I don’t know whether I’m the hero or the victim of this tale.
But either way, shouldn’t I dominate it? I’m the one really telling it, after all.
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

Call me master... - James & Minho Emptyby Hastur
2019-11-01, 11:18

Hónap posztolói

Share
 

 Call me master... - James & Minho

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Minho Kirena


Minho Kirena


Hozzászólások száma :
11
Age :
22

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-05-22, 20:40


James & MinhoHosszú nap volt, sokáig tartott az utolsó órám, mert mindent át kellett még beszélni, bár szerencsére a legtöbbet a tanárt beszélt, és nekünk csak akkor kellett megszólalni ha muszáj volt. A nap legfényesebb pontja hogy beszélgettem kb öt percet egy szaktársammal aki volt olyan merész hogy hozzám szólt és gondolom meglepődött, hogy nem haraptam le a fejét. Na persze, én nem olyan vagyok, nem tudnék bántani senkit, nem vagyok erős vagy jártas valami sportban. Mindenesetre végre vége mindennek és nagyon elfáradtam, még mindig nem szeretem magam körül a sok embert ezért igyekszem mindig meghúzódni valahol, ahol nem vagyok olyan szem előtt, és mindig a hátsó sorokba telepedek ha lehet.
Most meg a parkon át igyekszem haza, vagyis hát a lakásba ahol semmi jogom nem lenne lennem, de máshová nem mehetek és senki nincs akihez fordulhatnék és nem ismerek szinte senkit, csak azokat akiknek néha oda voltam dobva. Mert James éppen úgy gondolta hogy jó lesz ha kölcsön ad. Elgondolkodva sétálok át, kezembe a szerzett nagy szendviccsel, amit még a suli előtti büfében vettem, és most letelepedek egy padra hogy megegyem. Szeretek kint lenni, és a szabadban csinálni bármit is, sokáig ki sem léphettem, maximum az erkélyig, az meg nem ugyanaz mint itt kint lenni. Hamar elfogy a kaja, és inkább tovább sétálok, kezd hideg lenni és én fázós vagyok, jó hogy még beteg nem voltam idén... Már nincs messze a ház, szinte látom is, és a kulcsot kezdem el keresni a táskámban, amikor valaki - gondolom - elém toppanhat mert nem látom és véletlen nekimegyek, riadtan hátrálok meg hogy bocsánatot kérjek de kitágulnak a szemeim ahogy felismerem az előttem álló kifogástalan alakot. A szívem a torkomig ugrik, és elönt a félelem, a nyelvem is ki híján összeakad ahogy kinyögöm.
- Ja- James... - halkul el a hangom, ez nem lehet igaz, a hideg is kiver és moccanni se tudok hirtelen, lesokkolt a hirtelen megjelenése és hogy valószínűleg már járt otthon, ha ilyen közel vagy a luxus lakáshoz... Édes istenem...


Vissza az elejére Go down
James Harms


James Harms


Hozzászólások száma :
10
Age :
34

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-05-22, 21:29Minho & James

Ha eddig nem szöktél meg, már minek is tennéd...Egészen furcsa volt éreznie a szabad levegőt, a szabadság illatát. Jó magaviselettel hamarabb kiengedték három hónappal, így hamarabb elkezdheti bosszú hadjáratát, mint remélte. De ami fontosabb... vajon Minho ráeszmélt arra, ideje lenne kereket oldania vagy örökre az övé marad? Első útja mindenképp hazavezeti, meglátjuk. Ahogy nyitja a lakást új-ismerős érzés ragadja el. 3 év hosszú idő. Belépve a lakás szinte a régi, egy két avatatlan szemnek fel sem tűnő változás bizonyítja csupán, hogy nem ő lakta. Ó igen, az ő szeme mindent észrevesz. Úgy fest a drága kis ölebe még nem ért haza, festeget valami iskolában. Emberek, éhes tekintetű emberek között már évek óta. Mélyen letüdőzi az illatot ami immár Minho illata nem sajátja hazaérve. Mert ó igen, hazaért, semmi kétség efelől. Nosztalgikusan megérint pár bútort, végigszántja ujjait a fiú ruháin, az ágytakarón... akaratlan megnedvesíti ajkait. Aztán úgy dönt kell neki egy cigi és még némi séta, de nem megy messzire. Visszafelé már látja a közeledő szikár alakot, aki viszont mit sem sejtve megy belé. Elegánsan és kifejezéstelen arccal fújja ki a füstöt, úgy méri végig a kétségbeesett házikedvencét. Eltörli a kimondatlan szavak javát egy mozdulattal az alsó ajkán és kifúj egy adag füstöt oldalra.
-Befelé! - Bök a fejével a házra, takarodjon befele, a nyílt utcán nem csak jelenetet, amúgy is senkinek semmi köze hozzá. A srác érezheti, elfutni nagy hiba lenne, így ha teszi amit mondanak - furcsa lenne ha nem - akkor megy utána és méregeti hátulról is. Benn várja, hogy a fiú nyisson ajtót, elvégre nála a tartalék kulcs, nem de? Lustán cigarettázik, majd mielőtt beléne elnyomja a csikket a fiú arca mellett az ajtón. Maga mögött hagyja becsapódni az ajtót és még mindig csak méregeti, valamivel azért másabb a srác, mióta elváltak útjaik. Apró, kaján mosoly bujkál a szája szegletében ahogy odamegy a másikhoz és felhúzza a pólót, látni akarja a heget. Mert bizonyára maradt. Persze ha meglátja elönti a düh és lerántja a pólót, azzal együtt valószínű a srácot is.
-A szobádban kellett volna maradnod... - Persze hogy ezt most arra az estére érti vagy az elmúlt 3 évre, nos, azt Minhonak kell kitalálnia míg előtte térdel és James mérges tekintettel néz le rá.


Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down
Minho Kirena


Minho Kirena


Hozzászólások száma :
11
Age :
22

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-05-31, 21:28


James & MinhoNem terveztem mára semmit, még be kell fejeznem egy rajzot amit amolyan félig házifeladatként kaptunk és tudom jól kit fogok lerajzolni. Félakt, és árnyékolás a kombináció, és mindkettőben jó tudok lenni. Sietek is haza, de megállok a parkban megenni a szendvicsemet és nem veszem észre a nyilvánvaló veszedelmet, csak amikor már belegyalogoltam. Felpillantok hogy bocsánatot kérjek, de összeakad a nyelvem a látványtól, és majdnem elejtem a kulcsot a kezemből. Ennyi idő után, James... kiszabadult.
Szemeim tágra nyílnak a jól ismert parancsoló hang hallatán, és eszembe sem jut nem megtenni hiszen túl jól ismerem a következményeit annak ha nem engedelmeskedem. Magamhoz szorítom a félvállas kis fekete jellegtlen táskám, és követem őt befelé. Tudom hogy nem lenne értelme elfutnom, nem is lennék rá képes hiszen nagyon gyenge a bokám, tettek róla hogy ne menekülhessek el, még a bordélyházban. Eltörött és rosszul forrt össze és így hosszabb távon nem tudok futni vagy gyalogolni.
Kinyitom az ajtót és megrezzenek ahogy előre nyúlva nyomja el a csikket és remegő kezekkel gyorsan kinyitom a zárat és belépek a lakásba. James az ajtónak szegezi szinte a puszta pillantásával, és felhúzza a pólóját. A jobb oldalán van egy apró heg, már halványrózsaszín, ha valaki nem keresi fel sem tűnik neki. Olyan halvány, mint a hátán húzódó egy két csík.
- Ott maradtam de... betörték az ajtót - válaszolok neki halkan, ahogy a lábai elé zuhanok a hirtelen testhelyzet változástól. Nem állok fel, csak a sarkaimra ülök és onnan pillantok fel Jamesre.
- Én...Bocsáss meg... - hajtom le a fejem, és nem is tudom miért kérek hirtelen bocsánatot, de azt hiszem mindenért.


Vissza az elejére Go down
James Harms


James Harms


Hozzászólások száma :
10
Age :
34

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-06-03, 00:45Minho & James

Ha eddig nem szöktél meg, már minek is tennéd...Minden úgy alakul ahogy várja, de Minho tökéletesen idomított kispincsi, ha parancsoló hangot hall, főleg a gazdáét, cselekszik. Nagyon helyes, örül hogy van ami nem változott. Ám a történtek emléke a három év elteltével sem halványultak el benne. Mérhetetlen harag tölti el a heg látványától, egyáltalán nem volt egyszerű bentről információt szereznie és fizetnie, de megoldotta. De heg így is maradt, amely harsányan és gúnyolódva hirdeti vereségét. Ahogy lerántja a pólót a fiúval együtt Nekiszegezi a kérdést, de a válasz nem csillapítja dühét.
-Mi a picsáért nem bújtál el?! Nem megparancsoltam, hogy azonnal bújj el, mintha nem is léteznél?! - Ordít rá, mert nem követte a másik az egyértelmű utasítást, miszerint szívodjon fel a szobán belül is. A bocsánatkérés sem segít, reflexből lekever az előtte térdelőnek egy pofont, hogy a padló adja a másikat. Fizikuma nem gyengült, a börtön elég unalmas hely... mást sem csinált csak edzett javarészt.
-Megsérültél, meg is halhattál volna, mert nem követted az utasításaim! Ha nem intézkedem akkor már nem élnél Te kis senki, névtelen sírban lennél kidobva a szeméttelepre! - Rettenetesen dühös, de ez a benne rekedt tehetetlen düh. 3 éve ért benne, most is csak felszínt kapargatva lett jobb. Végigkaristolja ujjaival borostás arcát sercegő hangot hallatva, majd megragadja a nyakánál a kis kedvence pólóját és húzni kezdi a háló fele. Noha köztudott volna róla, hogy biszex, attól még nem adta magát könnyen. Az sem segített, hogy Minho járt az eszében, Őt képzelte maga elé akárhányszor magához nyúlt. Némileg euforikus érzéssel tölti el a gondolat, hogy végre újra a markában fogja tartani a másikat. Ahogy beér a szobába lendít a srácon egyet, majd megáll.
-Vetkőztess le! - Igen, akarja érezni magán Minho reszketeg érintését, hogy megint a tulajdonának érezze. Ha feláll a srác, mert az inge miatt fel kell egyszer, akkor lerángatja ezt a nevetséges göncöt a felsőtestéről. A nadrág majd később. Ha végzett a srác - bármi is volt az utolsó darab - térdelő helyzetbe kényszeríti (ha abban leledzik akkor ettől eltekint) és megragadva a fiú haját a rákényszeríti akaratát miszerint itt helyben kezdje el orálisan kielégíteni. Erősen tartja a másikat üstökénél fogva és tolja a fejét, hogy jó mélyen vegye a szájába, csavarosan mozgassa a fejét, mire elégedett morgást hallat, hiszen régen érezte a fiú ajkait, amit annyira hiányolt már. Persze vannak dolgok amiket át kell "beszélniük", de előbb a fizikai igények. Ha esetleg halk lenne a másik, hiába a szobába beálló csend keményen odaszól még ennyit:
-Hangosabban nyögj! - Az akkusztikai élmény is kell, minden hiányzott számára a fiúból, azt se tudja hogy pótolja be egyszerre, rögtön, azonnal...

Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down
Minho Kirena


Minho Kirena


Hozzászólások száma :
11
Age :
22

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-06-11, 10:25


James & MinhoNem számítottam Jamesre, de ahogy rám néz, ahogy megszólal... minden ugyanolyannak hat mint eddig volt és megindulok befelé, hiszen nem akarom még jobban feldühíteni így is szikráznak a szemei, és az nekem nem lesz kellemes. Sosem volt az, és ha dühös volt, sosem figyelt rám egy kicsit se, csak a maga örömét kereste. A válaszom nem elég neki, és ahogy felpillantok rá egy pillanatra elsötétül minden, ahogy a földre zuhanok a pofonja nyomán.
- Én nem tudtam. A szobán belül nem volt hová - válaszolok csendesen, hiszen elindultam az ágy felé hogy alá vetődjek, de nem voltam elég gyors és rám törték az ajtót, aztán belém lőttek, és ott hagytak meghalni. Tulajdonképpen azt hittem meg fogok halni és egészen meglepődtem amikor a kórházban felébredtem, de nem voltak könnyű hetek azok.
Beharapom az ajkam hiszen tudom hogy igaza van, és rettegek a naptól amikor bejelenti hogy megunt és már nem kellek neki. Én nem tudom mihez kezdhetnék nélküle.
- Hálás... vagyok - nyögöm ki és felszisszenek ahogy a talpra ránt és a szakadt pólómnél fogva vezet a háló felé. Botladozva követem, bár érthetően nem sok kedvem van semmihez és az arcom is kezd égni ott ahol megütött, de majd később megmosom jó hideg vízzel.
Apró nyögéssel állok meg nekitántorodva az ágy szélének, amikor újra parancsol, és sietősen indulok el teljesíteni. Végiggombolom az ingét, és a mandzsettáit, aztán lehúzom róla, ahogyan szereti. Egyik ujját, majd a másikat és aztán az én felsőm is repül, de már úgyis mindegy szerencsétlennek. Letérdelek hogy a nadrág övet is ki tudjam fűzni, és rutinos mozdulatokkal szabadítom meg a boxertől is, nem idegen számomra merev farkának látványa. Valahol talán... még hiányzott is egy kicsit, nem tudom.
Könny szökik a szemembe ahogy a hajamba markol, de értem a ki nem mondott parancsot is, és a számba veszem, hogy kényeztessem, kezeimmel néha rásegítve egy kicsit, és bevetem a különleges technikámat is, amit nem lehet csak úgy megtanulni. Felnyösszenek ahogy megérzem megránduló testét, és tudom hogy jó úton járok, és ahogy szól is érte, még inkább nyögök. Akkor legalább nem bánt. Egy kis rásegítés még, és már érzem is ahogy gyöngyözik, és nem kell sok hogy elmenjen. Megragadom a tövénél, hosszú tetovált ujjaimmal és felkészülök a robbanásszerű élvezetre ami nem is marad el, de van már gyakorlatom és nem fulladok meg, egyszerűen csak lenyelem, és még meg is szívom egy kicsit. Csak utána eresztem ki a számból.


Vissza az elejére Go down
James Harms


James Harms


Hozzászólások száma :
10
Age :
34

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-06-13, 21:28Minho & James

Ha eddig nem szöktél meg, már minek is tennéd...-Mi az hogy nem volt hová?! Ott az ágy alja, a szekrény, vagy bármi! Ne bosszants fel még jobban! - Ordít a másikra, hiszen ez számára elfogadhatatlan válasz. Azt mondta vész esetén bújjon el, akkor meg miért nem tette meg?! Nincs kifogás, meg is lett az eredménye, majdnem meghalt... emiatt is ideges, lekever egy pofont, de csak mérsékelten lesz jobb tőle. Közli is vele nélküle életképtelen, használja azt a kevés eszét ami van, legalább ilyenkor!
-Lehetsz is... de ezzel nincs elintézve a dolog! - Faszért nem fogad szót, nehogy megnyugodjon ennyi volt. Inkább felrántja és bevonszolja a hálóba, tegye amiért megvette, legalább a szex lenyugtatja Jamest. Ahogy követeli vetkőztesse már lesi is minden szavát a másik, serényen ténykedik, merne mást tenni persze... A rutinja nem veszett el, mintha nem is három éve lett volna, hogy így itt álltak utoljára. Kellemes elégedett morgás az osztályrésze a fiúnak, hogy a szájával ténykedik mestere farkán, ahogy hangosabban nyög Minho James érzi nosztalgikusan jó, senki sem tudott úgy szopni a börtönben, mint a kis kedvence... de hát ezért luxus kva, nem sima, nem? Ez a dolga. Meg akarja hágni ezt a kis szerencsétlent, de túl intenzíven csinálja a szopást, nem is bírja visszafogni magát, gátlások nélkül élvez a szájába, mélyen. Míg kifújja magát a srác, addig ő is, keze csak rövid ideig lazul el a másik hajában, aztán újra erősen markolva emeli meg a fejét, nézzen rá, közelebb is hajol.
-Megengedtem hogy befejezd? Megengedtem hogy addig csináld, míg beleélvezek a szádba?! Nem! Hasalj az ágyra, most! - Vicsorog rá. Kis cseles, tudja hogy ha elélvez utána nyugodtabb lesz, de három éve nem dughatta meg Őt, nincs az az Isten, hogy meg ne hágja, akkor is ha előtte háromszor élvez a testére, mert fondorlatosan kielégíti... persze nem ad erre lehetőséget Neki, kilép a nadrágjaiból, ledobja a zoknikat és hajol rá, hogy kigombolja a nadrágját és leráncigáljam róla, meztelenül hasaljon előtte az ágyon. Fel is húzza a csípőjét a másiknak, ha nem pucsítana, tegye meg, belemarkol a fenekébe erősen, fájón, nem is sejti a másik mennyire hiányzott gazdájának a segge... úgy az egész alárendelt lénye. Bele is harap a fenekébe, majd rávág a kezével hogy ne csak csattanjon, de fájjon is. Nem baj ha belilul, majd meggyógyul. Lesimít a fenekén a heréire és tovább a farkára, hogy rámarkoljon és kézbevéve kiderítse kívánják-e vagy sem. Tudni akarja!

Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down
Minho Kirena


Minho Kirena


Hozzászólások száma :
11
Age :
22

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-07-02, 20:21


James & MinhoNem tudom mire számítottam, hiszen valahol tudtam jól hogy nem tarthatják ott örökre, de mégis ahogy most megjelent előttem, mint valami látomás, egyszerűen lefagytam és a bánásmódja ránt vissza a valóságba ahogy megint megüt hogy nem voltam elég jó hogy elrejtőzzek, és inkább nem szólalok meg. Bölcsen hallgatok és azt latolgatom hogy holnap esélytelen lesz hogy időben felkeljek, vagy hogy felkeljek egyáltalán.
Halványan biccentek ahogy nem hagyja annyiban de hát ez is valahol várható volt, és James meztelensége ahogy elém tárul hirtelen nagyon is ismerős szituáció lesz és automatikusan teszem a dolgom, hiszen tudom hogy mit szeret és mitől lesz még keményebb mint az lehetséges, de próbálom kicsit elvenni a hangulata élét, mert nem sok mindenre leszek ha közben szétver és mozgásképtelen leszek. Így hát elétérdelve, kényeztetem, és nem fogom vissza magam, mindent bedobok hogy ne lehessen panasza rám, hogy nem csinálok rendesen, de úgy tűnik ez sem jó neki. Az élvezetét épp csak lenyelem, amikor megint megragad és fájdalmasan nyögök fel.
- James...Sa-Sajnálom.. É-én csak... - harapom be az ajkam szélét, de az ágyon landolok, és a nadrágomat is erőszkosan húzza le, kis híján lehúz engem is az ágyról. Visszahelyezkedem, és elhasalok de a fenekem feltolom, akkor amikor amúgy is rántana és így csak a párnákba akarok fulladni hirtelen, de aztán elhelyezkedek, és mély levegőt veszek. Nem lesz finom és nem lesz... ááh.
- Aahúú - nyösszenek a csapásra hiszen a markolás után ez hirtelen jött és nem esett jól. Nem sok vágy munkál bennem, de már megtanultam hogy hogyan legyen merev akkor is amikor nincs kedvem.
Ahogy rám hajol szinte érezheti a meredező végtagot és elfojtom a nyögéseim is ahogy rámarkol. Ez valahol jól esik ha nem durva, de három év után... esélyem sincs.
- Kérlek... - csusszan ki a számon mégis, alig hallhatóan, remélem nem is figyel oda rám.


