I don’t know whether I’m the hero or the victim of this tale.
But either way, shouldn’t I dominate it? I’m the one really telling it, after all.
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

Minho Kirena Emptyby Hastur
2019-11-01, 11:18

Hónap posztolói

Share
 

 Minho Kirena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Minho Kirena


Minho Kirena


Hozzászólások száma :
11
Age :
22

Minho Kirena Empty
TémanyitásTárgy: Minho Kirena   Minho Kirena Empty2018-05-22, 18:41Minho Kirena

Let me.... live

Álnév: -
Kor: 20
Látszólagos kor: 20
Teremtő: -
Csoport: Ember
Foglalkozás: Kurva
Play by: Lalaax

Kinézet
Minho nem valami magas, mindössze 175 centi magas viszont annál kihívóbb a megjelenése. Vékonyka testén nem sok izom van, inkább az a fajta soványság, aki nem eszik valami sokat, és mellé nem is edz. Vékony csípőjét kiemeli a csípőnadrág amit hordani szokott, és a fehér, vagy szürke felsők. Az általános leírás itt véget is ér, hiszen a haja féloldalasan felnyírva, és hátul épp csak össze tudja fogni ha nagyon akarja. Szemei alapvetőek barnák, de néha hord színes kontaklencsét is, hogy variálja a küllemét. Testét számtalan tetoválás borítja, a nyakától kezdve hosszú, karcsú ujjaiig. Számos piercing és fülbevaló díszíti a testét, és egyiket sem ő kérte, mindet csak kapta és neki nem volt beleszólása ebbe.

Személyiség
Nem egy egyszerű jellem, de a kinézete éles ellentétben van a belsejével, hiszen Minho nem éppen egy nagyszájú alak, és nem is balhés. Visszahúzódó és bizalmatlan inkább, mert túl sokszor bántották és beleverték hogy nem bízhat senkiben, és senkit nem érdekel az ő kis lelkivilága, így hát egy idő után nem is igen érzett rá késztetést hogy beszélni akarjon róla. Érdeklődő lenne a világra, és szeret rajzolni is, igazán tehetséges benne, de amolyan csiszolatlan gyémánt, hiszen a gazdája mellett nem igazán tehetett azt amit akart, és az utóbbi három évben járt főiskolára, és ott egy kicsit szocializálódott, de nem lettek barátai, és a legtöbben még mindig kikerülik a külleme miatt, pedig a rajzai alapján osztályelső is lehetne, de nem vágyik rá. Inkább meghúzódik, és egyik másik tanára noszogatására hajlandó csak megerőltetni magát. Bár a legutóbbi helyi versenyről van egy kis szobrocskája, még sem boldog tőle, hiszen tudja hogy a három év lassan véget ér, és James lassan előkerül, ő pedig... kit tudja a féfinek szüksége lesz-e még rá?
Sok fóbiát és rémálmot szedett össze a bordélyban, de mestere a szakmájának, bármilyen legyen is az.

Történet
Felriadok az álmomból, és verítékben úszva ülök fel az ágyon, a szívem a torkomban dobog. Sötét van. Egyedül vagyok. Csend van. Felsóhajtok, és felülök az ágyon. Lassan két éve már hogy egyedül alszom el, és rémálmokkal küzdve ébredek fel.

Fogalmam sincs hogy a szüleim hogy kerültek ide és hol vannak most, valószínűleg vagy tovább költöztek, vagy meghaltak miután én elvesztem számukra. Fájdalmasan túrok a hajamba, ahogy eszembe jut minden... Évekkel ezelőtt alig lehettem 11 éves amikor az iskolából hazafelé menet berántottak egy buszba, ahonnan soha nem kerültem többé haza. Egy modern bordélyba vittek, megvertek, megaláztak és minden létező módon megtanították hogy nincs kiút, jobb ha elviselem amit kapok, mert csak még rosszabb lesz. És az lett. Minden olyan borzalmat átéltem ott, amiről eddig csak olvastam vagy meséltek és fogalmam sincs mi lett a szüleimmel. Kerestek-e vagy tudtak erről, vagy akármi. Azt akarták hogy extrém luxus kurva legyek, mert szerintük jó adottságaim voltak ehhez és elvittek tetováltatni meg piercingeket szúratni és nem érdekelte őket hogy én nem akarom, és félek ettől az egésztől. A tetoválószalonból megpróbáltam elmenekülni de csak azt értem el vele, hogy nyugtatót szúrtak belém és mire felébredtem már rajtam voltak a minták, és be voltam fóliázva. Senkit nem érdekelt a sajgó érzés a testemben és hogy éjszakákat sírtam át és két napig rendesen enni sem tudtam a fém miatt a nyelvemben. Volt egy férfi aki egyre többet járt oda és mindig engem akart, és egy idő után már nem is engedett vissza, ott tartott magánál, és vett egy színes kontaklencsét, hogy hordjam mert neki tetszik és gerjed rá, és onnantól kezdve egy egészen picit lett csak jobb. Legalább nem sok ismeretlennel kellett lennem, hanem csak vele, de sokszor abban sem volt köszönet, és volt amikor úgy megvert ő is, hogy kórházba kellett vinnie. Nem valami erős a testem, sosem volt az. Sosem szűntem meg félni tőle, de nem volt más választásom, mindig ott tartott és bár a maga módján gondoskodott rólam, semmi terem nem volt. Soha nem beszélgettünk, és nem érdekelte a véleményem, hogy én mit szeretnék és mit nem. Mondjuk legalább a lakáson belül idővel már mászkálhattam, és kifejezetten szeretem az ablaknál álló kanapét, ott jó olvasni. Az nem zavarta Jamest ha olvasok, mert addig is csendben voltam, és leginkább csak az ágyban szerette hallani a hangom, azon kívül nagyon keveset beszéltünk. Csak a mindennapi muszáj dolgokat. És mindig elvárta hogy a rendelkezésére álljak. Ez sokáig így ment, nem tudom pontosan meddig. Speciális keretek között kaptam végül egy hamis iskolai igazolást is. Hogy levizsgáztam. Pedig sosem jártam igazán iskolába azután, hogy elraboltak. Minden létező és nem létező papírom amim van az Jamesnél van ő tette el őket és én mintha nem is lennék másra jó csak szexre. És ez így ment.

