I don’t know whether I’m the hero or the victim of this tale.
But either way, shouldn’t I dominate it? I’m the one really telling it, after all.
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

Nanahara Shinji Emptyby Hastur
2019-11-01, 11:18

Hónap posztolói

Share
 

 Nanahara Shinji

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nanahara Shinji


Nanahara Shinji


Hozzászólások száma :
2
Age :
99
Tartózkodási hely :
Ayame mellett

Nanahara Shinji Empty
TémanyitásTárgy: Nanahara Shinji   Nanahara Shinji Empty2017-08-19, 13:28

Nanahara Shinji

A démon. Egyeseknek megközelíthetetlen és elérhetetlen.
Másoknak a tálcán kínált gyönyör.

Álnév:Jahagi Hiroki
Kor: 97
Látszólagos kor: 25
Teremtő: Hannah Jonhson
Csoport: vámpír
Foglalkozás: fenegyerek
Play by: Kim Jinhong

Kinézet
Nézz rám, és megtudod. Na, ne légy vak, meg lusta se, mert én nem fogok áradozni a szürkés hajamról, fekete szemeimről, helyes arcomról. Sem a testemről, azt is nyugodtan megnézheted, de csak, ha nőnemű egyed vagy. A ruhatáram meg ne érdekeljen, ugyanolyan ruhában járkálok, mint a többi ember, ezen ne csodálkozzon senki. Még ez is sok volt a kinézetemről,
szóval most tűnés.

Személyiség
Nemtörődöm
Ayame a mindene
Nagyképű
Arrogáns
Hirtelen haragú
Agresszív
Rosszfiú
Ambiciózus

Szentelen
Hülyegyerek
Introvertált
Nem volt még szerelmes
Jól informált
Intuitív


Játékos
Akaratos
Hűséges
Anya
Gazdag fantáziájú
Intelligens

Humoros
Ingerlékeny
Rosszkedvű
Oltalmazó (csak az anyjával)
Kortalan
Igazságos (már akivel)


Történet
Tudjátok milyen elveszettnek lenni? Amikor nincs senkit, nem fordulhatsz senkihez, nem oszthatod meg velük a problémáidat? Tudod milyen egyedül lenni, sőt nem csak egyedül, de egyenesen magányosnak? Én pontosan érzem ezt, vagyis éreztem, minden pillanatban, minden lépésemnél, amit egy évszázada tettem, mikor átváltoztattak. Nem akartam ilyen lény lenni, nem is tudtam a létezésükről, azonban utólag inkább meghaltam volna, akkor talán még a családommal lehetnék egy másik helyen, nem egy vérszívó szörnyeteg testében tengetném a mindennapokat, félve a naptól, és vérrel táplálkozva, egy olyan teremtővel a hátam mögött, akit soha életemben nem láttam. Leszarom azt az embert, nem érdekel semmi vele kapcsolatban, maximum a bosszú, amiért ezt tette velem. Hálátlan vagyok? Nevezhettek annak, viszont én ezt nem mondanám életnek. Ahhoz a személyhez nem fűz semmi ezen a szálon kívül, sokkal inkább egy nőhöz, aki megmentette az életemet. Ő az igazi hős a szememben, hisz a másik tag hagyott volna utána, megdögleni, semmiféle segítség nélkül. Semmit nem jelentettem nekik, nem is ismertek, mégis az előbbi ott maradtam mellettem, foglalkozott velem, és nevel, mostanáig. Nála lakhatok, hoz nekem vért, és van, mikor elviszi helyettem a ballépéseimet, amiket próbálok a lehető legkevesebbre szorítani, csakis miatta. Más nem érdekel, de ha őt bántják, akkor az halott ember. Elfogad olyannak, amilyen vagyok, mindenféle hülyeségemmel, mintha a fia lennék, akinek sok mindent kell tanulnia, például nem bajba keveredni, ami nem megy soha. Mindig a verekedés közepében vagyok, vagy a piálok egész éjjel. Ez mind velem jár, mégsem hagy el, nem hagyott cserben. Az elmúlt egy évszázadban sok minden változott a világban, azóta megéltünk még egy világháborút, aminek nem kellett volna kirobbannia, kisebb megmozdulásokat, azonban állandó lakhelyünk szinte nincs. Mindenhonnan eljövünk pár hónap, esetleg év után, így nem keveredünk gyanúba. Utálnám, ha lelepleződnénk, úgy még nagyobb veszélybe kerülne az anyám. Mindennél fontosabb számomra, ebből mindenkinek feltűnhetett, ezért sem szeretek csalódást okozni neki, pedig néha becsúszik, amilyen meggondolatlanul cselekszem. A jövőbeni ilyenekért sajnálom, te nő, de azért remélem, szeretni fogsz.
A hozzászólást Nanahara Shinji összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-10-22, 20:45-kor.
Vissza az elejére Go down
Lestat de Lioncourt


Lestat de Lioncourt


Hozzászólások száma :
142
Age :
260

Nanahara Shinji Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nanahara Shinji   Nanahara Shinji Empty2017-10-12, 15:09


Elfogadva!

Kedves, vagy éppen morcos Shinji!

Nagyon örülök hogy végre elkészültél, nagyon nagyon várom már ezt kis trojkát, hogy mit fogtok alakítani itt a játéktéren együtt, szóval... örülök neked!
Nem estél ugyan túlzásokba a leírásokat illetően, de a szerkesztésen látszik hogy nem is csaptad össze, átgondoltad mit írj le, és tetszik ez a jellemzés neves megoldás, úgy vélem jellemző lehet a karakterre is ez a kissé talán szűkszavúság, azt hiszem. Mindenesetre a lényeget megtudhattam belőle, szóval nincs okom belekötni.

Milyen szomorú, hogy az idősebb vámpírok ennyire felelőtlenül alkotnak utódot, de olyan nincs hogy semmit nem tudsz a teremtődről, hiszen a véred vette és a vérét adta neked, tehát a nevét, személyét ismerned kell, még ha nem is kedveled. (Szóval a teremtődhöz kérlek írj be egy nevet)Ez sajnos előfordul, valószínűleg én sem kedveltem volna az enyémet ha életben marad és időt áldoz rá hogy megtanítsa létünk sajátosságait és furcsaságait.

A történeted szomorúra sikerült, de mégis érthető, hiszen elszakítottak a világodból, el mindentől, ami kedves volt számodra és vérivóvá tettek, de hiszem hogy meglátod majd a jót ebben a létezésben is.

Egyetlen apró észrevétel még a korod. Profilban 97 van az et-ben viszont 72. Eme két apróságot javítsd és már mehetsz is játszani, de ne sunnyogd el, mert figyelni fogok Wink

Jó játékokat itt!


Vissza az elejére Go down
 

Nanahara Shinji

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Vámpírok-