I don’t know whether I’m the hero or the victim of this tale.
But either way, shouldn’t I dominate it? I’m the one really telling it, after all.
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics
by Jean Ulliel
2019-01-18, 13:08

by Armand
2019-01-18, 12:43

Hónap posztolói
Gabrielle de Lioncourt
 
Jean Ulliel
 
Louis de Pointe du Lac
 
Armand
 
Aya Rosinger
 

Share | 
 

 Be my lover tonight... - Arion & Petronia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Petronia


Petronia


Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Be my lover tonight... - Arion & Petronia   2018-03-15, 21:13Arion & Petronia

Wretched and divine
Gyönyörű és gyötrelmes éjszakára ébredtem nappali szendergésemből, mert távol vagyok attól, akit szeretek. Nem igénylek mindig társaságot, és szívesen játszadozom emberekkel éjszakákon át, de most mégis eszembe jutott Arion, és már lassan két hónapja nem jártam nála.
Egyetlen lendületes mozdulattal mászom ki a vörös bársonnyal bélelt koporsómból, amit arany és fekete minta díszít és súlyosabb mint amit három ember meg tud mozdítani. A belső zárszerkezete nem is engedi hogy kinyissák, hacsak én nem akarom, és mivel én sok ember erejével bírok, nem okoz gondot. Elmosolyodom, ahogy eszembe jut Quinn, micsoda hévvel támadott nekem, és aztán... mégis életben maradt. Nem tudok vele mit kezdeni, azóta kerülöm a társaságát, és remélem egyszer ő fog engem keresni.
Hosszú fekete szoknyát választok. Bársony redőkkel szedett darab, ami kellően elegáns, de csak keveseknek adatott meg hogy viselni tudják. Magasított sarkú csizmába bújtatom a lábaim, és ehhez egy vörös inget választok. Derekamra erősítem a kedvenc övemet, ami több kémeát formáz, és mindet én magam faragtam ki, kemény munkával. Mostanában ritkán vetemedem ilyesmire, de van amikor szükségem van erre a fajta megnyugvásra és éjszakákat képes vagyok egy-egy darab felett szöszmötölni.
Felveszem a cobolyprém kabátomat, ami megvéd a hidegtől ha repülni fogok, és megérkezek hozzá. Mert úgyis tudom hol tanyázik, a tenger melletti kedvenc barlanglakásban ahová még Qinnt is elhoztam egyszer. Valamiért odavan ezekért, én viszont szívesen kirándulok messzebbre is.
Betoppanok a sziklaszirtre, és beengedem magam hogy aztán körülnézzek, mi változott itt. Érzem hogy itt van, és azt is hogy ő is tudja, én itt vagyok. Könyned léptekkel indulok el felé, hajam kibontott fellegként lebben utánam.
- Arion! Micsoda öröm. Még mindig itt poshadsz? Azt hittem már rég bejártad a világot.. - köszöntöm, ahogy odalépek hozzá. Mellette nem látszom férfinak, hiszen ha valaki, akkor ő az aki a nagybetűs Férfi mintaképe. Magasabb és erősebb nálam, és az egyetlen a világon aki le tud csillapítani ha dühöngök. Ezt mindig is becsültem benne. Érintése mely puha akár a tollpihe, olykor vasmarokká változva tart vissza attól hogy valami ostobaságot csináljak.
- Át kéne rendezni megint a lakást... - pillantok körbe hanyagul, hogy aztán hozzá simuljak ha értem nyúl. Úgysem bírja ki. Ahogy én sem. Egyetlen örök szerelmem.  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Arion


