I don’t know whether I’m the hero or the victim of this tale.
But either way, shouldn’t I dominate it? I’m the one really telling it, after all.
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

Midnight gift Emptyby Seth
2021-11-02, 19:21Midnight gift Emptyby Lucas Benson
2021-10-24, 17:40


Hónap posztolói

Share
 

 Midnight gift

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lestat de Lioncourt


Lestat de Lioncourt


Hozzászólások száma :
156
Age :
262
Tartózkodási hely :
New Orleans

Midnight gift Empty
TémanyitásTárgy: Midnight gift   Midnight gift Empty2021-10-22, 22:30


Finally, you are here...
We are the others...Hallom a szél zúgását, ahogy felhők feletti magasságban szállok, akár valami égi szent, vagy hatalmas madár. Az utam New York felé visz és nem hagyom magam eltéríteni, pedig az alattam elsuhanó városok zajongása és neszezése csábít, mint egy buja szerető. Hívogat és riaszt is, hiszen az emberek nagyon nagyon sokan vannak már, és emlékszem még kietlen vidékekre, ahol épp csak volt élet. Két, három család, már egy egész kolónia! Mérföldekre voltak egymástól, idegenek és ismeretlenek mégis bíztak egymásban. Manapság ez már nincs így. Emberi állatok sokszor, és nincs más céljuk mint egymás kizsákmányolása és megtévesztése. Vagyonszerzés és hírnév. Micsoda kicsinyes élet ez, amit élnek. Mentes minden szépségtől és szenvedélytől.
Ahogy a végtelenbe nyúló felhőkarcoló tetejére ereszkedtem le, már tisztán éreztem hogy ki van itthon. Igazából már messziről éreztem, de kizártam az elmémből és csak a körülöttem lévő világra koncentráltam. Seth van itt a laboratoriumban ami annyi titkot és csodát rejt. Ahol először hallottam arról... hogy ember lehetek újra, pár órára. Emberi vágyaim lehetnek, és emberként élvezhetem a test gyönyörét. Leereszkedek a széles tornácra és szemügyreveszem az alakom. Magas vagyok és izmos. Jelenség, ahogy mondani illik manapság és lezseren elegáns. Fekete nadrágomat fekete ing egészíti ki, és magas szárú csizma, egy bőrdzsekivel. A rock szupersztárja leszek napokon belül, meg kelladnom a módját, és nem létezhetek a régi korok és szokások béklyói között. Nem élhetek múlt századokban, bárhogyan is ragaszkodok hozzájuk. Az emlékek, és érzések... mindig velem lesznek.
- Seth, barátom - indulok el felé ahogy az üvegajtó kitárul és megpillantom magas karcsú alakját. Oly szépséges és mégis tekintélyt parancsoló. Egykor Akasha fia volt, még Egyiptom területén élt és az első fészekaljhoz tartozott ami valaha is volt. Most mégis... itt áll előttem, és élettől pezseg ahogy megtalálta a boldogságát Fareed oldalán és Dr. Flanneryvel. Seth... most ő maga is az életben jár és nem csak a háttérből nézi hogy mi történik a rohanó világban.
- Oh, Seth. Úgy örülök hogy itt talállak! - szinte már szaladok felé hogy magamhoz öleljem, hiszen bár sosem álltunk egymáshoz túlságosan közel, mégis olyasmit adott nekem, amit senki más sem. Utódot, gyermeket! Vért a véremből, és ezért mérhetetlenül hálás vagyok neki. Azért az ajándékért, ami Viktor. Neki és Fareednek és a doktornőnek! Mindenkinek.
 


