I don’t know whether I’m the hero or the victim of this tale.
But either way, shouldn’t I dominate it? I’m the one really telling it, after all.
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

What do you want from me? - Aya & Shannon Emptyby Seth
2021-11-02, 19:21What do you want from me? - Aya & Shannon Emptyby Lucas Benson
2021-10-24, 17:40


Hónap posztolói

Share
 

 What do you want from me? - Aya & Shannon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Shannon Lightwood


Shannon Lightwood


Hozzászólások száma :
13
Age :
26
Tartózkodási hely :
NYC

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-08-29, 00:03

to Aya

- Ááááá hol a kurva aszpirin... - nyögök fel, miután levertem az éjjeli asztalom tartalmának felét, az után a nyomorult fél levél gyógyszer után tapogatózva amit mindig itt tartok. Pont azért, hogy amikor ilyen másnapos vagyok, mint most, akkor bekaphassak egy szemet. Iszonyúan sikerült magam szétcsapnom az éjjel, de ilyen eredményes estém régen volt már. Minden cuccom elkelt, és szinte kétszeres áron tudtam elpasszolni szóval most viszonylag gazdag egyetemistának érzem magam. Megmoccanok hogy felkeljek, de máris átgondolom amikor éles hasogató fejfájás lesz úrrá rajtam. Végül fél órás kínlódás után kelek fel, és nézek végig magamon. A tegnapi ruháim vannak rajta, ezek szerint már nem volt erőm levetkőzni, és hajam is valami szénaboglyaféle. Nagy nehezen kimászok a fürdőbe, elintézni a dolgaimat, és megmosom az arcom. Rémesen érzem magam, és szerintem pont úgy is nézek ki. Mindenesetre ásítok egy hatalmasat és kifésülöm a hajam is, ami egy madárfészekre hasonlít. Végül egészen emberi küllemet varázsolok magamra, és visszaérve a szobámba átöltözök. Ma nem tervezek semmit sem és így egy laza szakadozott nadrágban jelenek meg egy egyszínű fekete atlétával és a papucsomban leslattyogok a lépcsőn. Fülemben a kedvenc fülbevalóimmal és az egyik szoros bőr choker a nyakam körül. Álmos vagyok, de kávéra van szükségem, de a konyha asztal nem üres. Aya kornyadozik ott anyámmal, akit arcon csókolok futólag a kávéfőző felé menet. Egy nagy bögrével csinálok, ami ilyen fél literes és fekete alapon piros mintás.
- Jóreggelt - ásítok köszönés gyanánt és lehuppanok Ayával szemben amíg megcsinálom a kávém. Cukrot teszek bele és kevés tejet. Tiszta koffein méreg.
- Mi a helyzet? - mormogom két korty között, ahogy szürkés szememmel próbálok fókuszálni.
■ ■ spotify lejátszási lista ■ ■ :lovelove: ■ ■c

Vissza az elejére Go down
Aya Rosinger


Aya Rosinger


Hozzászólások száma :
13
Age :
22

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-08-29, 00:32

Shan & Aya

Tudom. Én vagyok a hülye, hogy mi a jó életnek vagyok fent hajnal 4-ig. Tudom. De menedzselnem kellett az internetes életem. Át kellett nyálaznom párszáz felkérést, lájkot, tweetet és jelölést. Nagyon sok ideig tartott, főleg hogy este 10-ig még videót vettem fel, amit utána megvágtam és rendereltem, szóval bőven éjfél elmúlt, mire megkezdtem a feltöltést. Aminek a végét ugye meg kell várni, szóval addig rendbe raktam a fiókjaimat. Nos, utóbbi tartott tovább, mint a feltöltés. Most pedig reggel 8 óra van, apuci kiszakajtott az ágyból, mert mániája, hogy együtt igyuk meg a reggeli kávét. Abban az öt percben amíg itt van, mert aztán rohanhat dolgozni, én meg itthon maradtam Charlotte-al. Dunsztom sincs mihez kezdjek vele, szóval édesen mosolygok, miközben ülök a székemen, gondosan ölelve a bögre kávémat. Én sok cukorral iszom, és az átlagnál több tejjel, de attól még kávé. Eztán öblítem majd le finom kólácskával.  Éppen csak kinyitom a majdnem csipás szemeimet, mikor valami sötét dolog ellibben a szemem előtt s ha bizony nem ülne velem szemben az anyja, kapná is a velős megjegyzéseimet. De most nem, mert most jól nevelt apuci hercegnője vagyok, meg egyébként is hulla fáradt. A suli még éppen nem kezdődött el, szóval ha vége ennek a pofavizitnek, én esküszöm visszafekszem. Amúgy is mint tudjuk, a szép bőrhöz sok alvás kell. Vagy legalábbis elegendő.
- Ühüm, ’reggelt. - Nyomok el egy ásítást a tenyerembe, s beleállítom a számat a bögrébe, lefetyelés céljából. Értsd lehúzok két mocskos nagy kortyot. Bár úgy érzem, a kávé azonnal a vérembe töltődik át, valahogy nem érzem, hogy hatna. Szinte félig csukott szemmel figyelem, mit csinál az előttem ülő, na nem azért, mert annyira érdekel, hanem az van útjában a pillantásomnak. Vagyok annyira fáradt, hogy azt hallucinálom be, hogy tigrisként mozogva mászik fel az asztalra és indul meg felém, de ezt a fura bejátszást egy fejrázás kíséretében száműzöm a perpillanat halott agyamból. Fura egy dolog ez a fáradtság.
- Apuci elment dolgozni, azt mondta soká ér haza.- Nyomok el még egy ásítást, majd tanácstalan mosolyogva pillantok Lottéra. És te aranyom? Mész vagy maradsz? Meg persze, az előttem vegetáló szobanövény is kétséges. Ennyi azért belefér…
- És te? Úgy nézel ki, mint aki mosógépben volt élményparkban.-
Vissza az elejére Go down
Shannon Lightwood


Shannon Lightwood


Hozzászólások száma :
13
Age :
26
Tartózkodási hely :
NYC

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-08-29, 01:18

to Aya

Eszem ágában sem volt felkelni még, de mégis felébredtem és feltett szándékom hogy a kávém után, vissza is dőlök még egy két órára, még nincs egyetemi szezon, és van még egy másfél hetem lazsálni, és bulizni, utána megint húzós időszakom lesz. A suli és a bulik éjjel, jó lesz megint.
Leszenvedem magam a konyhába, ahol sajnos nem vagyok egyedül, és anyám dekkol ott, Aya-val. Csodálatos, mindketten igazán élvezetes társaságot nyújtanak, főleg ennyire hajnali órában, mint most. Szóval most éppen kávéra van szükségem ahhoz, hogy működjek valamennyire, és még használható is legyek. De nem vagyok, és a kávésbögrével telepedek le az asztalhoz, hogy beízesítsem a kávém, és meg tudjam kinek merre van terve mára. Ahha, oké Samuel mínuszban van, nem is fogok vele találkozni, ha minden igaz, mert éjjel bulizni fogok megint. Addig rendbe kell jönnöm.
- Remek, csodálatos. Anya, te merre leszel ma? - kérdezem tőle, miközben belekortyolok a bögrébe, mait úgy utál. De nekem ez a kedvencem, mert eléggé goth-os. A válasza szerint, még egy kicsit itthon lesz, aztán elmegy valamelyik barátnőjéhez kávézni, mert végre van egy kis szabad ideje. Remek, anyám is mínuszban.
- Na és te, Aya? - kérdezem ahogy lassan fókuszálok rá a húgom szintén kómás fejére, és megtámaszkodom.
- Úgyis érzem magam. Iszonyú jót buliztam az éjjel, és valamikor hajnalban feküdtem le, szóval... még aludni fogok egy kicsit - mosolyodom el halványan, és anyám enyhe korholására már csak vállat vonok, mert nem veszem magamra. Ezerszer és egyszer hallottam a mondandót.
- Ugyan már, anya. Egyetemen már nem adnak nyári munkát, meg házit, meg olvasónaplót... - pillantok rá, és Ayára siklik a szemem. Neki talán még van ilyenje, nekem már nincs, és élvezem is. Már csak órára kell járnom, és majd vizsgáznom januárban. Az is szép baleset lesz.
■ ■ spotify lejátszási lista ■ ■  :lovelove:  ■ ■c