Vissza az elejére Go down
James Harms


James Harms


Hozzászólások száma :
10
Age :
34

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-07-02, 21:33Minho & James

Ha eddig nem szöktél meg, már minek is tennéd...


Másodpercek alatt felcsesződik az agya Minho egynémely megszólalásán. Szerinte teljesen jogos a pofon, a ráncigálás... az, hogy kényszeríti tegye amiért megvette évekkel ezelőtt. És nem hiába, a fiú nagyon is tehetséges, rendesen ki lett nevelve, túl jól is... nem is bírja ki, hogy ne élvezzen a szájába, pedig ő hosszú, elnyújtott menetet akar ezzel a kis szexrabszolgával. Három év... sok idő. A hajánál fogva rántja fel hogy az arcába mondva közölje erre sem adott engedélyt, akkor mi jogon önállóskodik és dönt a másik?
-Te csak?! - Már dobja is az ágyra, leráncigálva a felesleges ruhákat. Ah, ez a fenék, rémesen hiányzott már neki, ahogy keze csattanása is a bőrén. No meg Minho fájdalmas nyöszörgése, az a hab a szexualitása tortáján. A srácnak az a szerencséje, hogy elég merev ahhoz, hogy Jamesnek megfeleljen, elégedetten szorít rá és csavargatja fojtogatva a másik hímtagját.
-Kérsz? Mire kérsz? Mondjad... Mondjad! - Kérdezi eleinte csendesen, majd a végére megint kiabál, hallani akarja! Meg is fordítja a másikat, hogy a párnák közé essen, háton fekve, combjai közé már birtoklón fekszik is be a másik és lélegzete csapódva érkezik a másik arcába.
-Halljuk... - Mondhatni komolyan érdekli már, közben szélesebbre nyitja a másik combjait, erősen belevájva ujjait a puha húsba, mert hamar újra kemény akar lenni és meghágni a kis kedvencét. Mert nem ússza meg a srác, ebben biztos lehet, csak perceket nyert, nem többet. Bele is markol a másik hajába, eldöntve oldalra a másik fejét, hogy hozzáférjen a nyakához és erősen szívni kezdje, nyomot hagyva érzékeny bőrén, megpecsételve, hogy gazdája visszatért, ím nem nyúlhat már hozzá senki... eddig sem lett volna szabad, tegyük hozzá. Másik keze levándorol Minho fenekéhez és két ujját már tolja is fel, érezni akarja a másik lüktető forróságát odabenn. De ebből is látszik türelmetlen, nem bajlódott a síkosítással, még azzal sem megnyalja az ujjait... kellett a kicsikének felbosszantani, ugye.

Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down
Minho Kirena


Minho Kirena


Hozzászólások száma :
11
Age :
22

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-07-26, 23:22


James & MinhoMár semmiben nem vagyok biztos, és a három év úgy omlik össze akárcsak egy kártyavár amit a jólélek tartott össze. Hiszen James hazaért, és most mindenhol őt érzem, és a stílusa... ez a jeges düh, olyan ismerős. Bár ő nem okozott nekem nagy sebeket, de vitt már egyszer a sürgősségire amikor elszállt az agya, azt... azt nem szeretném megismételni, így hát mindent megteszek amir parancsol, még ha nem is vagyok rá kész.
Nem elégedett és enyhe pánik uralkodik el rajtam hogy mégis mit akar még, de ahogy elélvez...
- Azt..akartam hogy jó... legyen neked - nyösszenek ki hiszen fáj amit csinál, és az ágyon való landolás sem a legzökkenőmentesebb. Holnap biztosan nem leszek használható, elszoktam James intenzív stílusától.
Ahogy a farkamra markol és megszoríja csak felnyögök, hiszen fáj amit csinál, de valahol fel is izgat. Elakad a szavam ahogy a farkammal bánik, és alig tudok válaszolni a kérdésére.
- Csak... csak ne bánts kérlek - szedem össze magam és nagy nehezen kinyögöm mit is szeretnék, de ahogy rám markol fájdalom suhan át az arcomon, ennek nyoma lesz. A nyakamba hajolva csókol, és erőteljes, már már fájdalmas a nyoma, és kiszívja a bőrt hogy látszódjon. Mikor befejezi sincs nyugtom, mert már érzem is az ujjait a fenekemnél, és fájdalmasan csúsznak be, hiszen semmi síkosítás nem volt, de igyekszem ellazulni és befogadni ahogy mindig is tettem.
- Ahh... a... farkad... - nyögöm ki hiszen azt érezném inkább, és túl eshetnék a fájdalmon amit az első behatolása fog okozni hiszen rég nem voltam senkivel és a három év alatt is kb háromszor.


