I don’t know whether I’m the hero or the victim of this tale.
But either way, shouldn’t I dominate it? I’m the one really telling it, after all.
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics
by René Ulliel
Yesterday at 15:04

by Vendég
2018-07-09, 09:34
by Vendég
2018-06-17, 22:58

Hónap posztolói
Jean Ulliel
 
Juliana Lilith White
 
Andor Lugosi
 
Milo Morris
 
James Harms
 
Viktor de Lioncourt
 
Lestat de Lioncourt
 
Minho Kirena
 
Louis de Pointe du Lac
 
Miguel Enrique Fierro
 

Share | 
 

 Be my lover tonight... - Arion & Petronia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Petronia


avatar


Hozzászólások száma :
6

TémanyitásTárgy: Be my lover tonight... - Arion & Petronia   2018-03-15, 21:13Arion & Petronia

Wretched and divine
Gyönyörű és gyötrelmes éjszakára ébredtem nappali szendergésemből, mert távol vagyok attól, akit szeretek. Nem igénylek mindig társaságot, és szívesen játszadozom emberekkel éjszakákon át, de most mégis eszembe jutott Arion, és már lassan két hónapja nem jártam nála.
Egyetlen lendületes mozdulattal mászom ki a vörös bársonnyal bélelt koporsómból, amit arany és fekete minta díszít és súlyosabb mint amit három ember meg tud mozdítani. A belső zárszerkezete nem is engedi hogy kinyissák, hacsak én nem akarom, és mivel én sok ember erejével bírok, nem okoz gondot. Elmosolyodom, ahogy eszembe jut Quinn, micsoda hévvel támadott nekem, és aztán... mégis életben maradt. Nem tudok vele mit kezdeni, azóta kerülöm a társaságát, és remélem egyszer ő fog engem keresni.
Hosszú fekete szoknyát választok. Bársony redőkkel szedett darab, ami kellően elegáns, de csak keveseknek adatott meg hogy viselni tudják. Magasított sarkú csizmába bújtatom a lábaim, és ehhez egy vörös inget választok. Derekamra erősítem a kedvenc övemet, ami több kémeát formáz, és mindet én magam faragtam ki, kemény munkával. Mostanában ritkán vetemedem ilyesmire, de van amikor szükségem van erre a fajta megnyugvásra és éjszakákat képes vagyok egy-egy darab felett szöszmötölni.
Felveszem a cobolyprém kabátomat, ami megvéd a hidegtől ha repülni fogok, és megérkezek hozzá. Mert úgyis tudom hol tanyázik, a tenger melletti kedvenc barlanglakásban ahová még Qinnt is elhoztam egyszer. Valamiért odavan ezekért, én viszont szívesen kirándulok messzebbre is.
Betoppanok a sziklaszirtre, és beengedem magam hogy aztán körülnézzek, mi változott itt. Érzem hogy itt van, és azt is hogy ő is tudja, én itt vagyok. Könyned léptekkel indulok el felé, hajam kibontott fellegként lebben utánam.
- Arion! Micsoda öröm. Még mindig itt poshadsz? Azt hittem már rég bejártad a világot.. - köszöntöm, ahogy odalépek hozzá. Mellette nem látszom férfinak, hiszen ha valaki, akkor ő az aki a nagybetűs Férfi mintaképe. Magasabb és erősebb nálam, és az egyetlen a világon aki le tud csillapítani ha dühöngök. Ezt mindig is becsültem benne. Érintése mely puha akár a tollpihe, olykor vasmarokká változva tart vissza attól hogy valami ostobaságot csináljak.
- Át kéne rendezni megint a lakást... - pillantok körbe hanyagul, hogy aztán hozzá simuljak ha értem nyúl. Úgysem bírja ki. Ahogy én sem. Egyetlen örök szerelmem.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Arion


avatar


Hozzászólások száma :
4
Tartózkodási hely :
New Orleans

TémanyitásTárgy: Re: Be my lover tonight... - Arion & Petronia   2018-06-18, 18:57Petronia & Arion
Édes szerelmem, milyen régen láttalak már… Gondolkozom el, miközben egy festményen dolgozom éppen. Nem én festem, csak hazahoztam a munkát, miután megkaptam az egyik helyi múzeumigazgatótól. Bár nem Armand volt ez esetben, de ő is alkalmazott már néhány alkalommal.
Az alkotás egy régi 18-dik századi olajfestmény, portré egy Levitskii nevű festőtől. Alapvetően semmi baja, csak egy kis munkám van vele, de mégis engem akartak rá, pedig olcsóbban is találhattak volna valakit, aki nappal csinálta volna meg. Nekem mindegy volt, legalább kicsit elfoglalhatom magam magányos estémen. Mostanában egészen sokat vagyok egyedül, Petronia a várost járja és éli a nagyvilági, tőzsdei életét, míg Quinn felfedezi magát és próbálja megtalálni a helyét. Még mindig fiatal, annak ellenére, hogy már majdnem húsz éve az átváltoztatásának. A teremtőjével való rossz kapcsolata rányomta a bélyegét a tanulmányaira, ezért kicsi tovább tartott, hogy megismerje az alapokat. Hagyom, hadd tapasztalja meg magának az életet, így önálló lesz hamarosan. Még mindig visszajár néha hozzám, olyankor jót beszélgetünk és együtt megyünk vadászni, így legalább én is kimozdulok magányomból.
A hangokat hallom meg először, és amikor közelebb ér, ismerem fel a kisugárzásban az én drága Petroniámat. Hogy sóvárogtam már utána… Vágytam már látni őt, nem sok kellett volna, hogy én menjek utána és keressem meg egy éjszakán. Olyan gyönyörű most is, mint abban a varázslatos órában, amikor átváltoztattam évezredekkel ezelőtt. Nem tudok vele azóta sem betelni, még ha el is válnak az útjaink időről-időre.
-Nem poshadok drága Petroniám, tudod jól. Utaztam közben, de valahogy ez a hely visszahúz -teszem le a szerszámaimat, megtörlöm a kezem és már mozdulok is felé. Hangtalan, ragadozó lépteim a rendezett, de kissé zsúfolt lakásban is magabiztosan vezetnek a szerelmemhez.
-Úgy gondolod? Talán egyszer rászánhatnánk az időt. Remek közös program lenne -húzom közelebb finom mozdulattal és nyakába fúrom az arcom, belélegzem hajának illatát. Számomra a legtökéletesebb parfüm, bódító illatár. Kezeimet nem tudom levenni róla, egyszerűen muszáj éreznem bőrét a bőrömön, de szerelmem nem önző, nem teljesen az. Tudom, hogy mindig is én leszek az első és egyetlen Petroniám számára, de sosem féltékenykedem, ha másnak adja szeretetét. Úgyis mindig visszatér hozzám, csak türelmesen kell várnom.


Be my lover tonight...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Be my lover tonight... - Arion & Petronia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: A nagyvilágban-