Vissza az elejére Go down
Aya Rosinger


Aya Rosinger


Hozzászólások száma :
13
Age :
22

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-08-29, 11:53

Shan & Aya

Roppantmód nehéz négy óra alvással létezni, kávét inni, meg még szociális élethez hasonlót is élni az „új” családommal. Őszintén szólva, nekem nem hiányzott se egy anyuka, se egy buli huligán báty, de ebbe kivételesen nem szóltam bele. Legalábbis addig nem fogok, amíg nem kerül veszélybe az apa hercegnője titulusom, amit igencsak féltek, noha nem Shannontól, hanem az anyjától. Bár meg kell vallanom, velem is egészen kedves, pedig senki sem kényszeríti, úgy értem, apuci már itt sincs, még is próbálkozik. Talán nem lesz ez olyan vészes, bár én is derűlátóbb lennék, ha nem lenne egy kéretlen szomszédom. Mondjuk, nem sok vizet zavar, amikor éppen itthon is van, csak alszik, és a kávén kívül ki sem jön a szobájából. Igazából, jobb is így. Próbálkozni próbálkozunk valamiféle látszat testvérséget kialakítani, de igazából egyikünk sem érdekelt benne. Magamban persze ujjongok, hogy mindkét ős elhagyja a hajót, így végre hallgathatok hangosan zenét, rendelhetek amazonról egy csomó cuccot, és még talán egy-két videó is belefér a mai napba. Nem gondoltam komolyan, hogy a kérdésemre egy kifejtett választ kapok, így meglepetten pillogok. Woah, fejlődünk! De minek…
- Én is, én is... ez a négy óra nem volt elég. - Nyomok el egy ásítást, azt nem fűzöm, hozzá, hogy én nem bulizni voltam, mert Lotte tudja, hogy itthon voltam, 11 környékén be is jött csekkolni. Na nem mintha bármi tilosat csináltam volna. Épp a rózsás hajcsatomat kerestem nagy erőkkel. azon somolygok a kávébajszom alatt, amikor az anyja próbálja megfeddni a kölykét, nem akarom hangosan kimondani, de szerintem ezzel már pár éve elkésett. A pasikat 20 fölött már nem lehet nevelni… jó, igazából előtte se nagyon. Aztán félrenyelem a kávét, és prüszkölés közben gyilkos pillantásokat vetek a „kedves bátyómra”. Ó hogy szőrösödnél napjába kétszer! Muszáj volt?! Lotte kapott is az alkalmon s engem vett górcső alá. Kiemelem a buksimat a kávéból, mert eddig kb abban áztattam a nyelvem s nagy szomorú cicaszemekekl meredek rá.
- Az összes házim kész van már!- itt felvonja a szemöldökét, én meg összébb húzom magam - Csak a matek nincs még meg…-
Igaz nekem hamarabb kezdődik a suli, mint Shannonnak az egyetem, de attól még van pár napom… rávenni valakit, hogy csinálja meg. Ha már a suli népszerű királynője vagyok, hadd éljek már az ezzel járó haszonnal is, nem? Persze kezdi a fejmosást, persze finomabb verzióban, én meg teljesen reménytelenül ingatom a fejem.
- Akkor sem megy… egyszerűen nem értem hogy lesz egy 20 centi széles egyenletből a végén egy betű, egy szám, meg egy egyenlőség jel. Az ikszekkel meg az ipszilonokkal a világból is ki lehetne kergetni!- Nyüsszenek fel, mert amúgy annyira hülye én sem vagyok, s inkább leleményes, mintsem ostoba, bár az intellektusom nincs a szőke plázacicák a szintjén, a matekhoz egyszerűen hülye vagyok. Fáj beismerni, hogy a tökéletességem csak itt hibádzik, de tényleg nem értem mi miért történik, és legfőképpen, hogyan. Persze most jön az, hogy azonnal meg kell csinálni. Csesszusbasszus nézz már rám, nekem most a 2+2 is öt! Én megfejelem az asztalt, s onnan elkerekedett szemekkel pillantok fel, amikor Lotte előáll a nagy tervével.
- Tessék?!-
Nyüsszenek fel hitetlenkedve, mert szerinte egetverően jó ötlet, hogy a nyakam uszítsa a kisfiát, hogy oldjuk meg a házit. Minden finom ágálásom ellenére tartja magát a tervéhez s egyedül annyit sikerült elérnem, hogy nem most azonnal, kávé után, hanem még a mai napon üljek le vele és csináljuk meg, mert az ő kicsi fia nagyon okos ám. Nos, én kételkedve pillogok nagyokat Shannonra. Hát ö… nem igen nézném ki belőle, végül sóhajtva hajtom vissza a fejem a bögrébe. Oké, most még aludhatok, de még ma rá kell vennem ezt a tökfilkót, hogy csinálja meg a házim, mert Lotte tutira meg fogja nézni este és beárul a papának, ha a hercegnője szófogadatlan. A titulusomra meg allergiás vagyok. nagyon. Ennyit az én csodálatos mai terveimről… Miközben dalolászva elfordul mosogatni, én gyilkos pillantásokkal lődözöm az előttem ülőt, morzézve neki, segítesz vagy megdöglesz.

Vissza az elejére Go down
Shannon Lightwood


Shannon Lightwood


Hozzászólások száma :
13
Age :
26
Tartózkodási hely :
NYC

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-08-29, 21:28

to Aya

Istenem, valaki költöztesse már ki ezt a nyomorult trash metál bandát a fejemből, mert szétszakad és itt halok meg kávém ellenére is. Ki volt az aki kitalálta a fejfájást, biztos sose fájt neki! Egészen leköt az agonizálásom, és ahogy elhallgatom a nap javarészében mienk lesz a lakás, legalábbis az enyém biztos és aludni fogok. Fel kell készülnöm az esti bulira, és még el is kell mennem felszedni a cuccost az egyik elosztótól. Macerás, és veszélyes üzem de okosan kell csinálni és akkor nem lesz baj belőle, márpedig én nem akarok sittre menni, szóval marad az hogy okosan kezelem a helyzeteket.
Megrezzenek ahogy anyám mosogatása közben valami élesen csörömpöl, ez fáj az én fejemnek, hé! Viszont nem panaszkodom, mert csak szentbeszéd lenne a vége, és elutasítok minden ilyesmit. A kérdésére meg igyekszem leszerelni magamról, nekem nem kell ilyenekkel szarakodnom. Cserébe sok mással meg igen, és idén is amennyi beadandóm és projectem lesz... csodálatos lesz, komolyan.
- Négy nem elég, kell még legalább 10 - nyomok el egy ásítást, és meg se hallom anyám mit szövegel hogy az ember átlagos alvása nyolc óra. Ahha, annyit sosem volt időm aludni. Aztán felpillantok ahogy prüszköl és fulladozik, de nem ér el az agyamig hogy most miért akar éppen felnyársalni, túl keveset aludtam én ehhez, és most is majd leesik a fejem, szóval inkább támasztom, és a hajfüggönyöm mögé rejtem a fél arcom. Persze anyámnak ez se tetszett hogy miért növesztem, de végül belátta hogy jól áll. Már csak a piercingjeimért morog, és szerintem a nyelvemben lévőt még nem is tudja, mert alig egy hónapos szerzeményem.
- Milyen szorgalmas voltál, középsuliba én neki se álltam, csak az utolsó napon - mormogom félálomban ahogy hallgatom a beszélgetést és bele iszom a kávémba még egy kicsit. Folyékony élet, esküszöm. Imádom azt a valakit, akinek eszébe jutott a kávébabot ledarálni, és vízzel felönteni. De aranyba kéne foglalni a kezét és a nevét is.
- Úgy, hogy folyamatosan egyszerűsíted azt az egyenletet, az még nem is olyan vészes egy integrált függvényhez képest - sóhajtok fel, és mindössze ennyit óhajtok a témához hozzátenni, mert éppen tengeri alga vagyok. Szinte fel sem fogom mi a javaslat de aztán én is megrázom kicsit magam. Ahahaahaha, én meg a korrepetálás? Jó poén volt.
- Mivan? Oké hogy jó vagyok, de használhatatlan. Na jó, tudod mit, térjünk vissza rá délután... - ásítok egy hatalmasat és felkelek az asztaltól, elköszönök anyámtól és vissza mászom a szobámba, ahol máris a takaróm alá vezet az utam, de azért állítok be ébresztőt, és tíz perc múlva úgy alszom, mint aki nem kávézott az előbb.

Arra ébredek meg legközelebb hogy valaki lehuppan az ágyam szélére és résnyire nyitott szemekkel fókuszálok rá Aya-ra.
- Mivannn? - mormogom félkómában, de már azért jobban érzem magam és a fejfájásom is mérséklődött, kibírom a bulit. felé forgolódok és úgy leszek takaró gombóc. Anyám szerint ilyenkor vagyok a legaranyosabb, reggeli kómázásban mert ahhoz is álmos vagyok hogy pofátlan legyek. Még várom hogy mégis mit keres a húgom itt, és miért üldögél az ágyam szélén, ahová neki nem kéne bejárása legyen. Bár... na jó, ébresztő.
■ ■ spotify lejátszási lista ■ ■ :lovelove: ■ ■c

Vissza az elejére Go down
Aya Rosinger


Aya Rosinger


Hozzászólások száma :
13
Age :
22

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-08-29, 22:31

Shan & Aya

Hát ez remek, mondhatnám nagyszerű! Így szétcseszni a napomat. Kellett megszólalni ennek a gyászhuszárnak. Én elhiszem, hogy ő nagyra van a maga egyetemista büdös mindenével, de nekem még van házim. Sok is… A szavaira csak sunyiban forgatom a szemem. Még mindig nehezemre esik elhinni, hogy nem hülye, de amit mond vagy egy jól betanult szöveg, vagy tényleg érti, amiről beszél. És ha az utóbbiról van szó… lehet kivételesen nem kell hagynom, hogy néhány nyálzó suhanc fotózzon azért, hogy kész legyen a házim. Mert hogy a matek házit mindig így „oldottam meg”. Csak csendben, beletörődően bólogatok s lassan kortyolgatom a kávémat. Shannon nemsokkal később vissza is mászott a kis vackába, én még azért megvártam, hogy Lotte elmenjen, édesen integettem neki az ajtóból, majd morcos medvévé avanzsálva visszakaptattam a szobámba és visszaöltöztem a pizsamámba. Csekkoltam az internetet, tweeteltem, hogy milyen fáradt vagyok, de tök megérte a videó és gyönyörködtem egy kicsit a nézettségi mutatóban. Ezt addig sikerült elhúzni, hogy ülve aludtam el az ágyamon, kezemben a telefonommal. Már jócskán elmúlt dél, mire felriadok, mégpedig arra, hogy pittyeg a telefonom. félálomban ülök fel, az ágyam másik végében, s csipás szemekkel meredek a képernyőre. Aztán felmorranok. Lotte írt egy sms-t és az üzenet annyiból áll: MATEK! Hanyatt dőlök az ágyon, nyűglődve dobálom magam, de igaza van. Ki tudja mikor lesz legközelebb használható állapotban, hiszen mindig hajnalban esik haza, nem túl józanon. Ásítok egyet, megdörgölöm a szemem s bebújva a nyuszis papucsomba felnyalábolom a munkafüzetet meg a tollamat és átcsasztatok a másik szobába. Egy Nirvanás haskidobós topba, meg egy fehér csókmintás szélesebb francia bugyiban. Jóvanaz, tesók vagyunk vagy mi. Gondolkozom rajta, hogy kopogok, de most nincs senki aki rám szólna, ha neveletlen vagyok, szóval simán csak benyitok, ledobom a cuccaim az asztalára s csípőre tett kézzel nézem az alvót. Na babám, eddig és ne tovább.
- Hasadra süt a naph… - Fojtok el egy ásítást, s bár érzek némi késztetést belefeküdni abba a takarókupacba, megemberelem magam és csak leülök mellé az ágyra, miközben majdnem finoman rázogatni kezdem a testét, de csak összébb csomagolja magár és úgy néz rám, mint valami üregi pocok. Egészen aranyos… őt nézve bazsalyogni támad kedvem, de aztán megrázom a fejem és a kibukkanó kis orrára koppintok.
- Kelj fel, egy csomót hagytalak aludni, most már segíts. A bátyám vagy most már… vagy mih, szóval kutya kötelességed segíteni.- Mondom vér komolyan s ha még erre sem fogja fel, akkor közlöm hogy matek. Végül feltérdelek az ágy szélére és két kézzel kezdem előre-hátra tolni a takarókupacot.