Arion


Hozzászólások száma :
6
Tartózkodási hely :
New Orleans

TémanyitásTárgy: Re: Be my lover tonight... - Arion & Petronia   2018-06-18, 18:57Petronia & Arion
Édes szerelmem, milyen régen láttalak már… Gondolkozom el, miközben egy festményen dolgozom éppen. Nem én festem, csak hazahoztam a munkát, miután megkaptam az egyik helyi múzeumigazgatótól. Bár nem Armand volt ez esetben, de ő is alkalmazott már néhány alkalommal.
Az alkotás egy régi 18-dik századi olajfestmény, portré egy Levitskii nevű festőtől. Alapvetően semmi baja, csak egy kis munkám van vele, de mégis engem akartak rá, pedig olcsóbban is találhattak volna valakit, aki nappal csinálta volna meg. Nekem mindegy volt, legalább kicsit elfoglalhatom magam magányos estémen. Mostanában egészen sokat vagyok egyedül, Petronia a várost járja és éli a nagyvilági, tőzsdei életét, míg Quinn felfedezi magát és próbálja megtalálni a helyét. Még mindig fiatal, annak ellenére, hogy már majdnem húsz éve az átváltoztatásának. A teremtőjével való rossz kapcsolata rányomta a bélyegét a tanulmányaira, ezért kicsi tovább tartott, hogy megismerje az alapokat. Hagyom, hadd tapasztalja meg magának az életet, így önálló lesz hamarosan. Még mindig visszajár néha hozzám, olyankor jót beszélgetünk és együtt megyünk vadászni, így legalább én is kimozdulok magányomból.
A hangokat hallom meg először, és amikor közelebb ér, ismerem fel a kisugárzásban az én drága Petroniámat. Hogy sóvárogtam már utána… Vágytam már látni őt, nem sok kellett volna, hogy én menjek utána és keressem meg egy éjszakán. Olyan gyönyörű most is, mint abban a varázslatos órában, amikor átváltoztattam évezredekkel ezelőtt. Nem tudok vele azóta sem betelni, még ha el is válnak az útjaink időről-időre.
-Nem poshadok drága Petroniám, tudod jól. Utaztam közben, de valahogy ez a hely visszahúz -teszem le a szerszámaimat, megtörlöm a kezem és már mozdulok is felé. Hangtalan, ragadozó lépteim a rendezett, de kissé zsúfolt lakásban is magabiztosan vezetnek a szerelmemhez.
-Úgy gondolod? Talán egyszer rászánhatnánk az időt. Remek közös program lenne -húzom közelebb finom mozdulattal és nyakába fúrom az arcom, belélegzem hajának illatát. Számomra a legtökéletesebb parfüm, bódító illatár. Kezeimet nem tudom levenni róla, egyszerűen muszáj éreznem bőrét a bőrömön, de szerelmem nem önző, nem teljesen az. Tudom, hogy mindig is én leszek az első és egyetlen Petroniám számára, de sosem féltékenykedem, ha másnak adja szeretetét. Úgyis mindig visszatér hozzám, csak türelmesen kell várnom.


Be my lover tonight...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Petronia


Petronia


Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Be my lover tonight... - Arion & Petronia   2018-07-26, 20:38Gaby & Petronia

Wretched and divine
A barlanglakás nem új szerzemény, ezt jól tudom. Arion évszázadok óta tartja fenn, elbújtatva az emberi szemek elől, és időszakonként visszatér ide lakni. Nagyon hosszú ideig nem tudom elviselni, megőrülök a tenger morajlásától és a hullámok csatájától, de egy rövid ideig miatta elviselem. Senki másnak nem tennék ekkora áldozatot, de Arion kedvéért még a csillagokat is megpróbálnám lehozni az égről.
Festmények? Miért vannak itt ezek az ócskaságok?
- Mi ez, az új hóbortod? - intek a képek felé, mert ismerős egyik másik darab de ezekért sosem voltam oda. A színházért viszont mindig, és nagy lelkesedéssel vetettem magam az éjbe, és egy este két három darabot is meg tudtam nézni.
Odasimulok erős karjaiba, hiszen ez az én helyem, mindig is ez volt, és ez lesz. Nem érdekel hány ember és szerető jön megy az életünkben, Arion állandó és mindig, mindig visszatérek hozzá.
- Csak tudnám miért. Sziklás, és hangos és amúgy is nem illik hozzád, neked minimum egy palota kellene - mosolyodom el dorombolva ahogy épp csak annyira húzódom el tőle, hogy szép metszésű ,de mégis férfias arcába nézhessek és megcsókolhassam puha ajkait. Imádom hogy ennyire puhák, ennyire teltek és mégis olyan feszesen tudnak összeszorulni ha mérges rám. Oh, Arion!
- Pontosan úgy gondolom. Nem árt néha újítani és itt minden ugyanolyan már évek, vagy régebb óta. Kezd unalmas lenni, szóval rendezzük át ha akarod - hiszen nem tennék semmit a kedve ellenére, bár így is sokszor sikerül kihoznom a sodrából, és Quinn miatt is zördültünk már össze és volt olyan momentum amikor nekiestem de csak türelmesen kivárta hogy lehiggadjak szorosan öleli acélos karjai között. Most viszont csak visszabújok hozzá, annyira hiányzott.
  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Arion