Vissza az elejére Go down
James Harms


James Harms


Hozzászólások száma :
10
Age :
34

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-07-28, 12:59Minho & James

Ha eddig nem szöktél meg, már minek is tennéd...Felmordul, ahogy a kis kitartottja okoskodni próbál azzal, hogy korán orgazmust okozott Jamesnek.
-Honnan tudnád mi az ami perpillanat nekem a legjobb?! Mondtam? Nem! - Veti oda izzó dühvel, de ahogy az ágyra kerül a kis kedvence és végre a farkát markolhatja kíméletlen az nagyon is jó, hiányzott tenyerének a másik sima farka, annak formája és hossza. Nem is kíméli, szorítja, markolja, csavarja, közben mérgesen arról faggatja, ugyan mire akarja kérni őt Minho? Mire meri?! Áh, de csak kinyögi, hogy a fájdalmat akarja elkerülni...
-Nagyon tág fogalom a bántás... nem tanították meg Neked abban az iskolában?! - Förmed rá, mert ahogy eszébe jut hova járkál a rabszolgája cseppet sem tetszik neki! Sőt, elönti a méreg! Ezért is hagy vérvöröses-bordó foltot a másik vékony nyakán és ezért nyúl fel ahogy van két ujjával a srácnak.
-Hiányzott mi...? - Mondja a farkára, persze hogy hiányzott neki, hát James mindig rendesen megrakta, most sem lesz másképp! De még nem, még gyötörni akarja, ujját előszeretettel mozgatja a másikban, nem csak ki és be, de körözve, forgatva, közben mellkasát ömleszti el csókokkal és harapásokkal, durván megszívva a srác mellbimbóit is, de legalább nyelvével némileg elsimítja az érzetet ahogy táncoltatja rajta. Aztán kirántja ujjait, elkapja megint Minho farkát hogy elkezdje kiverni Neki, mint egy ragadozó lesi áldozata minden rezdülését, hiszen felizgatja és érzi kezd is révbe érni a dolog, újra megkeményedik ő maga is. De magának is jót tesz azzal, ha elkotorja a síkosítót, noha nem tesz sokat magára, de annyit igen az elején még kitartson és már tolja is fel duzzadó és lüktető hímtagját a másik szűk, némileg kitágított fenekébe.
-Végre... - Igen, erre kimondottan régóta vágyott, ahogy teljesen elmélyedt a fiúban, majd direkt erőseket és hosszúakat lök a csípőjén, hogy minél hangosabban nyögjön a másik alatta, szemét le sem véve róla, hiszen nagyon is élvezi hogy végre újra Minhoval lehet és nem mással... Párat mg oda is csap a srác combjára, csattanósan, imád benne lenni!

Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down
Minho Kirena


Minho Kirena


Hozzászólások száma :
11
Age :
22

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-08-05, 00:32


James & MinhoCsak nyelek inkább egyet és nem szólalok meg hiszen neki semmi nem jó most úgy tűnik. A szeszélyessége még rosszabb lett a börtönben és féltem ettől mi lesz ha végül kiengedik hiszen nem olyan ember aki sokáig maradna rácsok mögött. Bár nem bírta kivásárolni magát, még így is csak három év volt. Hosszú három év ami azt illeti és tudom hogy ha elmentem volna innen akkor is utánam jött volna, és nem lett volna menekvés. Épp csak nincs rám írva hogy az övé vagyok.
Már egészen megszoktam egy mininális életet és jó volt szabályok nélkül élni és most... minden összedőlt.
- Nehm... - válaszolok végül fájdalmas kis nyögéssel ahogy a bántalmazás fogalmát feszegeti is és az ágyra kényszerít és nyomot hagy a nyakamon. Fáj egy kicsit és haragvörös lesz holnapra ahogy ismerem magam, mert elég érzékeny vagyok minden ilyesmire. A bordély ház is szigorúan vigyázott rám, és James volt az egyetlen aki... mindig többet akart és sok tetoválás már miatta került a testemre pedig nem akartam én őket. Egyet se akartam.
Hanyatt fordít és úgy kényezteti a mellkasom, harapásokkal és nyalogatással és a kettő közötti résben képes vagyok élvezni is amit csinál. Még mindig nem ő a legrosszabb akivel valaha is voltam. Felnyögök ahogy az ujjai helyett valami mást érzek meg és forrón ölelem körbe, és felnyögök elkínzottan ahogy elsőre kitölt, hiszen nem kis méreten él, és meg kellene szoknom, de... mindegy, őt nem érdekli.
Kicsordul a szemem sarkából a könnycsepp a hirtelen jövő fájdalomra de aztán a lüktetés veszi át az irányítást. Lassan képes vagyok élvezni is ahogy moccan bennem, hosszan intenzíven és sürgetően.
- Ahhh... - sóhajtok ahogy érzem hogy a merev farkam sajgóan kívánja a kielégülést de még... nem jön össze.


Vissza az elejére Go down
James Harms


James Harms


Hozzászólások száma :
10
Age :
34

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-08-13, 22:50Minho & James

Ha eddig nem szöktél meg, már minek is tennéd...Annyira ostoba, ha azt hiszi megúszhatja egy egyszerű szopással, mikor három éve másra sem vágyom, csak hogy meghágjam, beleélvezzek mindenhogy és legalább két órán át kefélhessem egyhuzamban! Aztán jöhet a többi kellemes dolog, mint a fürdő, valami jó kaja, vagy rögtön alvás a puha ágyban míg ez a kis semmirekellő szuszog mellettem. De még csak most kezdtük a menetet, még alig követeltem vissza magamnak, épp csak kiszívtam a nyakát, faltam heves csók zivatarral a mellkasát, mélyítettem el ujjaim majd farkam szűk fenekébe. Arról is hamar meggyőzőm hogy ne akarjon tőlem olyat kérni ne bántsam mert egészen új szintre fogom emelni a fogalmat dühömben, most kibaszottul az lesz amit én akarok, mert Ő nem fogadott szót, három évig eljárkált idegenek közé, érintették Őt és még csak ki sem tudtam belezni őket! De persze ami késik nem múlik.. Addig is... élvezettel nyalom le fájdalom könnyeit, mint a megérdemelt nektár hevességemért! Kezeit a feje fölé szögezem, egyik kezem csuklóinál szorítja az ágyhoz, míg a másik a lábát feszíti szét, hogy teljesen rá tudjak feküdni, hasfalaink dörzsölődjenek össze, köztük a merev farka is érje ez a kéj. Hullámzó csípőm úgy ostromolja őt mint viharos tenger a szirtet, egyre vadabbul és már síkosító sincs, elkopott a fékevesztett mozgásban, de azért is addig csinálom harapva és szívva a nyakát másik oldalt míg el nem élvez, hogy aztán én is beleélvezzek, enyhén megremegő lábakkal, mert végre... végre...
-Te kis mihaszna... jobban oda kéne tenned magad, ha megjön a gazdád nem? - Engedem el a combját, hogy a torkára fogjak, némileg fojtogassam, aztán lazítsak rajta és izzó vággyal csókoljam újra, valamivel higgadtabban, de követelődzően, még nem csúszva ki belőle, hanem forrón lüktetve pihenve.
-Bántsalak még? - Ó tudom élvezi, ne is tagadja, világéletében másra sem volt jó, csak hogy élvezkedjen ha gyötröm! Az sem zavar, hogy nedve a hasfalainkra tapad, szeretem megadni neki ami jár, csuklóira is jobban rászorítok. Ah, nehezen tudok most betelni vele.
-Gyere, fürdess meg! - Ami azt jelenti a nagy kádban együtt fürdünk és Ő mosdat is engem. De még nem mozdulok még elvagyok így benne, mélyeket lélegezve, csak hogy tudja mi jön, ehhez tartsa magát.

Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down
Minho Kirena


Minho Kirena


Hozzászólások száma :
11
Age :
22

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-10-08, 21:08


James & MinhoMegrettenek James hevességétől, de igyekszem mindennél kisebbre összehúzni magam és ahogy az ágyra lökve magáévá tesz, nem panaszkodhatok, csak rutinosan elfojtok egy nyögést hiszen vele sokszor fájt és nem tudom hogyan tudnék enyhíteni rajta hirtelen, még jó hogy nem látja az arcom ahogy a párnába nyomom. Nem sok örömöm van ebben, és szerintem amúgy sem lesz sok boldogság az elkövetkező napokban.
Fogságba ejti a kezeimet ahogy az ágyhoz szegez, és nem menekülhetek és nem is akarok. Bár ronda lila lesz majd, de sok hosszú ujjú felsőm van hogy eltakarhassam, és a fájdalom könnyeit James nyalja le és felszakad belőlem egy kis sóhajtás.
Nyöszörgés szakad ki belőlem és élvezettel telik el a testem az égető kín mellett, és végül is nem is tart sokáig hogy elélvezzek, mert kikényszerítik belőlem, és ködös szemeimmel nézek rá.
- Igen... igen... - értek vele egyet hiszen minden ellenkezés hiábavaló lenne, és úgyis tudom hogy nem érdekli igazán a véleményem. Ahogy lassan levegőt kapok és rányitom a szemeim egy pillanatra egészen ismerős helyzet áll fenn hiszen mindig ő uralkodik. Ez így is volt.
- Megyek - hiszen nincs választásom, és aprót szisszenek ahogy a csuklómra szorít, és könnyes szemekkel pislogok fel. A fájdalom és élvezet könnyei egyaránt. Ha elenged akkor kicsit összeszedem magam és óvatosan érintem meg, mint aki nem hiszi el hogy igazi. De felkelek mellőle, és halk cuppanással csúszik ki, és a fürdőbe tántorgok hogy megnyissam a vizet a hatalmas kádba, amit amúgy úgy szeretek én is. Megállok a fürdőajtóban és csábítóan nekidőlök, félénk-szerényen ahogy szereti és utána indulok el felé hogy behúzzam a fürdőbe, bár fáj mindenem az első heves menettől és nem tagadom lehet hogy vérzem is. Majd éjjel foglalkozom a dologgal ha már elaludt. Mindig olyankor volt csak időm ápolni magam.
- A fürdő készen áll... - jelentem neki halvány kis mosollyal, ami elfedi a fájdalmam. Pedig sírni tudnék úgy fáj mindenem.


Vissza az elejére Go down
James Harms


James Harms


Hozzászólások száma :
10
Age :
34

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-11-04, 21:39Minho & James

Ha eddig nem szöktél meg, már minek is tennéd...Három év nagyon hosszú idő, ha elszakítják az embert a kedvenc játékszerétől, főleg hogy már megneveltem, betörtem és saját képemre formáztam teljesen! Három évig ugaron volt, kanászodott, mások taposták talaját engedély nélkül és nem tudtam lekaszálni őket és hagyni hogy beleiket markolva vérezzenek ki gyötrelmes kínok között! És még Minhot is meg kell büntetnem, amiért nem fogadott szót és megsérült! Hálátlan vakarék! Nem csoda hát ha nem elég a szopása, nem elég hogy kíméletet nem ismerően hágom meg. Hallom hogy nyög, hogy szenved, de közben mégis eléri a gyönyört, ahogy én, tökéletesen idomított darab, soha senki sem érhet hozzá rajtam kívül! Helyesel, büntessem még, okos, okos, végre azt teszi ami nekem kedvez, az én kedvemre van, de pontosan tudja ha elégedett vagyok, akkor Ő is az lesz, kár lenne lázadoznia. Közlöm is vele a fürdő jön, kis idő után elheveredem mellettem, előkotrok egy cigit és mélyen letüdőzöm míg Ő megcsinálja a vizet. Nem szívom el teljesen de már itt is van, úgy kínálja magát mint valami szende szűz, aki szeretne végre férfivá érni, hah, elszokott tőlem úgy érzem, ezt is meg kell torolni, a minimum lett volna hogy míg nem vagyok rám maszturbál! Kivetem magam az ágyból, kifújom tüdőmből a füstöt és ahogy terelem magam előtt rácsapok a fenekére, hogy csattanjon. A kádban hagyom hogy először alaposan átmosson, élvezem mikor puha keze mindenhol érint, de aztán ha végzett nem jön más minthogy magam elé húzom és mellkasomnak döntöm a hátát, egyik lábam átkulcsolom az övén, egyik karom átvetem mellkasán keresztbe, másikban lomhán tartom a cigarettát.
-Iskola, mi? - A kis intermezzonkban tisztázzuk ezt is, elvégre erre nem adtam engedélyt, mégis belekezdett. Hogy is van ez? Ellenben fellélegezhet legalább annyiban hogy teljesen lazán ülök mögötte, úgy is karolom át, vonom magamhoz, némileg lecsillapodtam.

Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down
Minho Kirena


Minho Kirena


Hozzászólások száma :
11
Age :
22

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-11-11, 14:33


James & MinhoJames nem kímél, bár ennyire vadállatias nem szokott lenni, most bizonyára a hosszú évek frusztrációja beszél belőle, és mindez rajtam csattan hiszen én vagyok itt, és nekem kell elviselnem, de végül csak kiereszti egy kicsit a gőzt, és megáll pár pillanatra. Nem tudom hogy örüljek-e neki vagy sajnáljam hogy visszajött, de valahol azért jobban belegondolva inkább... örülök neki hiszen akármilyen is, de legalább nem vagyok egyedül, és van... van valakim.
Felkelek hogy kimenjek a fürdőbe, és minden lépés fáj, a fenekem sajog, és a csuklóim be fognak lilulni rendesen a keze nyomán, de már megtanultam nem panaszkodni és vannak krémek amiktől hamarabb elmúlnak és nem fájnak annyira.
Alaposan végigmosom a testét, amit mindenki másnál jobban ismerek, és néhol még bele is masszírozok ahogy szereti, aztán leöblítem az összes habot róla, és felpislogok rá. Annyival magasabb és nagyobb nálam. Szinte törékenynek tűnök mellette.
Ahogy odahúz nem ellenkezem, és belesimulok az ölelésében, voltak olyan alkalmak amikor élveztem is hogy így fürödtünk együtt. Most inkább megnyugtató kicsit a meleg víz a meggyötört testemnek, és kicsit pihenhetek hát. A vállának döntöm a fejem, és nem feszülök meg, elvégre... hazaért és én hozzá tartozom. Így vagy úgy.
- A kórházban azt mondták hogy jót tenne ha... ha emberek között lennék és... azt mondták jól rajzolok - válaszolok az igazságnak híven hiszen a kórház unalmas volt, és nagyon ijesztő. Minden fehér és idegen, nem volt mit csinálnom. Nem látogatott senki, nem beszélgettem senkivel és azt hiszem ez tűnt fel az ottani ápolóknak.
- Ha... ha nem akarod, nem megyek többet - teszem hozzá csendesen, hiszen az ő szava a törvény, bár kicsit sajnálnám, mert az órák nem rosszak és vannak akiknek nagyon tetszenek a rajzok ahogyan rajzolom őket.


Vissza az elejére Go down
James Harms


James Harms


Hozzászólások száma :
10
Age :
34

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-11-28, 21:14Minho & James

Ha eddig nem szöktél meg, már minek is tennéd...


Nem mondanám, hogy teljesen lecsillapodott bennem minden kéretlen érzelem, de tapinthatóan csökkent a feszültségem, mint a levegőben mint az ágyékomban. Ahogy kész a víz már terelem is ezt a szépséget, majd hagyom hogy átmossa a testem, kellemesen ellazít az egész, no meg a cigaretta is hab a tortán. Mikor végez jelzem dőljön nekem, megpihenhet kissé, míg mást nem mondok, használja ki! Ahogy én is a beálló csendet, kikérdezem erről az iskola mizériáról, mégis hogyan és miként gondolta Ő ezt...
-Szóval azt mondták, hm? Azt nem mondták milyen nehéz volt elintézni ne halj meg? Hogy külön szobád legyen? Álszent köcsögök... - Lököm ki a mélyre szívott füstöt erősen a tüdőmből, szóval a dokik tömték tele a fejét, cöh! Természetes, hogy nem megy többet rajzolni ha én azt mondom, valóban elszokott tőlem, ha egyáltalán felveti ezt az axiómát, de percekig csöndben dohányzom, míg el nem fogy és el nem nyomom a kád szélén, belepöckölve a csapba.
-Szereted? - Már az iskolát, a rajzolást, úgy eleve, értse ki a lényeget. Ámbátor azt hiszem a válasz igen lesz, mérgesen morgok egy sort és sóhajtok egy kelletlent.
-Járhatsz, ha akarsz. De meg ne tudjam, hogy feljársz másokhoz. És ne rajzoljanak rólad aktot, kéretlen szemek csak ne ácsingózzanak rád! Mennyi van még hátra belőle? - Egy ideje jár mondjuk, nem lehet sok szerencsére, bár lehet folytatni akarja majd a fenébe is. Jobb szeretem itthon tudni, de ha azt nézzük egész idáig boldogult... végül is... lehet hálásabb lesz ha meghagyom neki. Lehetek néha-néha megengedőbb, akkor mindent magasztosabbra értékel, ha van egy csöpp esze, hm.
-Miket rajzolsz? - El nem tudom képzelni miket szokott firkálgatni és minek... annyira haszontalan időtöltésnek tűnik.

Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down
Minho Kirena


Minho Kirena


Hozzászólások száma :
11
Age :
22

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-11-29, 18:22


James & MinhoA melegvíz kellemesen lelazít és odafészkelem magam Jameshez, hogy könnyedén a vállára tehessem a fejem. Fáj mindenem, és el is fáradtam kicsit a hirtelen jött heves rohamára de már nem dobog a torkomban a szívem és valami helyre döccent. James hazaért, és megint van... van úr a háznál, mert én nem igazán vagyok az önálló életre alkalmas, de próbáltam. Én tényleg próbáltam olyan lenni, mint mások de valahogy olyan semmilyen volt, hogy mindig az üresség várt és nem mertem még macskát sem hozni hogy ne legyek egyedül, mert valahol azért tudtam hogy ő egyszer haza fog jönni.
A szavaira megrázom a fejem, és így a hajam csiklandozhatja az orrát ha épp arra fordul.
- Azt mondták nem volt életveszélyes, csak sok vért vesztettem és előtte sem volt jó az egészségem, azért kerültem az intenzívre - válaszolok neki, de nem emlékszem sokra az első napokból mert folyamatos altatásban voltam szinte hogy a szervezetem regenerálódhasson és a seb összehúzódjon. Utána jött egy két pánik roham és nyugtató, aztán egy külön szoba. Ezeket persze nem teszem hozzá, ahogy azt sem hogy elsőre halálra rémültem mindentől, utána viszont... Beletörődve hagytam szinte mindent, hiszen nem lehetett semmi rosszabb az egyedüllétnél.
- Szeretem, igen - válaszolok halkan, hiszen azt mondják jó is vagyok benne és valahol nekem is jól esik az elismerés. Hogy másoknak tetszik amit csinálok. Egy kicsit helyezkedek csak mielőtt válaszolnék. Az aktra majdnem zavarba jövök, ugyan ki akarna engem meztelen látni?
- Nem... nem készülnek és nem megyek sehová csak...haza - teszem hozzá, ahogy a hab pamacsokat birizgálom, hiszen az ember azt hinné minden gátlás lefoszlik az emberről és James előtt nem is szégyellem a testem, tudom hogy neki így tetszik és rettegek a naptól amikor megun.
- Három félév - számolom ki gyorsan hiszen a felén már túl vagyok bőven, és még a végső nagy munkát kell majd kitalálnom hogy mi lesz az.
- Hátöööö - akadok el a kérdésben hiszen... hát leginkább őt szoktam rajzolni ha ember alakot kell, és a lakás valamelyik részét vagy tárgyat ha élettelent és egy tucat képem van Jamesről, ami a tanárok szerint fekete fehér fénykép is lehetne. Mellé vannak még médiasztárok vagy tévés bemondók.
- Hm, én... nos.... téged - bököm ki végül egy kicsit zavartan ahogy összébb húzom magam. Pedig nem fázom, csak félek hogy ki fog nevetni.