Vissza az elejére Go down
Shannon Lightwood


Shannon Lightwood


Hozzászólások száma :
13
Age :
26
Tartózkodási hely :
NYC

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-08-29, 23:15

to Aya

Még körülbelül annyi lélekjelenlétem van, hogy lerúgdossam magamról a gatyám meg a felsőm amit felvettem a látszat kedvéért, egyébként máris dőlök oldalra, mert totál kivagyok. Jó, aki éjjel legény, az nappal aludni vágyik és hivatalosan még nyári szünet is van, szóval... jár nekem ennyi bulizás és alvás.
Egészen szépeket is kezdek el álmodni, amiben szerepel egy dögös csaj és valami szörny ami meg akar enni, és motoron menekülök előle. Jah, kéne motorra is jogsi, de ahh szerintem még a kocsit se tudják amennyire odafigyelnek rám.
Kisebb földrengésre ébredek fel, és megpillantom Aya-t az ágyam szélén, és rohadtul nem lenne itt semmi keresnivalója, így hunyorítok hogy micsinál itt. Ahha, szóval ő is olyan friss mint én. Lassacskán én is előkerülök a takaróm mélyéről, és felmordulok ahogy rázni kezd, de be kell lássam legalább hatásos.
- Jól jóvahh abbahagyhatod... - morgolódok ahogy lejebb húzom magamról a takarót, és feltárul félmeztelen felsőtestem, és megcsillan a piercingem is. Jah, ahú.
- Tulajdonképpen semmit nem kötelességem segíteni, ami azt illeti - ásítok egy hatalmasat és hátrafésülöm az arcomból a hajam, hogy lássak is valamit. Megjelenésem tekintve magam vagyok az ördögi tinédzser típus. Fülbevaló, piercingek és egyebek...
- Na jó, hol van az a matek lecke, és mit kell vele csinálni? - kérdezem ahogy feljebb ülök, és ha felkel, akkor kidugom a lábam is a takaró alól, és egy szál boxerben üldögélek az ágy szélén mint valami kókadt varjú. Megjelenik előttem egy munkafüzet mire hátrahőkölök kicsit, majdnem visszaaludtam ülve, csodás. Feketére lakkozott körmeim is szépek lehetnek ahogy a füzetért nyúlok és próbálom felfogni hogy mit vesznek éppen.
- Másodfokú függvények, ezek még nem is olyan rosszak. Melyikek feladatok? - kérdezem ahogy végigfutom. Ezek még így is menni fognak. Végül is, kívánhatnék ennél jobb családépítő programot? Hallatszódjon az ironia.
■ ■ spotify lejátszási lista ■ ■ :lovelove: ■ ■c

Vissza az elejére Go down
Aya Rosinger


Aya Rosinger


Hozzászólások száma :
13
Age :
22

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-08-30, 01:07

Shan & Aya

Rövidke próbálkozásaimat siker koronázza, a paplankupac megmozdul, és kibontakozik belőle az én penészvi…adonisz? Wtf. Ohh. Pillogok párszor, mire végre sikerült napirendre térnem a tény fölött, hogy ez a rohadék tök jól néz ki póló nélkül. Azért zavarba jönni nem fogok, a tesóm lett, szóval meh. Egyébként is rém irritáló, függetlenül attól, hogy némiképp el kezdett érdekelni, mit rejteget abban a feszes fekete boxerben…. deee áhh, hagyjuk. Sebaj, szépen leülök a sarokba és megvárom, míg elmúlik. Ez mindig bejön.
- Hm. Nem rossz. - Hümmentek egyet, aztán egy ásítást toldok még hozzá, mert az időpontot még mindig kriminálisnak élem meg. Arra meg nem térek ki, mi kapta ezt a véleményt, meg szerintem úgyse érdekelné, amit mondok. A szavaira felháborodva hápogok, és cserébe megrázom még egy párszor, takaróval vagy a nélkül. Egészen puha a bőre, pedig meg voltam róla győződve, hogy a pasik mind érdes smirglik. Mondjuk, ő nem is pasi, hanem az új bátyám, végtére is ez elég magyarázat a jelenségre.
- Dehigyisnemtetulok!- Mondom ezt így egybe, és ezzel le is zárom a kötelező segítségnyújtás kérdéskörét. Amikor megadja magát, rókavigyort villantok s lepattanva az ágy széléről az asztalához megyek és felnyalábolom a cuccaimat, amikkel a kezemben ülök vissza az ágy a szélére, pontosan mellé, és a képe alá dugom a kinyitott füzetet.
- Itt van és megcsinálni kell.- Meg is nézi azon az oldalon a feladatokat, amit az orra alá dugtam, deee… Most jön a vicc.
- Hát… innen… - Húzok egy vonalat a bal oldal tetejére, majd lapozok négyet, és a jobb oldal aljára húzok egy vonalat. - idáig. Nem is tudom… cirka 30 feladat? Plusz mínusz öt. -
Vonom meg a vállam, s nézek rá nagy boci szemekkel, amolyan igen, ez egy csapda és te belesétáltál fejjel. Együttérzően bólogatok és a kezébe nyomom a tollat.
- Szóval varázsolj kérlek, ma még egy csomó videót és képet kell csinálnom. - Közlöm a frankót, és felhúzva a lábaimat feltolom magam valami támasztékig, legyen az támla vagy fal és a lábujjaimat hol összeérintem, hol eltávolítom egymástól.

Vissza az elejére Go down
Shannon Lightwood


Shannon Lightwood


Hozzászólások száma :
13
Age :
26
Tartózkodási hely :
NYC

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-09-01, 19:34

to Aya

Úgy nem igazán örülök neki hogy már megint fel kell kelnem, de tény hogy jobban vagyok egy kicsit, már legalább a trash metal zenekar kicuccolt a fejemből, és pár kávé és energiaital majd segít rajtam hogy estére formába jöjjek. Mert muszáj kell hogy pörögjek, máshogy hogy lennék én az este felelőse? Mindenesetre egy ásítás kellős közepén tartok, amikor Aya megjegyzése utolér, hogy nem rossz. Gondolon én, hogy a meztelen felsőtestem utalhat, mert épp elégszer lógok az edzőteremben is, hogy ne legyen felesleges kis pocakom, és arányosan izmos legyek. Igazából nem izmokra hajtok főleg, csak arra hogy jó kondiban legyek, mert ki tudja mikor kell menekülnöm, és ott nem megyek semmire ha öt méter után kifulladok.
Pár pislogás után már egészen ébernek érzem magam, és végigmérem Ayat ahogy szemmel láthatóan ő is pizsiben futkos, és esze ágában sincs felöltözni, és igazán... ehh na jó ébresztő. Ne a húgom mellmérete érdekeljen már! Bár mondjuk ez szinte már biztos hogy C kosár...
- Kösz - mindenesetre ennyivel kommentálom, és megint rengeni kezd minden ahogy megráz, de csak nevetek rajta. Ennyire ne tudjon veszíteni valamiben, kész rémálom. Még jó hogy a tesóféle máskülönben már biztos kihajítottam volna, és még így is néha megvan az esélye ennek.
- Csak azért segítek, mert jófej vagyok és nem kívánom a nyakadba anyám zaklatását - mert hogy engem is próbált nevelni de jó pár vita után feladta a kérdést és Sam is kezdi belátni hogy a legjobb az ha békén hagy. Ha normálisan kér valamire, azt többnyire megcsinálom. Megnézem a feladatok mennyiségét, és elszáll minden csepp életkedvem ahogy az a négy oldal elém tárul.
- Majd te varázsolsz. Megcsinálok neked ötöt mintának, és lépésről lépésre elmesélem a sztorit, utána megcsinálunk együtt még párat, a többit pedig betudod te is fejezni. Majd megnézem jók-e. Nem, nem érdekelnek se a képeid, se a videóid, de szerintem jobban jársz ha előbb ezt megcsinálod - adom elő, mert máshogy nem vagyok hajlandó, nem csinálom meg helyette az egészet, de elmagyarázni azt lehet, azt nem bánom.
- Na szóval. Mindig ott kezdjük hogy megnézzük hogy hogyan bontjuk fel a másodfokot... - kezdek bele, és levezetem neki egészen odáig, hogy hogy lesz a tíz centis képletből egy betű meg egy szám, és közben az egyenlet megoldás képletét is leírom, meg hogy mit érdemes tudni, mit hogyan bontunk fel, ilyen kis oldaljegyzeteknek. Gyakorlatilag teleírom neki az oldalt, ceruzával, a magam kissé dőlt de azért olvasható írásával.
- Szóval te jössz. Ha elakadsz szólsz, és segítek - tolom át az ölébe a füzetet és az íróeszközt.
■ ■ spotify lejátszási lista ■ ■ :lovelove: ■ ■c