Music: ♪ Behind you
• •
Vissza az elejére Go down
Seth


Seth


Hozzászólások száma :
6
Age :
2020
Tartózkodási hely :
Los Angeles

Midnight gift Empty
TémanyitásTárgy: Re: Midnight gift   Midnight gift Empty2021-11-02, 19:21Lestat részére @
A Hold fényét figyelem, ahogy elmerengek a jelenlegi kutatás felett. Időm végtelen, s amit az emberekben olyan hamar nem értettem, az a sietség. A legjobb ötletek akkor érkeznek, mikor az ember, vagy éppen a vámpír logikus része kikapcsol, helyet adva egy sokkal komplexebb látásmódnak. Ám kívülről ez úgy tűnik, mintha éppen nem tennék semmit. Mintha a fizikai cselekvés lehet csak munka. Ezt egy nem olyan régen  alkalmazott emberen figyeltem meg, aki nagy koponyája okán került hozzám, ám olyan munkamorállal, amit még csiszolni kellett. Időbe fog neki kerülni, mire megérti, nem egy rabszolgatartó közösségbe került. S ha ezt megérti, s élni kezd vele, tudom, képessége és tudása ki fog bontakozni, amivel megáldotta az élet.
Fareed hív vissza a gazdagon ültetett felső kertből az épületbe, s minden sietség nélkül megteszem. Talált valamit, amit fontosnak tart, s legfőképpen a kérdései szoktak érdekelni.
A kijelzőt figyelem, mikor megérzem érkeztét, már messziről. Fareed csak jóval később fogja, így hagyom kifejteni szavait, mert fontos részhez ért ismét. S ahogy bólintok, érzem is figyelmének rezdülő húrjait, s magam pedig ellököm az asztaltól, hogy a bejárat felé induljak.
- Lestat! - széles mosollyal üdvözlöm, kinek szintén sok mindent köszönhetek az elmúlt évszázadokban. Ő volt az egyik, aki felkeltette korábban érdeklődésemet, noha először inkább azért, mi rejtőzik benne, miért anyám őt választotta újdonsült párjául. Azóta megértettem miért, hiszen bennem sokszorosan is anyám vére zubog. Magam is őt választottam volna, fájdalom, apám helyett.  
- Már vártam érkezésed - üdvözlésre tárom karom, s annak ellenére, ma már csak egyes helyeken őrizték meg eme nemes hagyományt, vállai szélére helyezem tenyereim, s homlokom az övéhez érintem. Pár pillanat múlva átölelem.
- Fáradj beljebb - lépek oldalt, beinvitálba a legmodernebb kinézetű, és berendezésű laborba, amit szem láthatott eddig. Azzal a furcsasággal, hogy kialakítása, berendezései, két hazám egyvelegét képezik, otthonossabbá téve, s egyúttal érdekesebbé, a hideg krómok és acélok helyett.
- Frissítőt? - az egyik ajtó kinyílik, s előre megyek, mutatva az utat, még ha csak egy tágasabb tér is. Nappaliként, pihenőként funkcionál, minden kényelemmel, amit a modern kor és szülőhazám, majd nevelőhazám kényelme megadhatott.
Az egyik szekrényhez lépek, s díszesen megmunkált üveget veszek elő, benne éltető energiánkkal.
- Az út bizonyára kimeríthetett.
Két poharat veszek elő, s rubinszín cseppekkel töltöm tele. Saját találmány, mellőzve a kényelmetlen tasakok használatát, kifejezetten a mi kényelmünket használva, mely során a vér nem alvad meg, megőrizve minden tápláló forrását, amire szükségünk van, zamatos illatával és ízével együtt.
- De mint mindig, most is gyönyörűen festes, s csak úgy ragyogsz - mosolygok rá, felé nyújtva az egyik kristálypoharat, magam számára egy szerényebben megmunkált üvegpoharat választottam. Lestatban mindig is ott lobogott az a tűz, amit hittem, bennem már kihunyt, belőlem kikopott.
- Hallom, Viktor meglátogatott - érdeklődő pillantásom rávetem. Kíváncsi vagyok.


Vissza az elejére Go down
 

Midnight gift

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Külváros :: Titkos laboratórium-