I don’t know whether I’m the hero or the victim of this tale.
But either way, shouldn’t I dominate it? I’m the one really telling it, after all.
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

Juliana Lilith White Emptyby Hastur
2019-11-01, 11:18

Hónap posztolói

Share
 

 Juliana Lilith White

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Juliana Lilith White


Juliana Lilith White


Hozzászólások száma :
14
Age :
25
Tartózkodási hely :
New Orleans

Juliana Lilith White Empty
TémanyitásTárgy: Juliana Lilith White   Juliana Lilith White Empty2018-05-22, 21:41Juliana "Lilith" White

Idézet

Álnév: A Lilith tulajdonképpen nem törvényes nevem
Kor: 24
Látszólagos kor: 24
Teremtő: -
Csoport: Ember
Foglalkozás: Kisegítő mindenes
Play by: Ashley Costello

Kinézet
Kezdjük a külsőmmel, mert az a szembetűnőbb és könnyebb megjegyezni. Nos, mint láthatod, minden fekete rajtam, és nem, nem valakinek a temetésére megyek, de mindjárt fogok, ha nem hagyod abba ezt a viselkedést. Nos, elég sok érdekes és extrém ruha van a szekrényemben, arra várva, hogy hordjam őket, és én hordom is, hiszen imádom ezeket a darabokat, mert ezzel ki tudom magam fejezni, ahogy szeretném. A másik kifejezési módom a smink. Óh, hogy én hogy imádok sminkelni! Azt hiszem, már a védjegyemmé vált ez a sötét, boszorkányos szembetűnő sminkek.
Rengeteg különböző ékszert hordok, mert ez a goth lét velejárója, és mert én szeretem. Arról lehet megkülönböztetni ezt a szubkultúrát a többi feketétől, hogy a goth-on rengeteg ékszer van és a nőkön nagyon kidolgozott sminket találni, míg az emo és scene gyerekeken főleg banda pólók vannak és csőnadrág és minimális ékszer. Ennyi és ma is tanultál valamit. Most, hogy túl vagyunk a gardróbom tartalmán, térjünk át az Isten adta ajándékaimra, vagyis a fizikai megjelenésemre.
Nem vagyok túl magas, alig 170 centi, de szoktam rajta néha emelni vastag talpú holdjárókkal és bakancsokkal. A bakancsok a jóbarátaid, ezt jegyezd meg. Az alakom elég nőies, szinte elértem a tökéletesnek mondott 90-60-90-et, sokan próbálkoznak is nálam naponta, még „mondik” is, hiába a nem átlagos kinézetem, még így is. Nem szeretem, mikor ezt csinálják, csak hagyjanak békén és ennyi, olyan nehéz? A hajam hosszú és két színű, vörös és fekete, majdnem a derekamig ér és imádom. Általában csak leengedem, nem szoktam szenvedni a frizurákkal. Sok persze vele a gond, de megéri. A szemem barna, de ezt is szoktam feldobni, méghozzá színes lencsékkel. Minden érzelmemet kiolvashatod belőle, egyik pillanatban még villámokat szór, a másikban pedig már kedvesen mosolyog rád. Ha akarom, el is tudom takarni a pillantásomban ülő lelkiállapotomat, abban az esetben meg nem mondod, éppen mire gondolok.
Ami még feltűnhet rajtam, az a rengeteg tetoválásom, ami az ujjaimtól fel a karjaimon át a hátamig mindenhol megtalálhatók, de még egyéb helyeken is vannak. A piercingek kimerülnek nálam a kettőnél több fülbevalónál, de ez még változhat.

Személyiség
Azt mondod, beszéljek egy kicsit a belsőmről is? Hát, megpróbálom, de legtöbbet szerintem így is láttad már és még nekem is rejtély, milyen vagyok igazából… Nem azért, mert ne ismerném magam, hanem mert az önmegismerés útján járok, amikor felfedezed… Mindegy, hagyjuk ezt, hosszú lenne elmagyarázni, inkább elmesélem az egyszerűbb részét a… Magamnak, magamról mesélek, igen. Néha képes vagyok elkalandozni a mondat közepén is, vagy meggondolni magam egy szón belül akár kétszer is, így néha érdekes szavak jönnek ki a végén és újra kell kezdenem az egész mondatot. Még ennyi idősen sem tanultam meg rendesen beszélni. Na, szóval, kezdjünk végre bele.
Az első, ami feltűnhet velem kapcsolatban az az, hogy nem érek fel éppen a goth-okról alkotott azon sztereotípiának, hogy állandóan szomorúak és magunkba fordulók vagyunk. Én minden vagyok, csak az nem, lételemem a vidámság, állandóan boldog vagyok, kivéve mikor nem. Nekem is vannak pillanataim, amikor magam alatt vagyok két méterrel, de azokat szinte senki sem látja. Viszont ezzel ellentétben sosem csacsogok a semmiről, csakis értelmes dolgokat mondok, legalábbis a megfelelő embereknek értelmes, nem az átlagnak. Ezen kívül rendkívül kedves vagyok, sokszor koppantam már a könnyen adakozó és segítőkész természetem miatt, de egyszerűen képtelen vagyok ezen változtatni. Valahogy szükségét érzem mindenkinek segíteni, akinek csak tudok. Viszont ezzel ellentétben nem vagyok gyenge akaratú, ha egyszer valamit eldöntöttem, akkor ragaszkodom hozzá és nem engedek belőle, csak ha valaki tényleg be tudja bizonyítani, hogy nincs igazam.
 