Vissza az elejére Go down
Aya Rosinger


Aya Rosinger


Hozzászólások száma :
13
Age :
22

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-09-01, 20:19

Shan & Aya

Az a helyzet, hogy nem érdekel, mit gondol, vagy épp mit nem, hogy hallotta-e a megjegyzésem, vagy sem. Kénytelen és kelletlen, de be kell valljam az igazság kedvéért, hogy egészen helyes bátyót kaptam. ezt, most ha lehet, csapásként élem meg, ha megengedi a nagyérdemű, ugyanis házinyúlnak minősül. Még akkor is, ha kiráz a hideg a látványtól, no nem rossz értelemben. A suliban bezzeg kifogytak a jó pasikból… csessze meg, hogy ez meg a bátyám lett. Aztarohadt, miért is vagyok én ezen kiakadva?! Ezt, ezt azt hiszem jobb, ha sürgősen elfelejtem. Csak sóhajtok egy reményvesztettet és inkább foglalkozom azzal, hogy jó rabszolga módjára, megcsinálja a házimat. Bár tartok tőle, ez nem lesz olyan egyszerű, mint a korombeli tinik szép éhségük általi megfogása. Mindenesetre alaposan felrázom a kis álomszuszékot, figyeljen nekem rendesen oda, mert rossz jegyet sem akarok szerezni.
- Úúú, hát hogyne. Bár hozzáteszem, rém hülyén fest a bulizós imidzsednek, ha a hugicicát pesztrálod… nem hogy vinnél el engem is. - Húzom fel az orrom, s a kötekedésem megvilágosodáshoz vezet, amíg ő ledöbben a mennyiségen én odatolom a buksimat és édesen pillogok, a papánál mindig bejön.
- És ha jutalmul megengedem, hogy magaddal vigyél a következő bulira? - Mert hogy eleve a társaságom már önmagában jutalom, arról nem is beszélve, hogy mindenki irigy lesz rá, milyen hiperédes és nem MELLesleg szuperszexi hugicája van. Még kiszolgálást is tudok neki csinálni, ha hagy elég ideig bájologni, és minimum két embert rabszolgásítok kifutófiúnak. Mert hogy megtehetem, hogy visszaéljek a hatalmammal. Egy hercegnőnek ennyi jár, nem igaz? Éppen csak elhelyezkedem kényelembe, amikor olyasmit mond, amit úri fülem el sem akar hinni első hallásra. Szemmel láthatóan rökönyödök meg, s döbbenten hápogok. Hogymiazistentmondtáltebitófáravaló?!
- Na ne már! Az egy örökkévalóság lesz!- Sápítozok nagyban, de nem hatja meg… ki kell fejlesztenem valamit ellene, mert ahogy elnézem, a cukiság itt nem működik, mint apuci esetében. Most hátulról támadok, átkarolom a válla felett s elöl összekulcsolva a kezeimet húgom magam oda, s nyüszítek a nyakába.
- Nem lehetsz ily kegyetlen! A gonosz királynők sem csinálnak ilyet a hercegnőkkel! - Sápítozom tovább a nyakába, miközben közelebb araszolva a hátát a mellkasomnak húzom, jobban mondva, mivel ő le van cövekelve, így jóformán az erőlködésem nyomán magamat sikerül mögé operálnom. Sikeresen begyűrtem magam alá a lában szóval nyűgösen huppanok a fenekemre, mikor nem adja magát. Kinyújtom a lábaimat a két oldalán és a homlokom a puha hátának támasztom. Hmm, nem lesz ez így jó, túl kellemes az illata, szóval mint aki belenyúlt a kettőhúszba, elkapom onnan a fejem, feltérdelek mögé és a bal vállába kapaszkodva, előredugom a fejem s nézem mit alkot nekem. Nem mondom, nem egy rossz tanár, de én sem vagyok Einstein.
- Vávává, onnan hova lett az négyzet? - Kérdezek közbe egy ponton aztán megkerestük azt a négyzetet, aki közben egy hatossá változott. Csak épp nem csókolta meg a királyfi. Most beletolja az arcomba, én meg mormogva veszem el s mögötte elfeküdve az ágyán a hasamra gördülök, s a könyökömmel támaszkodva a füzet felett, megpróbálom a lehetetlent. Kb. 5 percig vagyok csöndbe, miután morgást hallatok.
- Elveszett a gyök… el lehet veszteni a gyökjelet? - Kérdem érdeklődve vállam fölött pillogva és ha bealudt, úgy akkor lábammal letolom az ágyról.

Vissza az elejére Go down
Shannon Lightwood


Shannon Lightwood


Hozzászólások száma :
13
Age :
26
Tartózkodási hely :
NYC

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-09-07, 00:01

to Aya

Már egészen ébernek mondhatom magam, ahogy Aya még a lelket is ki akarja rázni belőlem, de azt azért nem hagyom neki, még ha akarná sem. Kinyújtózom és elnyomok egy ásítást ahogy előmászom a takaró alól, és használhatónak minősítem magam, és megszemlélem azt a két formás... úgy értem, négy oldal matek házit! Mi a jó ég van ma velem, hogy másra sem tudok gondolni, csak hogy a húgom jó csaj? Biztos nem vagyok kielégületlen, hiszen legutóbb is megvolt egy vöröske, aki mellett felébredve azt sem tudtam mi a fene van. Mondjuk ő többször is megvolt, azt hiszem. Mindenesetre ez nem indok, és mégis... a fasz tudja mi a baj velem ma.
- Ki nem szarja le hogy mi van az imidzsemmel. Ez nem ezen múlik, és látsz itt valakit rajtunk kívül? Ki tudná meg hogy segítek a matek leckédben, és kit érdekelne  leginkább? - kérdezem két ásítás közben ahogy megforgatom a ceruzát és felkészülök hogy előadjam az okosságokat. Ezek legalább még nem integrált függvények, hogy határértéket és tartományi elemeket kelljen számolnom. Azok felett néha is elüldögélek amikor az agyam nem akarja befogadni a látványt.
- Felejtsd el. Nem hercegnőnek való helyek azok, ahol én bulizok többnyire hajnalig. Még akkor se ha ilyen fullos hercegnő - és nem kevésbé veszélyes. Még csak az kéne, hogy megtudja, mivel is üzletelek, és miért nem kell sose anyámtól kérnem zsebpénzt. Bár mindig ad valamennyit azt mindig el is teszem. Ám a bulik mások, és bár tudom hogy nem egy szent, nem akarom bevinni semmilyen orgiára amibe néha egy-egy házibuli torkollik.
- Nem lesz örökkévalóság, ha hajlandó vagy egy kicsit figyelni arra, amit mesélek - szólalok meg és megütögetem a füzete lapját, ahová jegyzetelni kezdek, általános egyszerűsítési technikákat és a képletet. A kifakadására elnevetem magam, mert mindig ez a gercegnős hasonlat, és ahogy mögém helyezkedik, hátrasandítok rá, de nem hat meg a kiscica szeme. Áh, nem, engem nem, pláne holt kómásan és álmosan.
- Nem, a gonosz királynők sokkal rosszabb dolgokat művelnek. Megmérgezik őket almákkal, átkot vetnek ki rájuk... ez még nem is kegyetlenség - borzongok meg, ahogy a nyakamba szuszog. Nem lesz ez így jó, és nem adom meg neki azt a luxust hogy megcsinálom helyette az egészet. Inkább csak elmagyarázom az egészet ahogy mögöttem terpeszkedik, és később puhák simul a hátamhoz ami meglehetősen jó érzést kelt bennem. Nem kellene így éreznem, de nem tudok ellene tenni semmit, így inkább a magyarázásra koncentrálok, és néha megállok van-e kérdése, vagy érti-e azt amit eddig elmondtam.
- Hm? Az ott van. Hatossá alakult, ahogy felbontottuk a zárójelet... - mutatom neki, és azt is hogy milyen műveletet hajtottam ott végre. Lépésről lépésre levezetem neki, hogy könnyen követhető legyen az egész, és amikor megvan az öt példa a kezébe nyomom a cuccait, hagyom hogy birtokba vegye az ágyam ahogy gondolkozik. Amíg próbálkozik, teszek egy kitérőt a fürdőbe, és elintézem a folyó ügyeimet és megfésülködök végre rendesen hogy ne egy szénakazal legyen a hajam, hanem úgy álljon ahogy annak kell. Egyenesen hulljon előre az arcomba. Visszasétálva ülök le az ágy szélére megint és elnyúlok mellette, még szerencse hogy franciaágyam van. Előrelátóan azt kértem, mert imádok keresztben aludni rajta, az egyszerű párizs mintás ágyneműm között elveszve.
- Nem veszhet el, maximum átalakulhat - válaszolok ahogy közelebb húzódok és megnézem neki.
- Ahha, itt nem osztassz hanem szorzol, és akkor máris nem tűnik el, de itt meg az utolsó értéket egyszerűen kiszámolod a géppel - nyomkodom meg neki az okos számológépét, és mutatom az eredményt.
- Nem sokban tévedtél, kezdessz belejönni - mosolyodom el halványan ahogy leteszem a fejem a párnámra, de már ébren pislogok, nem alszom vissza.
■ ■ Hangover from hell ■ ■  With love  ■ ■c