Arion


Hozzászólások száma :
6
Tartózkodási hely :
New Orleans

TémanyitásTárgy: Re: Be my lover tonight... - Arion & Petronia   2018-08-08, 12:48Petronia & Arion
Kedvesem egy igencsak érdekes jelenség és nem csak a teste miatt. A személyisége volt, ami igazán megfogott, az a hév, amivel az élettel szemben áll és nem hátrál meg semmitől, még akkor sem, amikor újra és újra az arénába küldik, ahogyan évezredekkel ezelőtt tették is. Életben maradt és most már senki sem tud ártani neki, és mindenestül az enyém. Nem engedném el soha többet. Magához vonz még most is, ahogyan megjelent a lakásomban és már repülök is hozzá, képletesen szólva.
-Most éppen restaurálgatok, ha már úgyis mindig műalkotásokkal foglalkozom, akár ez is lehet. Úgyis jobban tudom, hogyan készültek -mosolyodom el, hiszen nálam idősebb bármit találni igen nehéz. Kivételesen öregnek számítok a fajtámban és nem sokan vannak az én korosztályomban. Mindenki olyan fiatal hozzám képest, de általában ez a legkevésbé sem szokott zavarni. Amint elég közel vagyok, máris  a derekára simulnak a kezeim és szorosan odahúzom a mellkasomra.  Mennyire vágytam megint ölelni őt.
-Palotám annyi lehet, amennyit csak akarok, de ilyet nem tud emberkéz készíteni. Ezért tetszik annyira -Tudom, hogy nem szereti a barlangomat, de nekem ez a nyugalom szigete, a kedvenc helyem a világban. Valami különös vonzalom hív a tengerhez, meg nem tudom mondani miért. Halandóként is imádtam hajózni és még most is nagyon szeretek kint állni és csak nézni a hullámokat, hallgatni az éjszakai zajait. Petroniám más dolgokat kedvel így és ezzel sosem volt problémám.
Visszacsókolom szerelmemet és egy percre elveszek az ajkaink nyújtotta élvezetekben, mielőtt újra el tudnék húzódni. Mindig megbabonáz.
-Hm, lehet róla szó kedvesem, ha úgy véled a változás jó lenne. Mutasd, hogyan tennéd -eresztem el fél kézzel és finom mozdulattal vonom beljebb a szobába. Üljünk le és beszélgessünk, hallani akarom a hangját, ahogy csengve elmondja a legújabb ötleteit.

Be my lover tonight...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Petronia


Petronia


Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Be my lover tonight... - Arion & Petronia   2018-10-11, 21:47Arion & Petronia