Amit még érdemes rólam tudni:
-Akár tél közepén is képes vagyok fagyit enni, annyira szeretem
-Gyakorló boszorkány vagyok, minden érdekel, ami okkultizmus
-Imádok táncolni, bár sosem tanultam, egészen jól énekelek is, de csak úgy hobbi szinten
-Hatalmas rajongója vagyok a régi klasszikus horrorfilmeknek.
-Bármíly meglepő, szeretem a balettot és klasszikus zenét

Történet
Fuh, hát, nem is tudom, mit lehetne rólam elmondani. Én magam szerintem nem vagyok annyira érdekes, inkább az, ami velem történt. Oh, anyám, nem vagyok öreg, de annyi sok őrült dolog történt már velem, hogy megszámolni sem tudom igazán. Ezekből lesznek a remek történetek később, amikor az unokák szaladgálnak majd a lábam körül. Vagy írok egy önéletrajzot és kiadom, még nem tudom, akármi megtörténhet. Szóval, valahol kezdjem el, igaz?
Nem igazán izgalmas a családom, elvált szülők gyermeke vagyok, apámat nem láttam sokat, mert messze lakott, de amikor csak lehetett, látogatott ő minket, vagy mi őt. Mert van nekem egy bátyám is, akivel sülve-főve együtt voltam annak idején, csak sajnos most már van családja és nem tud annyit velem lenni. Tehát, főleg anyámmal és a Bátyámmal van szoros kapcsolatom, de apámat is szeretem. Anyám nehezen fogadta el az öltözködési stílusomat, amikor tiniként elkezdtem lázadozni a szabályok ellen  és először színesre festettem a hajam. Aztán persze jöttek az első, engedély nélküli tetoválások is, amiért nem szerettek a tanárok, de ennek ellenére mindig az osztály élvonalában voltam. Valahogy nekem nem volt olyan nehéz tanulni, mint a többieknek, ezért nem kellett annyi időt töltenem az ilyesmivel. Ez azért jött jól, mert rengeteg embert megismertem így a koncerteken és a bulikon, először a városban, majd a jogsi megszerzése után egyre messzebb.
Nem tudott semmi megfogni a gimi vége felé, amit szerettem volna egyetemen tanulni, ezért nagy veszekedések árán, de nem mentem semerre továbbtanulni. Annál jobban érdekelt a nyüzsgő zeneipar, persze a metálos fajtából és inkább dolgoztam volna ebben. Úgy voltam vele, hogy tanulni lehet egyetemen kívül is, így inkább csak folytattam az önmagam képzését könyvekkel és videókkal. Szerintem jobban jártam, mert végül olyan munkám lett, amit imádtam és sokan irigyeltek érte.
A koncerteken való ismeretségem végül kifizetődött, mert egy ügyes beszélgetés és némi ajánlás miatt felvettek egy kisebb banda mellé a turnéjukon segíteni, amivel beutaztam egész Hollandiát. Ahogy ők tovább ajánlottak, egyre híresebb és híresebb zenekarok mellé kerültem és egyre messzebb kerültem a gyerekkori otthonomtól. Valahogy nem bántam, mert bár volt bőven honvágyam, olyan tapasztalatokat és fogadott családot szedtem össze szerte a világban, amit semmi pénzért nem adnék senkinek.
Bármennyire is szerettem ezt a fajta munkát, úgy éreztem, ideje lenne pihenni, kicsit megállni és változtatni a dolgokon. Szeretem a változatosságot, ezért úgy gondoltam, hazamegyek Amszterdamba és ott keresek valamit. Az egyik este a barátaimmal töltött este után kicsit spiccesen mentem haza, amikor találkoztam először Luciferrel. Nem tudom... Azóta sem tudtam rájönni, mit tett velem, túl gyors és túl sötét volt akkor nekem, de amikor magamhoz tértem még aznap este, nagyon rendes volt velem, és nekem ez számít igazán. Láttam az álláshirdetést az ablakban, ezért másnap már a munkába állás szándékával jöttem vissza, gondoltam, megér egy próbát. Megszerettem őt is és a munkát is, szóval maradtam itt, és élvezem, hogy megint mennyi embert ismerhetek meg.
Mostanában megint kezdem elunni magam egy kicsit, szóval valamit változtatni akarok. Még nem tudom, mi lesz az, de majd kitalálom idővel, de addig is maradok itt, a családomat is többet láthatom így.


Vissza az elejére Go down
Lestat de Lioncourt


Lestat de Lioncourt


Hozzászólások száma :
142
Age :
260

Juliana Lilith White Empty
TémanyitásTárgy: Re: Juliana Lilith White   Juliana Lilith White Empty2018-06-03, 00:43


Elfogadva!

Kedves Lilith!

Igazán különleges et-t hoztál nekünk egy különleges pb-vel, amit én persze már ismertem, de szerintem sokan nem ismerik pedig haj micsod bűn nem ismerni Asht. Csodás hang, csodás megjelenés, egyszerűen rock királynő.

Nem csoda hogy ilyen alakkal érkeztél Lucifer mellé, kellően karakteres és vonzó vagy.

Nem is tartalak fel, menj és szórakoztasd Lucit, mert látom már kezdőt is írt neked.


Vissza az elejére Go down
 

Juliana Lilith White

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Emberek-