Vissza az elejére Go down
Aya Rosinger


Aya Rosinger


Hozzászólások száma :
13
Age :
22

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-09-08, 13:16

Shan & Aya

Nehéz dolgom lesz ezzel a hímmel, nem olyan könnyű ám őt is rabszolgasorba dönteni, mint apucit. Pedig hát… ami, az nem siet. Csak még meg kell találnom rajta a fogást. Neeem, nem a lába között. Ejj de csúnyákat gondolok így korán reggel. Minduntalan emlékeztetnem kell magamat rá, hogy há-zi-nyúl. Jegyezd már meg Aya!
- Gondolom a háremként tartott cicababáidat…?- Dünnyögöm némi morfondírozás után, azonban jobban érdekel az én briliáns ötletem elérése, mint az ő imidzse. Vigyél eeel!
- Olyan kis apróságokon akadsz fenn. Nem vagyok én olyan törékeny. - Húzom fel az orrom, bár mindezt úgy, hogy elégedetten bazsalygok, hiszen immáron a mostohatesó is el és beismerte, hogy hercegnő vagyok. Legalább az új család is tudja már az alapokat, teljesen jó. Persze… az csak külön tetézi a dolgot, amit a végén mondott. Fullos… mi? Nem is tudod mennyire, de azért édes tőled.
- Azért igazán elvihetnél egy lightosabbra… Naaa légyszi! Addig úgyse hagylak békén. Hidd el, hamarabb szabadulsz, ha megteszed.- Vigyorgok rá édesen, mert ez tény, nem igazán ismerek határokat abban, hogy elérjem, amit akarok. Ha kell, minden egyes nap rá fogok ugrani a hátára és ez még csak a jobbik eset. A rosszabbakról nem is ejtek szót. Persze, ha most nem áll kötélnek, akkor majd később előveszem újból, mert most egy szörnyeteget kell elintéznünk, ami nem más, mint az undormányos matek házim. Elnézve a példákat, nyűglődve húzom el a számat a hátára tapadva.
- Iiiinkább az átkok. - Biggyesztem le az ajkaimat, de őnagysága hajthatatlan, szóval kénytelen vagyok figyelni és… megpróbálni megérteni, hogy mi történik a papíron. aztán magamra maradok, jó hercegnőhöz méltón az ágy közepén fekszem a hasamon, a lábamat lóbálom felváltva, miközben a füzetem fölött könyökölök és igyekszem úrrá lenni a káoszon. Lássuk csak… ezt ide hozzá, azzal osztom és akkor az onnan eltűnik… Várj, valami nem jó. Szerencsére épp visszaér, és tudok rá nagy bociszemekkel nézni.
- De igen, nézd meg, hogy nincs meg! - Panaszkodom nyüsszögve, bár hozzáteszem, a koncentrációmon fikarcnyit sem segít, hogy félmeztelenül húzódik közelebb, hogy beleleshessen a füzetembe. Megcsap az a fűszeres illata, a fény játékosan csillan meg a fekete tincsein szikrázva… Rohadt életbe… hol is tartottam? Megrázom egy picit a fejem és elszakítom a tekintetem a fényes hajáról és leírom az eredményt a papírra, mielőtt elveszik a kijelzőről. Még három példa van hátra a második oldalról, meg még két oldal. Lopva pillantok oldalra és azt kell látnom, hogy valami halál édesen fekszik a párnáján jól. Önuraloom, önuraloom. Mi az az önuralom? Az ajkamba harapva kényszerítem magam, hogy a füzetet bámuljam, meg is oldom úgy ahogy a példák nagyját, azonban az utolsó oldalon beleakadok valamibe, amit hova tenni sem tudok. Nyúlik a szemem mint a csigának, majd az oldalamra borulok, begurulok kiskiflinek Shan elé, és feltartom neki a füzetem így fekve, hogy nézz meg. Mármint ne engem, hanem a példát.
- Ez miféle kínzás? Ez nem olyan, mint a többi…- Dünnyögöm morcosan, miközben behelyezkedem az ölébe kényelmesen, miközben immáron ugyanazon a nézőpontban illetve pózban tudja vizsgálni azt a… szörnyet ott a papíron.


Vissza az elejére Go down
Shannon Lightwood


Shannon Lightwood


Hozzászólások száma :
13
Age :
26
Tartózkodási hely :
NYC

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-09-19, 19:08

to Aya

Egyre inkább tisztul a világ a szemeim előtt, és ez nem jó. Még aludtam volna, hogy csak az esti zuhanyra keljek fel, és mehessek is el itthonról. De ha már így alakult, akkor le tudom a napi jó cselekedetem azzal, hogy írunk matekleckét, és megszabadítom anyám molesztálásától. Én se bírtam sose ha rám szállt, és nagyon sokat veszekedünk régen ezen, és végül én kerültem ki győztesként, aztán most egy szava nem lehet. Még egyetemen is közepesen jól hozom a szintet ha ráfekszem, és kisebb vagyont szedek össze éjjelente úgyis, hogy a felét leadom az elosztónak, amikor hetente egyszer találkozunk. Mert így megy ez, a saját hasznom magam teszem rá, és azt tartom csak meg, az árral mindig rendesen számolok el, nem érdemes csalni.
- Hárem? Dehogy tartok háremet, csak a nyűg lenne annyi nővel egyszerre - csóválom meg a fejem kuncogva, de hízelgésnek veszem hogy szerinte nekem háremem van. Mondjuk tény, sosincs gondom a csajozással és mindig akad egy két jó numerám, de óvatos duhaj vagyok. Mindig lapul nálam gumi, nem akarok idő előtt apa lenni és gyerektartást fizetni.
- Lehet, de ezek a bulik akkor sem neked valók, és nem nem, nem foglak elvinni, még mielőtt eszedbe jutna - állítom meg a kérdéseit, de így erősködik azért, mire masszívan megrázom a fejem. Az kéne még, hogy lássa mit művelek éjjelente. A csajok, a drogok és az hogy mindig akad valaki aki rám mászik, és élvezem a pocsék zenét, kellő mennyiségű alkohol után. Néha belefér nekem is egy két vicces cigi. Miért ne?
- Nem, nem. Felejtsd el, nem viszlek magammal egyikre sem. Ez más világ, én sem akarok beleszólni a te életedbe, te se tedd - vigyorodok el. Nem igazán vagyok benne biztos hogy miért akar ennyire részt venni az egyik bulin. Nem akarom hogy tudja, mit csinálok, és nem akarom hogy ez eszköz lehessen a kezében. Még csak az kéne.
Felfrissülök egy egészen kicsit a fürdőben tett kirándulásommal, és már egészen embernek érzem magam ahogy visszaérek a szobámba. Valahol bosszantania kellene hogy elfoglalta az ágyam és itt mereszti a fenekét meg a formás melleit, de mégis... halál aranyos így, és igencsak buja gondolataim támadnak, és erőszakkal kell magamra parancsolnom. Mi az isten van velem?! Ez a lány a mostohahúgom, mégse egy potenciális barátnő, gondolkozzak már! Most komolyan...
Elheveredek ahogy visszaérek és figyelem hogy boldogul. Leteszem a fejem a párnámra, hogy figyeljem mit alkot. Épp amikor felém fordul, és kissé kajla félmosoly jelenik meg az arcomon, és megkeressük együtt azt a kósza gyökjelet.
- De, ott van az - válaszolok, és elé tolom a számológépét hogy lássa is az eredményét annak amit csinál. Mert egészen jól halad ezzel a sok példával. Még akkor is ha amúgy nem érdekli, kis odafigyeléssel meg lehet csinálni. Lassan már az összes hátára omló tincset végigbámultam, és az istenien ártatlan és egyszerre buja franciabugyit is. Nagyon nagy baj van a fejemben és már éppen meg is jegyezném, mikor nekem gördül és felnyögök a meglepetéstől ahogy kiskifli lesz előttem. Nagyon kell erőlködnöm hogy ne feszüljön a feneke az ágyékomnak, mert... rossz vége lesz. Pislogok egy párat.
- Hm? Oh ez már harmadfokú. Igazából semmi lényegi változása nincs azt a hármast kell ledolgozni onnan. Látod, oda azt írod hogy... - kezdek bele és így mögüle mutogatok előrenyújtva a feszes karom, mintha neki nőtt volna még egy keze. Az ujjammal mutatom hogy mikor mit csináljon, és végül megint kijön az x értéke. X egyenlőségjel és egy szám, ahogy lent a konyha asztalnál mondta. Ahha, én én miért emlékszem erre?
- Már nincs sok. Még azt a kettőt csináld meg és máris kész vagy, nem is volt olyan vészes ugye? - mosolyodom el, ahogy figyelem, mert csak nem akar visszagördülni az ágy másik felére, hanem továbbra is előttem hever.
■ ■ Hangover from hell ■ ■ With love ■ ■c