Wretched and divine

Régi nóta ez Arionnal, ami neki tetszik az nekem biztos hogy nem, de elfogadom hiszen ő az akitől az Életet kaptam, és ő mutatta meg hogy satnya emberi kis életem, igenis ér valamit. Nem csak a láncok és gladiátor harcok formáltak ilyenné. Erőssé tett a harc és a folyamatos edzés, de mégis úgy hiszem Arion erősítette meg a lelkem, és töltötte meg az üres kagylóhéjat még ha nem is akaratosan tette.
Azóta nem szakadok el tőle, csak hellyel közzel és nem messzire hogy vsiszajöhessek amikor csak kedvem szottyan hozzá. Mert szeszélyes természetemre foghatom bármikor hogy hiányzik és vágyom látni. Ölelni, érezni ölelő karjait magam körül ahogy biztonságot nyújt és szinte elgyengülne a térdem is, ha nem lennének erős izmaim.
- Unalmas pepecselés egy ecsettel. Ennyi erővel sminkes is lehettél volna, ott is csak azt kell csinálni - húzom el a szám, ahogy közelebb lépek, és megnézem amin dolgozik. Emlékszem a műre, és a festőre is. Nem volt túl... emlékezetes, de egy vámpír agya annyi mindent raktároz el hogy csak na.
A szavaira csak felsóhajtok, és nyakába temetkezem. Imádom bőre puha, mégis hideg selymét és imádom hogy mindig otthon illata van. A szavaira persze csak felhorkanok és mormogok valamit.
- De hideg, zajos és zajos. Meg egy kicsit zajos. Meg nedves a tengertől és meg lehet őrülni ettől a zajtól. Téged nem idegesít? - kérdezem dacosan, hiszen be nem vallanám, de néha engem sem zavar a tenger zúgása, és volt már úgy hogy önfeledtem ugráltam bele a hideg kékségbe és rákapaszkodtam egy cápa uszonyára hogy vigyen csak.
- Úgy vélem. Nem bírok látni semmit aminek Quinnhez van köze, ahogy ő se vágyik engem látni - sóhajtok fel, hiszen akaratos kis fiókám éppen elutasító, de mit bánom én? Azok után amiket tettem megértem, de én nem tudok olyan szerető lenni ami neki kéne. Én nem vagyok jó, Arion más ő tudja miért, de az a fiú... Nem. Látott egy két villanást, de a teljes történetet nem meséltem el neki, kivárok. Végtelen sok időm van hogy meggondolja magát.
Beljebb lépünk és lelököm a hatalmas puha kanapéra és helyet foglalok az ölében, hiszen az az én helyem. Ott vagyok a legjobb helyen.
- Nos, ki akarom dobni azt a ketrecet a dívánnyal. Meguntam. Ahogy ezt is. Barna, utálom a barnát, fekete bőrt akarok... és extra nagy franciaágyat fekete és vörös pompával. Baldachinnal... - kezdek bele.
  


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Arion


Arion


Hozzászólások száma :
6
Tartózkodási hely :
New Orleans

TémanyitásTárgy: Re: Be my lover tonight... - Arion & Petronia   2018-11-13, 14:41Petronia & Arion
Drága Petroniám hosszú létezésem minden éjszakáját értelemmel ruházza fel, még ha nincs is mellettem, a tudat, hogy kint él a világban és egyszer visszatér hozzám, már boldogabbá tesz. Rögtön felragyog a mosoly az arcomon, amint megjelenik a barlangom bejáratánál, máris a karjaimba zárom. Az én szeszélyes viharom, aki csak nálam csendesedik el.
-Hm, sminkmester még nem voltam, de valahogy nem vonz a lehetőség -nevetek fel az ötletre, de sehogy sem tudom magamat elképzelni sminkmesterként. Nincs semmi bajom vele, vagy ellenvetésem a férfiak sminkelése ellen, de hogy én csináljak ilyesmit… Azt inkább nem. Nem dolgoztam még sose élő vásznon, de valahogy nem is vágyom rá. -El tudnál képzelni sminkesként, kedvesem? -pillantok le rá kis mosollyal az ajkaimon. Mulattat ez a gondolat, ahogyan mindig új és számomra elképzelhetetlen ötleteket tud kitalálni.
-Nem, inkább megnyugtat. Az emberek állandó duruzsolására emlékeztet, de mégis egyedül vagyok. A természet zenéje, ennél tisztább nem is lehetne -simogatom a haját, ahogy a nyakamba temeti az arcát, még egy tincset el is tűrök a füle mögé kedveskedő mozdulattal. Hullámos haja megzabolázhatatlan, pont mint ő maga és a végtelen kékség az ajtóm előtt. Néha teljes éjszakákat tudok eltölteni a csodálásával, és nem csak a tengerrel beszélek most.
-Ha engem kérdezel, szeretne látni és megismerni téged rendesen, csak még fiatal és nem tudja félretenni a fájdalmát. Talán idővel megenyhül -Megbeszéltük már elégszer ezt a témát, de néha emlékeztetni szoktam, hogy rajta is múlik a kettejük kapcsolata, nem csak a fiókáján. Petronia nem a türelméről híres, de hiszem, hogy egyszer lesz türelme végighallgatni a fiút.
Beljebb invitálom, ne ácsorogjunk a bejáratban és ahogy lelök a kanapéra, máris az ölebe vonom, de már jön magától is. Mindketten tudjuk, hogy az az ő helye, és csakis úgy kerek a világ, ha elfoglalja azt. Kényelmesen elhelyezkedem és élvezem a kandallóban a tüzet.
-Az ágyat tényleg ideje lenne lecserélni, el is mehetnénk kiválasztani egyet valamelyik este. Talán egy szőnyeg sem ártana ide, mit gondolsz? -simogatom a derekát, ahogy egy picit közelebb vonom a mellkasomhoz és mutatom a helyet, ahová a szőnyeget szeretném. Magamtól nem feltétlenül változtatnék a lakásomon, ezért is értékelem annyira Petronia látogatásait.

