Kor: 66 Látszólagos kor: 22 Csoport: Vámpír Foglalkozás: Rád van bízva kedves megalkotó (A Nagy Család leszármazotta vagy) Play by: Javaslat Rose Leslie vagy más vöröske Státusz: Szabad
Leírás
Jess, kedves. Te abban a korszakban botlottál belém, amikor engem neveztek a rock szupersztárjának, és a nevem mindenhol ismert volt, a klippjem éjjeleken és nappalokon át mentek a tévékben és rádiókban. Te magad is láttál, és ott voltál a koncertemen is. De honnan is cseppentél te ide? Maharet leszármazottja vagy, boszorkány család sarja, és mindig ismertél egy távoli rokont, egy Maharet nénit, aki segített neked. A Talamascának dolgoztál, és érdekel az ikrek legendája, és szemet szúrt neked a megjelenésem a televíziókban, hogy mindig este teszem, képtelenségekre vagyok képes, és megkerestél engem. Nem tudom miért, talán bizonyítékot akartál, hogy tényleg az vagyok-e, aminek mondom magam. Mindenesetre, megismerkedtél a nénikéddel, aki nem csak egy segítő nagynéni, hanem az egyik legöregebb élő vámpír, kinek története a kárhozottak királynőjével fonódik össze. Maharet és Mekare történetének ezáltal részese lettél, és vámpírrá tettek téged, most pedig Daviddel, az én kedves Talamascas barátommal járod az éjszakát.