Vissza az elejére Go down
Aya Rosinger


Aya Rosinger


Hozzászólások száma :
13
Age :
22

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-09-20, 18:46

Shan & Aya

Bár tagadja a tényt, én azért közel sem vagyok benne biztos, hogy valóban ne lenne neki egy háreme. Ahogy elnézem a helyes arcát, a dús sörényét és az észbontóan falnivaló testét, hát… Kötve hiszem, hogy ne lenen igazam. Tutibiztos, hogy ha találkoznék az ismerőseivel és rákérdeznék, minimum egy tucat lány jelentkezne, miszerint tagja a Shanci-háremnek. Ezt persze azért nem kötöm az orrára, hadd higgye csak, hogy leszerelt. Persze puffogva fonom össze karjaimat a mellem előtt, és felfújom az arcom is, mint egy hisztis hörcsög, de minden egyes nyüszítésem lepisszegi. Ellenben most nem ágálok tovább, szóval meghagyom abban az illékony hitképzetben, hogy hiszek neki. Ó, fogalma sincs még mire vagyok képes azért, amit akarok, de majdcsak megtanulja.
- Pedig tök szívesen megcsinálnám a hajad egy videóban.-
Villantok rá egy rókavigyort, mikor az egymás élete kerül szóba. De akkor is elmegyek az egyik bulijába ha a fene fenét eszik is! Eddig csak a sima bulizás hajtott, de így, hogy ennyire ellenáll, kicsi minden lében két kanál nózim valami svindlit szimatol. Valamit nem kéne látnom, amivel talán zsarolhatnám. Hmmm… Jössz te még az én utcámba, teee, gyönyörű dög. Na mindegy ördögi tervem későbbre tolom, hiszen itt van még előttem egy szörnyeteg, amit le kell gyűrnöm. Azt kell mondanom, a mostohám egészen jó tanár. Jó szexi, de ez más tészta. Teljesen otthon érzem magam, jobbára mintha csak a saját szobámban lennék, pontosan annyi ruha is van rajtam. Valahogy nem feszélyez, hogy lényegében egy szál minitopban és bugyiban fekszem a hihetetlenül jópasi bátyám ágyán. hmm… ez azért most egy kicsit elgondolkoztatott, de végül visszatér, nekem meg úgy kell csinálni, mint aki érti, amit csinál. Nos, ez nem mindig sikerül, de olyankor nagy kegyesen elmondja, mit csesztem el.
- Jaaaaa…..- Dünnyögöm az orrom alá, amikor megtaláljuk a galádot és gyorsan le is jegyzem a megoldást. Ellenben bárhogy küzdök, az utolsó példák igencsak megdolgoztatnak, és sehogy sem jövök rá, mit kezdjek azzal a hármassal. Mivel kicsi bátyám szinte tüntetőleg feküdt el mellettem, hogy véletlen se lásson bele a füzetembe, így kénytelen vagyok úgy hemperegni, hogy mégis belelásson. Igaz, ezzel a manőverrel saját magam is megvicceltem, hiszen amikor a meztelen felsőteste hozzámér, végigráz a hideg. Olyan… bársonyos. Be is ficergem magam oda és a fejemet a felkarjára fektetem, hogy a buksim és a samponom illata éppen csiklandozza az orrát. Figyelem a kezét, meg amit mutogat, aztán a kapott instrukciók alapján megcsináljuk azt a gonoszt. Felsőtestem a mellkasának döntöm, bal kezem a hasamhoz csúszik, miközben félig hátrafordulok hozzá, ajkaimmal talán végigsimítva az alkarját, ha még otthagyta. Összevont szemöldökkel nézek rá. szinte centikre az arcától.
- Nem értem miért vagy akkor olyan középszerű az egyetemen. Hallottam apucit ahogy a jegyeidről beszéltek. Pedig nem is vagy buta… -


Vissza az elejére Go down
Shannon Lightwood


Shannon Lightwood


Hozzászólások száma :
13
Age :
26
Tartózkodási hely :
NYC

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-10-05, 01:55

to Aya

Totál az agyamra ment valami, lehet nem kéne több füvet szívnom, vagy én nem tudom, de olyan gondolataim támadnak az ágyamon terpeszkedő húgommal kapcsolatban, amiknek nagyon nem kéne. főleg hogy a szexuális életem is tökre rendben van, és nem vagyok éppen olyan görcsös sem. Akkor mégis miért tekintem nőnek, és látok bele egyszerűen többet mint kéne? Nem értem saját magam, de igyekszem kiverni a fejemből, és inkább kint arcot mosok a fürdőben.
Hárem, persze még csak az kéne. Vannak akikkel flörtölök, és vannak akikkel lefekszem, de állandó barátnőm nincs, és nem is igazán tervezek ilyesmit, mert az is csak kötöttség, és nekem ilyenekre se kedvem se erőm nincs.
A duzzogásra csak elmosolyodom és ásítok egy hatalmasat. Megrándulok egy kicsit ahogy a friss piercing közli hogy köszi jól érzi magát a nyelvemben.
- Ahhaaaaaa. Nem. Jól van a hajam így, és szerencsére még festenem sem kell, mert a fater haja színét örököltem - szólalok meg, tudom jól miféle vidiket csinál, és milyen képeket, hiszen látom én is, ismerősök vagyunk és facebookon és instán is az ismerősöm. Bár én nem posztolom szarrá egyiket sem, legtöbbször zenét osztok meg, vagy valami faszságot, ami szórakoztató, de ez olyan jellemző rám. Vagy koncertek iránt érdeklődöm. Voltak olyan bulik amikre lehetetlenség volt bejutni, de mégis az első sorban voltam és erről videó is van, vagy kép.
Visszahelyezkedem az ágyamra Aya mellé, és onnan figyelem ahogy megoldja a feladatai nagy részét, és nem is kell olyan sokszor beleszólnom, mint gondoltam. Megy ez neki, nem is értem hol akadt el, gondolom valami sminkes cucc miatt nem figyelt oda eléggé.
Átkarolom ahogy odafészkelődik, és egészen más irányú figyelmem kezd éledezni, de kényszerítem magam hogy ne álljak meg úgy, hogy ezt ő is megérezze, bár még ráfoghatnám a reggeli merevedésre, de akkor is. Végigvesszük az utolsó példát is, és ahogy felém fordul, kék szemeimmel egészen közelről csodálhatom meg az övéit, de a kérdésre kicsit elmosolyodom. Ajkam közepén megfeszül az ékszerem.
- Az egyetemen nem a legjobb kiemelkedőnek lenni, ha az ember azt akarja hogy nyugton hagyják. Nem vágyom a tanáraim figyelmét magamra hívni, így is jóval több mindent sóznak rám mint kellene, idén még a Hök-be is bedobtak csak úgy... - morgolódom egy sort, és belegondolok hogy azzal mennyi nyűgöm lesz még, valahogy ki kell rúgatnom magam onnan.
- Nekem az egyetem nem csak a jegyekről szól, hanem a szociális életről és kapcsolatokról, így hát a tanulásra nem fordítok annyi időt, de nem is buktam meg eddig semmiből - az igaz hogy volt egy határeset, de kikönyörögtem a tanárnál, arra hivatkozva hogy minden másból meg megvan a vizsgám, legyen szíve, ne ezen húzzon már meg.
- Na és a te jegyeiddel mi van? A matekon kívül a többi megy? - kérdezem mert van amiben még tudnék neki segíteni, történelemből is jó voltam, de az irodalom és versek elemzései... bár sokra emlékszem még hogy mi történt benne de ilyen eszéket már nem tudnék írni róluk.
■ ■ Hangover from hell ■ ■ With love ■ ■c

Vissza az elejére Go down
Aya Rosinger


Aya Rosinger


Hozzászólások száma :
13
Age :
22

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2017-10-05, 21:25

Shan & Aya

Túlságosan is hívogató az illata, a csupasz mellkasa s az a kis feszes boxer a kerek fenekén… awwh. Illetlenebbnél illetlenebb gondolatok kergetőznek a fejemben, egy rakás mi lenne ha… Mi lenne, ha most szépen megfordulnék, ajkaimmal cirógatnám meg ajkait, pici kezem felkúszna mezítelen mellkasát cirógatva s a hajába markolva, fejét hátrahúzva csókolnék a nyakába. Harapdálnám, nyalogatnám finom bőrét, míg nem felgyullad benne a vágy, hogy fölém hemperegjen s én domborítva törleszkednék hozzá és a… Váááh! Hagyd abba Aya! Sicc sicc siiiiccc! Hess a fejemből, pajzán gondolatgóc! Erőnek erejével kell elszakítanom magam a piszkos gondolataimtól, s figyelnem a valóságra, meg a gyökér matek példákra.
- Utállak is érte…-
Dünnyögöm az orrom alá, megskubizva azt a gyönyörű fekete sörényt. Ó, hogy szőrösödnél napjába kétszer. Alig tudom a maradék kis figyelem morzsáimat a füzetemre összpontosítani mire végre az utolsó hármat is kiszenvedem magamból. A fejemre ejtem a füzetet és nyünnyögök, miközben megérzem a kezét, ahogy átkarolja a derekam. Nem rezzenek össze annyira, ellenben valami megmagyarázhatatlan forróság kezd el vetekedni a libabőrzéssel. Kissé fészkelődve ránézek, centikre az arcától és beletolom a képébe a füzetem, hogy addig is nézze meg, elrontottam-e valahol. Ha már ennyit szenvedtem vele, akkor legyen jó. Én pedig… mialatt ő ezzel foglalkozik és válaszol a kérdésemre, tovább fészkelődöm, hogy az iménti hátrapillantésom teljes fordulásba menjen át. Szinte bekucorodok az álla alá, jobb lábam térde kissé bekúszik a lábai közé sunnyogva. Fejem még mindig a párnán fekvő karján, míg kezeimet felhúzva a mellkasomhoz, csak ujjbegyekkel érek a bőréhez s a szegycsontjához.
- Na, milyen lett? És mi az a hök?- Kérdem amúgy full ártatlanul, miután gyanútlanul befészkeltem magam mellé, s pillogok rá nagy őzike szemeimmel, szuszogok a nyakába.
- Amúgy majdnem kitűnő tanuló vagyok. Az irodalomban nagyon otthon vagyok, a fizika-kémia az ilyen… tananyagfüggő dolog. Attól függ hol tartunk, de a matek az igazi mumusom. Mert előbbieket még csak-csak be tudom magolni, még ha nem is teljesen értem, de a matekot nem tudom értés nélkül megcsinálni. - Szusszanok egyet és fáradt elégedettséggel bújok bele a nyakába, ajkaim puhán és sután érintik a nyakának illatos bőrét. De nem, nem csücsörítek.. egyszerűen csak… a távolság ugye, ez nem puszi, csak… rossz helyen van a nyaka, na!