Be my lover tonight...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Petronia


Petronia


Hozzászólások száma :
10

TémanyitásTárgy: Re: Be my lover tonight... - Arion & Petronia   2018-11-29, 19:13Arion & Petronia

Wretched and divine

Nem mindig tudom elviselni ezt az iszonyatos zajt amit a tenger okoz, és a barlang sokszorosára képes ezt erősíteni. Gyűlölöm néha az egész zajongó mélységet, máskor meg előszeretettel búvárkodom benne és mindenféle tengeri kagylóval és kincsekkel térek vissza. Egyszer leúsztam a Titanicot is megnézni, de nem nyúltam hozzá a roncsokhoz egy ujjal sem.
Most viszont kifejezetten Arion miatt jöttem, és sebes léptekkel haladok is felé, hiszen minden vágyam hogy a karjaiba zárjon és elcsendesítse a bennem tomboló végeérhetetlen vihart, ahogyan mindig is tette. Erős karjai között vagyok otthon, és el sem engedem.
- Nem? Pedig ott is ecsetekkel kell szöszmötölni csak épp élő vászonra - húzom el a számat, de a kérdésére lassú mosoly ömlik szét telt ajkaimon, ahogy rápillantok.
- Én mindennek el tudlak képzelni, de nem bánom megengedem hogy rajtam gyakorolj ha mégis erre a szakmára szánnád el magad - adom ékes bizonyítékát a nagylelkűségemnek, de hát ez vagyok én. A megtestesült jóindulat, ami vitathatatlan. A tengerzúgással viszont sosem fogunk megegyezni szerintem, mert engem kifejezetten irritál néha hogy ennyire zajos és elviselhetetlen.
- Mi tud megnyugtatni ezen a szörnyű zenebonán?! Nekem csak megfájdul a fejem tőle - panaszkodom ahogy elhúzódom egy kicsit és beljebb lépek a barlangba. Otthon érzem magam itt, hiszen gyakran jövök. Mégis néha olyan idegen az egész...
- Persze, mindig ezt mondod... És azt meg sosem hogy mégis merre jár a fiókám. Tudod jól hogy én nem érzékelem őt...- sóhajtok fel, de már inkább panaszosan, mintsem haragvóan. Előbb utóbb eljön az idő hogy megbocsásson. Néha túlságosan is türelmetlen vagyok hozzá hogy megvárjam, de tudom hogy idő kell neki, nem kevés idő.
Arion ölébe telepszem ha már lelöktem a kanapéra és ahogy magához húz elmosolyodom. Kissé gőgösen is, mert ugye ez az én helyem és tudom hogy másnak fenn sem tartaná.
- Igen. Máris le akarom cserélni az egészet. Meguntam ezt a színt és formát. Valami újabbra vágyom, modernebbre és egy hatalmas szőnyeget is el tudok képzelni ide. Vastag süppedős szőnyeget - teszem hozzá, ahogy körülnézek.
- Meg nem ártana valami normális szekrény sem neked, ha már itt laksz jobbára - nézek körül az üregben.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Be my lover tonight... - Arion & Petronia   

Vissza az elejére Go down
 

Be my lover tonight... - Arion & Petronia

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játéktér :: A nagyvilágban-