Aztán két évvel ezelőtt, történt valami gondolom James valamit nem jól csinálhatott, mert ránk törtek mások, nem a rendőrség hanem egy másik szervezet, banda vagy akármi és le akarták lőni őt. Elmenekült de én már nem tudtam mert meglőttek és a szőnyegre borulva láttam még hogy eltűnnek és később zavaros minden. Elájulhattam, mert kórházba tértem magamhoz és megtudtam hogy belső viszálykodás lehetett de mindenkit elfogtak, többek között James is. Megrémültem de örültem is, nem tudtam mit érezzek. Nem volt igazán semmim ezen a világon és James mégis gondoskodott a maga módján rólam. Amikor hetekkel később hazaengedtek, céltalanul kóboroltam és végül abba a lakásba mentem ahol James lakott. Üres volt, de találtam kulcsot, és bezártam. Magamra zártam és a kanapéra kuporodva próbáltam összeszedni magam és gondolkodtam hogy mit csinálhatnak a magam korabeli fiúk. Elkezdtem kijárni, és vásárolni persze nem a saját pénzemből, de azt eddig is tudtam ugye hogy az sem véges, ezért valamit csinálnom is kellene így azt tettem amihez értek. eladtam magam egy-egy alkalomra, olyan összegért amit nem sokan bírtak megfizetni és több hónapig is elég volt a szolid élethez amit berendeztem. Sok mindenre rájöttem ami másoknak evidens, de nekem nem volt rá sosem szükségem és az alapvető önellátást is megtanulgattam. És mindennap rettegtem hogy James bármikor kidumálhatja magát és visszatérhet. Biztos mérges lesz rám. Sok olyasmit tettem amit biztosan nem engedett volna meg és biztosan ki fog akadni emiatt ha egyszer... Istenem, egyszer ki fogják engedni... Lassan már két éve tart ez az állapot és viszonylag megvagyok a világban még iskolába is elkezdtem járni a hamis papírommal és minden mással, de nem nagyon barátkozok senkivel, a legtöbben úgyis előítéletesek és nem állnak szóba velem, a sok és feltűnő tetoválás miatt. Nem is baj, nem bízom az emberekben és nem akarom hogy közük legyen hozzám, vagy valamiért hozzám érjenek.

Nehezen fekszem vissza hiszen még sok van a reggelig, és úgyis hétvége lesz, de nehezen alszom el, csak forgolódok, nagy és ismerős az ágy de mégis...


Vissza az elejére Go down
Louis de Pointe du Lac


Louis de Pointe du Lac


Hozzászólások száma :
119
Age :
253
Tartózkodási hely :
New Orleans

Minho Kirena Empty
TémanyitásTárgy: Re: Minho Kirena   Minho Kirena Empty2018-05-22, 20:28


Kedves Minho!

Ha már így belejöttem, akkor most te következel a sorban Very Happy Szóval, ahogy szoktam, a pb kirívó és meg tudom érteni, miért őt választottad erre a koncepcióra és remekül megindokoltad a létjogosultságát. Szóval tovább a leírásaidra.
Ismerünk már, azt is, hogy tudsz írni, szóval neked inkább az volt a kihívás a karakterben, hogy elkapd az ártatlanságot, vagy éppen az ellentettjét a fiúnak, ami megint csak sikerült neked. Olvasmányos volt és még tudtam volna folytatni a gondolatokkal vagy érzésekkel az írásodban.
Természetesen minden rendben, foglalózz és már mehetsz is a James-ed mellé Very Happy


Vissza az elejére Go down
 

Minho Kirena

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Emberek-