Vissza az elejére Go down
Shannon Lightwood


Shannon Lightwood


Hozzászólások száma :
13
Age :
26
Tartózkodási hely :
NYC

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2018-04-15, 12:30

to Aya

Nem tudom mi a jó ég ütött belém hogy ilyesmiket gondolok a húgomról, amiket nem kéne, de valahoyg mégis azt veszem észre hogy a gondolataim piszkos irányba változnak, de ha még meg is moccannék az ügy érdekében... Ha elsírja az apjának akkor lenne mit magyarázkodnom bár.... igazából nem aggódom emiatt sem.
- Most miért? Neked is lehet fekete és egyenes a hajad csak némi melót kell belefektetni - mosolyodom el bájosan a magam ördögi tinédzser megjelenésével, ahogy anyám szokott mindig titulálni. Nem képes néha megemészteni hogy ezt már nem fogom kinőni, de cserébe nem vagyok egy antiszociális alkat, hanem sokkal inkább social animal, és mindig pörgök valamin és az alvás időm is ilyenkor hétvégén és nyári szünetben csúcsosodik ki, amikor aludhatok, és nem kell órára menni, meg projekteket csinálni meg minden hülyeséget.
Hirtelen eltűnik előlem Aya és krikszkrakszok jelennek meg előttem ahogy az arcomba tolja a füzetet és kellemetlenül közel fészkelődik hozzám, mintha csak egy szerelmes éjszaka utáni ébredés lenne, nem pedig matek példa megoldás. Átfutom a sorokat és nehézkesen lapozok is, ahogy hozzám van préselődve de egyáltalán nem zavar és nincs is ellenemre. Naggggyon nem lesz ez így jó, de hagyom hogy fészkelődjön.
- Egészen jó. Eddig két helyen láttam hibát de cirka harminc példánál... teljesen jó arány. Látod, nem is volt olyan nehéz? - vigyorodom el, és leteszem a füzetet hogy ne legyen útba és jobb híján átkarolom, hogy kényelmes legyen a fekvés nekem is.
- Hallgatói Önkormányzat. Olyasmi amit minden hülye középiskolás filmben látsz h bulikat szerveznek, sportnapot, programokat... na az az - magyarázom, mert tudom hogy Aya az összes ilyen filmet látta, és jó eséllyel tudja is ezeket fejből.
- Akkor tényleg nem állsz rosszul. Nekem annak idején a töri volt a mumusom, a sok évszámmal. Azon kívül nem volt olyan vészes bár a kézműves órákat utáltam, és középsuliban még a kondim se volt ilyen jó - teszem hozzá, mivel kb két éve edzek rendszeresen, és ez meg is látszik azért. A középsulis éveimben ellógtam a tesi órákat tisztességesen ahogyan kell. Belebabrálok Aya hajába ahogy helyezkedik, és nagyon erős késztetést érzek valami másra is amire nem lenne szabad.
- Amúgy, ha már ilyen iskola királynője vagy, van már királyod is? - kérdezem csak úgy mellékesen, ha már rólam azt feltételezi hogy háremet tartok.
■ ■ Hangover from hell ■ ■  With love  ■ ■c

Vissza az elejére Go down
Aya Rosinger


Aya Rosinger


Hozzászólások száma :
13
Age :
22

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2018-06-24, 16:26

Shan & Aya

Banyek, nem lesz ez így jó. Ő a bátyám, még ha nem is vérszerinti, de a szüleink összejöttek. Miért nem tudja felfogni végre az agyam? Annyira helyes... fogalmam sincs mi történt, hogy most már így gondolom, mert eddig egy idegesítő kis penésznek gondoltam. De most? Szinte szomjazom az érintését, ami rohadtul ijesztő, tekintve az előzményeket.
- Áhh neeem, az ilyen sötét fekete nagyon öregít, nem akarok 40-nek kinézni.-
Rázom meg magam nagyon, elvégre halálian élvezem ezt a hercegnő külsőmet és nem is áll szándékomban elbaszni. A hercegnő barnán fullos, szóval marad így. Majd ha elkezdek őszülni jóóó sokára, majd akkor ráérek festetni. Egyébként is, attól, hogy neki őrjítően jól áll, nekem még nem biztos. Bár, előzékeny vagyok, ezt a színt meghagyom neki. Az a tény, hogy mire végez az ellenőrzésre, én tök ártatlanul befúrom magam a testéhez, nos.. csak amolyan hugica dolog?
- Ohohoóóóó, annyi pont kell. A tökéletességem ennyit elvisel.- Sóhajtom megkönnyebbülten, elvégre ezzel a házi összes réme készen van. Halál nyugodtan bújok hozzá a bátyámhoz egy mély szusszanással.
- El se hiszem, hogy sikerült... -Dünnyögöm boldogan, bár fáradtan. Nem szoktam ennyi energiát belefeccölni egy háziba.
- Úúú, az tudom milyen! Az összes tini filmben benne vannak. Általában a menők és a sportolók alkotják a magot és az okostojásokkal végeztetnek el mindent, amit kitalálnak. -
Bólogatok nagyban, elvégre ez a mi sulinkban is tetten érhető. Magyarázás közben puha ujjbegyeim lecsúsznak a mellkasáról egészen a köldöke felé, ahol aztán felfelé ívelve átbuknak a keskeny csípőjén és a gerince mentén állapodik meg tenyerem. Ha ő átkarolhat akkor én is. ez így működik. amit szabad Jupiternek, a kisökörnek kötelező. Egész kényelmesen elkuckóztam, mikor a kérdése betalál. Nagy kistányérméretű szemekkel nézek rá, aztán elkacagom magam.
- Ez jó vicc volt. Ne hülyéskedj... egytől eddig bárgyú töketlen. A házi írásra jók, szobanövénynek elmennek, de királynak? Kéérlek... attól hogy jól néz ki valaki, még nem tudja irányítani az udvart. ezek csak udvari bolondok. Amúgy is... a sulinak épp elég egy királynő is. - Meg amúgy se voltam még a büdös életben szerelmes, szóval nem is nagyon számít. Ellenben gonoszul kuncogok fel és finoman beleharapok a nyakába.
- Sóval akkoj ejvisel a kövi buliba? - Kérdem a finom nyakát harapdálva, miközben derekára rászorítok, hogy ne tudjon ellökni csak úgy. Hogy is mondtam? Mindig megkapom, amit akarok...

Vissza az elejére Go down
Shannon Lightwood


Shannon Lightwood


Hozzászólások száma :
13
Age :
26
Tartózkodási hely :
NYC

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2018-11-11, 19:45

to Aya

Nem tudom mi ütött belém, de sürgősen el kell kezdenem összeszedni magam, mert ennek nem lesz jó vége. Aya Samuel lánya, aki anyám második nagy szerelme. Engem nem zavar különösebben és Samuel is egész hamar elfogadott, hogy én ilyen vagyok, és ez aligha változik. Tett egy két meddő kísérletet hogy nevelési célzattal elbeszélgessünk de egyszerűen faképnél hagytam, mert nem érdekel. Nem vagyok én olyan ördögien rossz és segítek anyámnak is ha kell, de ne akarjanak beleszólni az életembe, ami csak rám tartozik.
- Még szerencse hogy ez rám nem igaz és jól áll az eredeti színe. Most képzeld el szőkén... - sóhajtok fel, mert voltam szőke is egyszer valami fogadás miatt, és egy hétig csodálatos szőke fejjel közlekedtem a világban. Mondjuk még az sem volt olyan gáz de örültem hogy lekopott és visszamázoltam feketére és azóta megint természetes színeiben pompázik a hajam.
- Nem jó túl tökéletesnek lenni, mi? - kérdezek vissza ahogy átölelve tartom, mert máshogy aligha lenne kényelmes így feküdni.
- Pedig sikerült és megcsináltad. Nem is volt olyan rossz mint egy gonosz átok, nem? - borzolok bele a hajába ahogy fészkelődik, és helyezkedik egy kicsit. Egek de vissza tudnék így aludni.
- Na ez is hasonló. Szerveznek egy rakás dolgot és mindennek van valami felelőse aki leszervezi. Nem egy élmény, csak plusz meló még a normál órákon meg mindenfélén túl. A koncertek, zenés rendezvények és német nyelvű tematikus estek tartoznak hozzám - válaszolok neki, mert ezekben mondjuk otthon is vagyok. Hallgatom a kifakadását, és igyekszem tudomást sem venni a gerincem mentén kalandozó kezecskéiről. Nem lesz ez így jó.
- Nekem ezért nem kell királynő. Nincs aki érdemes lenne, egy éjszakásokra meg szinte mindig akad valaki, és mindig van akit könnyű befűzni de kapcsolatra? Kell a francnak - sóhajtok, mert nem elég nekem ennyi nyűg? Még egy barátnő is? Ugyanmár. Nem. Megborzongok a harapásra és kissé eltolom magamtól.
- Ezt inkább ne csináld - mert nem lesz jó vége és nem fogok tudni ellenállni azt meg mégsem kéne.
- Nem. Megmondtam hogy nem. Aya, én se ártom bele magam a te magánéletedbe te se ártsd magad az enyémbe, oké? - pillantok rá kifejező szürke szemeimmel. Hála a jó égnek hogy apámtól örököltem.


