I don’t know whether I’m the hero or the victim of this tale.
But either way, shouldn’t I dominate it? I’m the one really telling it, after all.
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

Heaven Bells Emptyby Hastur
2019-11-01, 11:18

Hónap posztolói

Share
 

 Heaven Bells

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Heaven Bells


Heaven Bells


Hozzászólások száma :
4
Age :
27
Tartózkodási hely :
Az árnyékban

Heaven Bells Empty
TémanyitásTárgy: Heaven Bells   Heaven Bells Empty2018-08-17, 20:47Heaven Bells

"Bűnösök közt vétkes, aki néma."

Álnév: Deamon
Kor: 27
Látszólagos kor: 27
Teremtő: -
Csoport: Ember
Foglalkozás: Gengszter
Play by: Christian Cerulli

Személyiség
Az ember egy idő után feladja hogy nyomon kövesse a változást, és már nem próbálkozik azzal, hogy megpróbálja körülhatárolni saját magát. Nem tudom megmondani pontosan milyen vagyok, de talán olyan akit jobb elkerülni, és addig jó amíg nem lát engem az ember. Egy árnyék vagyok az éjszakában egy lélektelen héj amit az éjjel tölt meg élettel. Ha voltak is érzéseim, szépen lassan kikoptak belőlem ahogy egyre mélyebbre merültem a maffia kötelékében. A csillogás a szememben megkopott, és a heves természetem mára lecsillapodott. Ma már kivárok és mérlegelek pontosan tudva mi forog kockán. Ha kell egy manipulatív seggfej leszel, de ha kell órákig beszélgetek bárkivel hogy a végén golyót repítsek a fejébe. A halál legtisztább módja, és ahányszor meghúzom a ravaszt, mindig elveszítek egy kicsit magamból. A külvilág nem ismer engem, egy külcsínyt lát, ami rendben van. Nem tudja senki hogy igazából megcsömörlöttem, és ha akarnék sem tudnék kiugrani ebből az életből, de azért... elgondolkodtató hogy eltelt... nem is tudom hány év. A szemem sem rebben ha kioltok egy életet, és a legcsekélyebb mértékben sem alszom rosszul. A nagy fehér nihil... ijesztő. Miféle ember lettem? Ember vagyok még egyáltalán vagy már csak valami szörnyeteg? Van még esély számomra? A következő szinthez vezető út elvileg akadálymentes, de még kell egy kicsi hogy elérjem. Még egy kicsit... türelmesnek kell lennem.

Történet
Mit kellene mondanom ezen a ponton? Van egy pont, minden ember életében amikor már nem tud mit mondani, és nem tud úgy tekinteni a világra ahogyan eddig. Hogy kinek mikor és hol jön ez el ez a pillanat, azt nem tudhatom. Azt sem tudom, nekem hol jött el végül.
Elvesztettem a fényt.
Oda lett a látomás, és szikrázó szilánkokra esett szét az egész, a kártyavár összedőlt. Huszonhét évet tudok magam mögött, de néha úgy érzem másnak kétszer ennyi évre sem jut annyi minden mint nekem erre az alig harmincra. Lehet hogy nem is fogom megérni, de nem érdekel. Egy újabb holttest hever előttem, és a pisztolycső füstöl a kezemben. Nem tévesztettem célt, és nem éreztem megbánást, sem szánalmat amikor meghúztam a ravaszt. Semmit nem éreztem.
Semmit.
Utcagyerekként, elég hamar kénytelen voltam megtanulni, hogy mikor kell látni, és mikor kell vaknak lenni mindenre, a világra, és süketnek a hangokra. Akkor túlélhetem. A túlélés fontos, és nekem sikerült. Bekerültem egy családba. Tizenéves voltam, és azt hittem ismerem az utca kemény szabályait, de semmit nem tudtam róla. Azt hittem élhetek, de végül megtaláltak és... próbának vetettek alá, hogy meddig vagyok hajlandó elmenni az életemért, és ha nem nyertem volna, már halott lennék és a patkányok rég felzabáltak volna. Édes kis szőrös dögök, még kedvelem is őket. Okos kis mocskok ezek, talán hasonlóak vagyunk. Könnyen tanulunk és emlékezünk.
A Család, nem ereszt, és minden létrafok azt jelenti, hogy valamit hátra kell hagyni az emberségünkből. Az első halál könnyű volt, egy nyomorult erőszakos férfi, azt sem tudta hol van és miért hal meg.
Mindenki azt hiszi az első a legnehezebb, de nem így van. Minden alkalommal rosszabb, és aztán egyszerre csak fehérbe fordul minden és már nem érzed azt hogy hol van a határ, mert rég átlépted.
Átléptem a határt.
A nő már sírt, és könyörgött az életéért, és a gyermekért akit hordozott a szíve alatt. Megölni egy terhes nőt? Miféle szörnyeteg képes ilyesmire?
Itt vagyok.
A gyerek nem szólt semmit, csak szemében félelemmel vegyes váddal nézett rám, és a pisztolyra. Talán nem értette meg hogy mi fog történni ha meghúzom a ravaszt. Talán nem fájt eléggé a tetoválás, amit kiérdemeltem, és amit rám véstek tegnap. Nem éreztem a fegyver súlyát és egyszer... megrebbent a szemem. Amikor a golyót kilőttem, és éreztem.... Éreztem amint valami, bennem mélyen... a feneketlen kút mélyére került. Huszonhárom évesen, mestergyilkossá képeztek. Két év alatt, minden nap edzettem és harcoltam és halálközeli élményeim mindennaposak voltak. Eltörött valami, és elromlott.
Működöm még?
A szervezet befogadott, sosem volt gondom pénzre, és lakásra. Drogra, se kurvákra. Mégis... az emberi énem utolsó kis része... még talán valahol él. Vagy már csak én képzelem hozzá? Régen eltűnt a pont, és a horizonton sem látok mást, csak sötét szárnyakat.


Vissza az elejére Go down
Louis de Pointe du Lac


Louis de Pointe du Lac


Hozzászólások száma :
119
Age :
253
Tartózkodási hely :
New Orleans

Heaven Bells Empty
TémanyitásTárgy: Re: Heaven Bells   Heaven Bells Empty2018-09-07, 23:10


Kedves Heaven!

Mostanában nem volt itt új karakter, ezért hadd köszöntselek még nagyobb szeretettel köreinkben! Kerülj beljebb, szeretni fogod itt.
Hadd kezdjem, amivel mindig is szoktam, a pb-vel. Chris Motionless az egyik ritka férfi crushom, ami nagyon ritka és pont ezért nagyon örülök neki. Őt nagyon is el tudom képzelni a maffia kötelékében, ahogy lelketlen, félelem nélküli végrehajtóként tengeti napjait.
A stílusod magával ragadott, szívesen olvastam volna még az elmefuttatásaid, milyen is a karaktered sötét lelkének mélységeiben barangolni. Remélem ebből sokkal többet tudok még olvasni a játéktéren. Kíváncsi vagyok, mivé tudod még őt alakítani. Még mélyebbre süllyed az alvilágban, vagy netalán megmenti őt valaki a démonaitól? A neved iróniáját pedig csak úgy mellékesen külön imádom.
Mindent rendben találtam, foglald le a csinos kis pofid és mehetsz is öldökölni a játéktérre.


Vissza az elejére Go down
 

Heaven Bells

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Emberek-