I don’t know whether I’m the hero or the victim of this tale.
But either way, shouldn’t I dominate it? I’m the one really telling it, after all.
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

Szabályzat Emptyby Seth
2021-11-02, 19:21Szabályzat Emptyby Lucas Benson
2021-10-24, 17:40


Hónap posztolói

Share
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Louis de Pointe du Lac


Louis de Pointe du Lac


Hozzászólások száma :
118
Age :
255
Tartózkodási hely :
New Orleans

Szabályzat Empty
TémanyitásTárgy: Szabályzat   Szabályzat Empty2015-12-20, 23:38


Szabályzat

Üdvözöllek gyermekem, foglalj helyet! Nem kell félned, nem harapok, legalábbis nem téged. Most, mielőtt bármit is elkezdenénk, elmesélem összejövetelünk szabályait. Nem lesz semmi nehéz, csak hallgass végig. Először is a regisztráció. Mindig teljes neveddel tedd, mert ellenkező esetben azonnal törlünk a rendszerből, és meg sem indokoljuk a döntést. Ennél érettebbek vagyunk, nem igaz? Az élő személyek behozatalát pedig messziről kerüld, ha kérhetlek. Te sem szeretnél hirtelen megjelenni másnak az irányítása alatt, ahogy más sem.
Mielőtt csatlakoznál hozzánk, érdemes elolvasnod az oldalon kihelyezett szabályzat mellett a faj- és világleírást is, valamint belesni a hírfolyamba, hátha valamelyik érint téged. Mindenről tájékoztatva leszel, hogy megalkothasd a karaktered.

Az előtörténet

Mivel nem vagyunk mindenhatóak, kivéve persze a Millenium gyermekeit, ezért szeretnénk kérni, hogy két héten belül végezz a karakterlapoddal. Ha több idő kell, csak szólsz és meghosszabbítjuk a kiszabott mennyiséget. Amennyiben nem végzel határidőre és nem is jelzed felénk, könyörtelenül törlünk, de ez az ára a késlekedésnek. Egészen elfogadható, véleményem szerint. Hozhatsz a könyvekből is karaktert, de ebben az esetben meg kell felelned a követelményeknek. Először is, szabad verseny van, tehát az kapja meg a karaktert, aki előbb készül el az előtörténetével. Másodszor, szintén visszavehetjük a karaktert, ha nagyon eltér az eredeti koncepciótól, és ez vonatkozik minden keresettre. Ne kelljen a hirdetőnek egy nem az elképzelései szerint megírt karakterrel szenvednie. Végül pedig, a legtöbb idő, amit inaktívan tölthetsz, három hónap, ha ezen mégis túlcsúszol, és nem adod jelét a miértnek, újrahirdetjük a karaktered.
Van néhány szabályunk az előtörténet elfogadásához is. Először, ha ezer évnél fiatalabb vagy, akkor minimum 300 szót kell írnod az életedről, míg ezer év fölött már 800-at. Ha már olyan idős vagy, egészen biztosan van elég tapasztalatod, amiről lehet ennyit írni. Valamint mivel ez itt Anne Rice nagy gonddal megírt világa, amit annyian népesítünk be, nem engedhetjük meg magunknak, hogy rossz hírbe hozzanak minőségtelenség miatt. Amennyiben nem üti meg az előtörténeted a mércét, nem tudunk téged elfogadni, ha a határidőn belül nem javítod. Egyszerű szabályok, nemde? Van kérdésed? Akkor menjünk is tovább.

A játék

Nem lesz nehéz ez sem, kezdem is. Ha többen játszotok, vegyetek fel egy sorrendet, ne összevissza írjatok, mert követhetetlen lesz az egész, márpedig azt senki nem akarja. Csak akkor térjetek el tőle, ha megbeszéltétek egymás között, és ha valaki érkezett vagy elment. A másik karakterét ne öld meg, hiszen te is szeretnél életben maradni. A karaktered ne tudjon olyasmiről, amiről nem tudhat más játéka alapján, ha nem volt ott, hiszen senki sem tud mindent, ami a világban történik. Helyszínen nem jelenlévő karakterre ne építsetek cselekvést, ha az illető nincs jelen, te sem tudsz hozzá tenni a dolgokhoz, akkor más sem.

Az avatar

A kép, amit magadról használsz, csakis élő emberről készült lehet, semmi rajz vagy gif, de élő személyen belül lehet bármi. Énekes, színész, modell, akármi, de foglald le magadnak a megfelelő topicban, mielőtt valaki elhalássza az orrod elől, amíg nem figyelsz. Természetesen, ha esetleg a filmekben megjelenő karaktert hoznál, eltérhetsz az ott látható pb-ktől. 200*320-as méretű lehet csakis az avatar kép, ha kell, segítünk vágni megfelelő nagyságot. Az aláírásra is vonatkozik egy megkötés, mégpedig, maximálisan 500 pixel szélességű lehet és nem több.

Egyebek

Bármi gondod akad egy játékos társaddal, nem kérünk semmiféle áskálódást és ócsárlást, intézzétek el egymás között, vagy hívjatok minket segítségül, hogy megoldjuk a gondot közösen. Tartsd tiszteletben a másik véleményét és szólásszabadságát, ugyanúgy joga van hozzá, mint neked is. Multik számára nincs megkötés, csak figyeljetek a canonok időkorlátja. És végezetül: a chat egy külön univerzum, ami ott történik az ott is marad.


Vissza az elejére Go down
 

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Kezdetek :: Első lépések-