■ ■ Hangover from hell ■ ■  With love  ■ ■ ■ ■

Vissza az elejére Go down
Aya Rosinger


Aya Rosinger


Hozzászólások száma :
13
Age :
22

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2019-01-03, 01:10

Shan & Aya

Sálálálálálááá, valami nagyon másra kéne gondolniiii... mert mindjárt leteperem. Nem-nem-nem! Nem. Gondolunk. Erre. NEM. Nem szabad, nagyon nem. Bár mocskosul nehéz nem elveszni azokban a formás és őrjítő és... bwááááhhhh csessze meg a ló!
- Hogy mi? Ne mááár... -
Kap el a nevetés... de az a helyzet, akárhogy is képzelem el olyan buta színnel... akkor is veszettül helyesnek tűnik a fejemben. Még úgy is. Még azzal a bugyuta színnel is, amit amúgy rühellve gyűlölök.
- Dehogynem, nagyon jó, csak a parasztok nem értik meg és kell némi hiba ahhoz, hogy ne legyek földönkívüli.- Kuncogok fel magamban, mert valóban. Ha túl tökéletes lennék a tanárok le se akadnának rólam a versenyekkel. Egy-kettő még elmegy, de az összessel el lehet menni oda ahova gondolom.
- Hááát, gonosz átkokkal lehet hamarabb végeztem volna. -Öltök nyelvet rá, mert ez szerintem akkor is kínzásnak minősült. Sőt, igen aljas fajta kínzás mégpedig. Mondjuk, maga a pozitúra is, amiben vagyunk, masszív kínzás. Már össze kell húznom magam, hogy a pólóm gyűrődjön annyira rajtam, hogy ne legyen szembeütköző a hegyesedő bimbóm, átütőleg.
- Ugye? Same. Detto ugyanaz a probléma, csak fordítva. Nincs rá senki érdemes. Hülyékkel meg nem foglalkozom. Bár sokan szeretnének trófeaként tudni maguk mellett... -
Csak azt nem szokták figyelembe venni, hogy nem csak szép vagyok, de ravasz is, meg számító. De ez már csak részlet kérdés. Még egyik se jött rá, hogy érdeklődést csak addig színlelek, amíg szükségem van rá rövidebb vagy hosszabb távú terveimhez. Annyira.. ostobák. Bwahh. ösztönzésem viszont furán működik, kicsi fogaim lecsúsznak a nyakáról, egy apró csíkot hagyva csak, hogy ott voltam. Összehúzom magam a mellkasa előtt és meresztem a jól begyakorolt kiscica szemeket és ártatlan, zabálnivaló nézést.
- Bocsánaaaat.... - Nyüsszenem halkan neki, bár ettől még rohadtul nincs elnapolva a dolog. Ugyanis mindig az van, amit én akarok. Mindig. Csak ő még nincs rendesen ráidomítva, de ami késik az nem siet. Ujjbegyem siklik a nyakához, oda, ahol megkarmoltam a fogammal, s hüvelykujjammal simítom meg. Egy sóhaj, mára talán feladom. Talán.
- Kössszi.... -Megemelkedve célzom be az arcát, s ki tudja, lehet véletlen, lehet nem, de az arcpuszim félig a szájáéra csúszva végzi. Egyébiránt úgy teszek, mintha semmi furcsa nem történne, miközben tápászkodom fel, hogy rajta keresztül átmászva a helyemre orientálódjak.
- ...a segítséget. - Fejezem be az időközben elkezdett mondatot, s melyet az elcsúszott puszi megakasztott. Menekülőre kell fogni, különben baj lesz... nagy baj.

Vissza az elejére Go down
Shannon Lightwood


Shannon Lightwood


Hozzászólások száma :
13
Age :
26
Tartózkodási hely :
NYC

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2019-01-27, 22:08

to Aya

Valami nagy baj kezd kialakulni a fejemben és kezdek kétségbevonni hogy tényleg éber és józan vagyok hogy a félig húgommal matekozom a saját ágyamon, és közben olyanokra gondolok, amikre kurvára nem kellene. Mint a mellmérete, és hogy milyen kis formás mellei vannak, lapos kis hasa amit öröm lenne csókolni, és.... Áh picsába! Bűnös gondolatok, takarodjatok, takarodjatok amíg szépen mondom. Hátratúrom a hajam az arcomból, és megrezzen az arcom ahogy az egyik tincs fennakadt a fülbevalómon.
- Voltam szőke. Egy teljes hétig, mert elvesztettem egy fogadást. Igaz hajszál híja volt, de mégis... - vonom meg a vállam, hiszen elég hülyén állt, és amint letelt a hét szaladtam hogy visszafessem feketére. Az én szép holló tincseimet nem adom, és csak néha jön rám a hajfesthetnék, de a szinezők csodálatos dolgok.
- Szóval mégsem olyan jó, hát nem meglepő. Én is a középszerűségre törekszem hogy hagyjanak békén, van elég dolgom minden plusz nélkül is - sóhajtok fel, mert erre játszom direkt, de egy két tanár mintha megneszelte volna, mert próbálkoztak kiszedni belőlem mindent mait lehet. Nem hagytam magam nekik sem, és másoknak sem, pedig korrepetálhatnék is egyeseket ha lenne rá idő, és nem lenne jobb foglalkozásom.
- Azért ez sem volt olyan vészes, lásd be. Egész hamar megszenvedtél vele és talán egy kicsit meg is értetted hogy mi honnan jött ki - ez a fontos. Ha érti egy kicsit is, akkor már előrébb van. Én se így születtem hogy tudtam mindent.
- Jah hát azokkal nem kell foglalkozni. Ha meg valaki nagyon paraszt módon nyomul, akkor jó tesó leszek és megverem - ígérem, mert ilyesmit szoktak csinálni a báttyot ahogy így elhallgatom haveri körömből azokat akiknek húguk van. Hát most nekem is lett egy, de miért nem akként gondolok rá.
- Aya! Hagyd abba, mielőtt végleg kidoblak az ágyamból, a húgom vagy nem a szeretőm - húzom össze a szemeim, ahogy elkapom a kezét hogy ne cirógasson.
- Döntsd el, melyik akarsz lenni, csak a tisztánlátás miatt. És most hogy kész van a leckét is, szívesen máskor is. Tűnés, hadd szedjem magam össze estére - kelek fel mellőle, mert ha nem teszem... Istentelenül vonzóak azok az ajkak és az ártatlan, megjátszott arc. Mintha nem látnék át rajta és nem próbálna naponta legalább egy ilyen becserkészni.


■ ■ Hangover from hell ■ ■  With love  ■ ■c

Vissza az elejére Go down
Aya Rosinger


Aya Rosinger


Hozzászólások száma :
13
Age :
22

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty2020-04-11, 00:35

Shan & Aya

Sürgősen akasztanom kell valami szerencsétlent, akit kihasználhatok és elvonja a figyelmem a nem éppen megszokott és elfogadott gondolataimtól, mert ha nem így lesz, akkor baj lesz. Nagy baj. Tesóknak kéne lennünk. Vagy ha nem is, akkor két idegennek egymás mellett. Maximum haverok. De akkor miért nem megy ez?
- Hát az parádés lehetett. -
Röhög bennem nagyon a gonosz kismanó, ahogy elképzelem minő szenvedés is lehetett az neki. Hah, biztos megérdemelte.
- Nem is az, csak van jobb dolgom is ezeknél. Ezek csak a tanároknak fütyiméregetés, hogy kinek a diákja nyert több versenyt. Ebbe meg nem vagyok hajlandó részt venni. Jobb is ha nem zaklatnak ilyesmivel.- Húzom fel képzeletben a nózimat, mert hát na, a suli hercegnőjét csak ne ugráltassa senki. Még a tanárok se, apucinak még csak-csak hagynám, de igazából ő ugrál úgy, ahogy én szeretném, szóóóval. Höhö.
- Na ez az! Szenvedtem! Mert szenvedés volt. Nem szeretek szenvedni. Sokkal egyszerűbb ha a két szép szememért megcsinálja egy stréber. Neki is jó, meg nekem is. Szóval ezentúl, ha kérdezik, kész vagyok mindig mindennel. -Nézek rá jelentőségteljesen, de megint elkap a heveny rámászhatnék, szóval a plafont kéne inkább bámulnom. Vagy igazából... bármi mást, ami kevésbé szexi mint ő. Van itt olyan? Aligha. Banyek.
- Ohh nocsak, ezt majd észben tartom. -
Bár azért elsőre nem is nézném ki belőle, hogy olyan verekedős fajta volna. Még az is lehet, hogy egyszer a hecc kedvéért kipróbálom. Node, menekülőre kéne fogni, főleg azok után, hogy ez a szemtelen belemozdult az ártatlan puszimba és valami egészen nem ártatlan dolog lett belőle, ami kezd beindítani. NEMMM szabad. Sicc.
- Francnak ficeregsz annyit. - Teszem hozzá színtelen hangon, mintha amúgy semmi érdekes nem is történt volna, átmászom fölötte, majd a padlóra lépve mozgatom át a csípőmet, halkan kattan egyet az izület.
- Ugyan Shanci... nem mintha lenne bárminemű választási lehetőségünk. Fura vagy, hogy ilyesmiken gondolkozol....-Forgatom meg egy körívben a csuklómat, majd csapom ki oldalra úgy, hogy a tenyerem immáron az ég felé néz. Szigorúan háttal neki, hogy ne lássa a paradicsomvörös fejem. Na nem mintha én jobb lennék, de neki ezt nem kell tudnia. És amúgy is... ha tetszik, ha nem, én is ott leszek azon a bulin. Ha kell taxival fogom őt követni. Most már csak azért is! Meg hátha lesz ott valaki, aki elvonja a figyelmem a... nem túl megfelelő gondolatokról.
- Majd tali. - Intek neki, és a cuccaimat felmarkolva kiriszálom magam a szobájából, be az enyémbe és szolidan és hangtalan az ágyamra esek és belesikítok a párnámba. Még jó hogy szigetel...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

What do you want from me? - Aya & Shannon Empty
TémanyitásTárgy: Re: What do you want from me? - Aya & Shannon   What do you want from me? - Aya & Shannon Empty

Vissza az elejére Go down
 

What do you want from me? - Aya & Shannon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Lakások-