Vissza az elejére Go down
James Harms


James Harms


Hozzászólások száma :
10
Age :
34

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-11-29, 22:22Minho & James

Ha eddig nem szöktél meg, már minek is tennéd...


Ahogy rázza a fejét Minho a haja James arcába szökik, egy könnyed, de finom mozdulattal simítja oldalra, legközelebb ne zavarjon bele a beszélgetésbe. Közben hallgatja az okfejtést arról, hogy miért került intenzívre, fel is mordul.
-Mert az nem életveszélyes ha sok vért vesztesz?! Főleg a Te esetedbe... Nem hiába mondtam ilyenkor bújj el és szűnj meg létezni, nehogy megtaláljanak bassza meg! Hah. - Fortyog még egy sort, láthatóan ez a dolog nagyon bosszantja, hogy megsebezték az Ő tulajdonát, az Ő kis rabszolgáját és majdnem meg is ölték. De próbál túllendülni a dolgon, hiszen mindennek több hónapja, éve, inkább az ez idő alatt rendszeressé vált iskoláról faggatja a másikat. Persze azt a választ kapja, amire számít, Minho szeret firkálni és oda járni. Ez is bosszantja, de ez csupán mérsékelten.
-Az akt az olyan alap dolog, lerajzolhatsz mást, de Te nem lehetsz modell, világos? Helyes. Gyere haza rögtön. - Ne lófráljon mindenfele a kis kedvence azért annyira nem engedi szabadjára a pórázt. Jobb szereti itthon, biztonságban tudni. Ezt a lakást most már sokkal jobban felszereli majd védelemmel, igazi kis erőd lesz, bár ha Minho elmászkál kérdés mennyire lesz értelme. Azért reméli lesz. Alig érezhetően öleli jobban a másikat a vízben ázva, nem akarja megismételni az előző hibát. Tanult belőle és okosabban jár majd el, noha a gyenge pont továbbra is Minho marad.
-Másfél év... - Motyogja beletörődve, az nem kis idő, de ám legyen. Valahogy kibírja, neki is újra kell építenie sok kapcsolatot, hogy sínbe kerüljön. De most még nem akar ezzel gondolni, még lazítani akar, az előtte gubbasztó fiúra szeretne fókuszálni, ezért is kérdi meg hogy ugyan mi a jó fenét rajzol mikor órára megy. A válasz eléggé meglepi, nem épp erre számított, hanem hogy almát, a házat, a vázát, akármit.
-De hát nem is voltam itthon, akkor hogyan tudtál lerajzolni? - Kérdezi meglepetten, nem ért hozzá, csak annyit, hogy azt szokták az emberek rajzolni amit látnak, ami modell előttük van, de ő nem volt idehaza, ennek ellenére természetesen elhiszi amit mond Minho csupán nem érti egészen. Minden esetre semmi jelét nem mutatja, hogy nevetni készülne bármin is, elvégre egyáltalán nem az ő világa.

Próbálkozni lehet, csak nem mindig érdemes...
Vissza az elejére Go down
Minho Kirena


Minho Kirena


Hozzászólások száma :
11
Age :
22

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty2018-12-28, 00:30


James & MinhoMegrezzenek egy pillanatra ahogy a hajamhoz ér, és elsimítja. Még mindig olyan extrém, ahogy annak idején szó szerint megvett és a tetoválásaim száma szaporodott egy kicsit, mert senkit nem érdekelt hogy nekem fáj, és nem akarom. Mutatósan néz ki, és ez volt a lényeg. A szavaira kissé összehúzom magam de már nem érzem annyi erőszakot felőle, és az ölelése is igazából birtokló ahogy mindig is volt. Meghúzom magam a szavaira.
- De, veszélyes. Azt mondták rossz az immunrendszerem és meg akarták műteni a bokámat is - de azt végül mégsem tették, mert amikor ez szóba került, jött egy újabb pánik roham és inkább nem hajszoltak bele még egybe. Így is csak akkor fáj ha sokat megyek és megerőltetem, ezért nem is sportolhatok az oda vissza út az iskoláig meg nem olyan rossz és van bérletem.
Szeretem az iskolát, mert végül is emberek között lehetek, de nem kötelező velük bármit is kezdeni, és egy két ember van akinek köszönök is. Akik nem ijednek meg a külsőmtől, mert azt vettem észre hogy sokaknak ijesztő.
- Világos, de még sosem rajzoltunk úgy aktot hogy valaki azt állt volna. Hazajövök - máshová nem is mehetnék igazán, és itt legalább biztos pont. Most hogy ő is hazaért. Belesimulok az ölelésbe és a vállán nyugtatom a fejem. Felidéz egy két olyan éjszakát amikor végtelenül gyengéd volt, de sajnos.... ez nagyon ritkán volt. Olyankor jól esett és szerettem.
- Ühm - válaszolok ahogy tudomásul veszi, és szinte várom hogy kinevesse amiért azt mondom hogy őt rajzoltam. Ki mást tudtam volna akit ismerek? Csak őt, meg akiket a tévében láttam.
- Én....Emlékezetből. Mindenre emlékszem - válaszolok csendesen, hiszen vannak egész alakos képek, arcképek, egy-egy testrész. Kar, kézfej, egy csípő részlet vagy csak körvonal. Egy kidolgozott hát kép amivel a legtöbbet szenvedtem mert szinte sosem látom hátulról meztelenül.
- Csak... téged tudtalak rajzolni mert mást... nem ismerek - teszem hozzá. Persze, kellett élettelent is rajzolni, olykor a dohányzóasztalt, vagy szétdobált magazinokat választottam.


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

Call me master... - James & Minho Empty
TémanyitásTárgy: Re: Call me master... - James & Minho   Call me master... - James & Minho Empty

Vissza az elejére Go down
 

Call me master... - James & Minho

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: Lakások-