I don’t know whether I’m the hero or the victim of this tale.
But either way, shouldn’t I dominate it? I’m the one really telling it, after all.
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Chatbox
Oldalunk
Latest topics

Avicus Emptyby Valda H. Ulliel
2019-06-10, 01:20


Avicus Emptyby Mary Jane Kelly
2019-05-01, 11:02


Avicus Emptyby Mary Jane Kelly
2019-05-01, 00:36

Hónap posztolói
Lestat de Lioncourt
Avicus Vote_lcapAvicus Voting_barAvicus Vote_rcap 
Valda H. Ulliel
Avicus Vote_lcapAvicus Voting_barAvicus Vote_rcap 
Andor Lugosi
Avicus Vote_lcapAvicus Voting_barAvicus Vote_rcap 
Ofelia di Emilia-Romagna
Avicus Vote_lcapAvicus Voting_barAvicus Vote_rcap 
Petronia
Avicus Vote_lcapAvicus Voting_barAvicus Vote_rcap 
Ian Cage
Avicus Vote_lcapAvicus Voting_barAvicus Vote_rcap 
Heaven Bells
Avicus Vote_lcapAvicus Voting_barAvicus Vote_rcap 
Mary Jane Kelly
Avicus Vote_lcapAvicus Voting_barAvicus Vote_rcap 

Share
 

 Avicus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Avicus


Avicus


Hozzászólások száma :
3
Age :
2018

Avicus Empty
TémanyitásTárgy: Avicus   Avicus Empty2017-11-26, 22:44

Avicus

Idézet

Álnév:Eric Northman
Kor: 3900
Látszólagos kor: 30
Teremtő: Akasha kultuszát követő papok változtattak át - Lényegében a királynő volna a teremtőm (de mégsem)
Csoport: Vámpír
Foglalkozás:Exklúziv bár hálózatot menedzselek
Play by: Alexander Skarsgard

Kinézet
Magas vagyok, 194 cm, szálkás izomzattal rendelkezem, a testemen egyetlen karcolás sem látható, ami volt is emberként, minden sérülésem begyógyult. A szemeim kékek, bennük minden romlottság, bujaság, vagy épp szánalomra méltóság látszata, amit épp láttatni engedek, és azt akarom, hogy elhidd rólam, hogy igaz lehet. Vigyázz, mert én mindig a szimpátiádat játszom ki ellened. Számos öltözetben látni lehet, elvégre bármiben kényelmesen érzem magam.Nincs kifejezetten rám jellemző ruhadarab, haladok a korral, le a zsabóval, fel a tornacipővel! Egyékbént a pucérkodással sincs gondom, ahonnan én jövök, abban a korban már mindent láttam amit csak letehett, bizony még Akasha úrnőnk gyönyörű idomait is.

Személyiség
Igazán sokrétű, de leginkább a simulékonyság jellemző rám. Valójában mindent önös érdekből teszek. Szeretem a vérengzést, szeretem ha folyik a vér körülöttem, és azt is, ha mindennek én vagyok a középpontja. Egyesek erre azt mondanák,
hogy pszichopata vagyok. Kicsit hibás is vagyok, ami azt illeti, mivel közvetve vagyok Akasha teremtménye, így senki sem vesződött a taníttatásommal. Mindezek mellett van némi igazság érzetem, imádom a zsarnokok, diktátorok vérét szívni, mert megérdemlik. A következő kiszemeltem a következő efféle megalomán emberek egyik felsőbb rétege. Lehet találgatni, hogy kik az illetők...Hm! Szeretem az új dolgokat, nem vagyok úgy lemaradva mint a többi vámpír társam, szeretem a technikát is, hogy mennyit kell utazni azért, hogy elérjünk valakit, legalábbis régen. Most? Elég egy telefon ehhez.
Másrészt, halmozom az élvezeteket, hedonista vagyok, ha már rám erőltették ezt az életet élvezzem is ki legalább.
Még szót ejtenék a képességeimről is, úgy hiszem megfér itt, ha nem, akkor sem kötözködj velem, mert sokkal idősebb vagyok nálad.
Elme irányítás: Egy társam segített megtanulni ezt a képességet, bármely nálam fiatalabb vámpírt képes vagyok irányítani az elmém által.
Szellem ajándok: ezt...előszeretettel alkalmazom, ha olyan kedvem van, hiszen szeretek a napos tájakon járni, sőt a régi lakhelyem környékére is így szoktam elkalandozni. Ezt magam fejlesztettem ki.
Tűz ajándok: Együgyű képesség, megy is, meg nem is. Égettem én már le véletlenül egy egész háztömböt, de szándékosan is, de célzottan eddig sosem sikerült, ezért voltam a szellemek céltáblája egy ideig. De ez titok, erről senki sem tud.
Valljuk be, mely 3900 éves vámpír az, aki nyugodt szívvel ki merné jelenteni, hogy segítségre van szüksége a saját képességei kitanulásához? Semelyik. Én pedig túl büszke vagyok ehhez, hogy bárki segítségét is kérjem. Zenobiának volt hozzám igazán türelme, a szellem ajándok használatára még neki sikerült megtanítania.   
Gondolom, felmerül a kérdés, hogy ha nem maga Akasha változtatott át, mire fel az a fene nagy bizalmam az irányába? Mégis csak a gyermeke voltam, nem zavarta, hogy megölöm a papjait, akik a vérét mocskos dolgokra használták fel, megbüntethettem mindenkit, aki engem bántott, és kihasznált, ő felszabadított engem ,ha azt vesszük. A taníttatásom ezek után mellékes volt a számomra.
Voltam szerelmes is ,de a szerelmemet pont Akasha ölte meg, Mael pedig mellettem maradt, afféle támaszként, mert Zenóbia figyelmes volt velem, törődött velem. Igen, annak ellenére, hogy élvezem a gyilkolást, és a féktelen hedonizmust, az életben való lubickolást, és a leszarok mindenkit viselkedésem mögött, valahol mélyen én is igényeltem a figyelmet, törődést. Egy küldetésem alatt teremtettem utódot, egy druida papot, Maelt, egy ideig együtt voltunk, aztán az útjára engedtem.   

Történet
Az elején kellene kezdenem igaz? Ne aggódj, én is úgy gondoltam ,hiszen valahogy ki kell kerekednie a történetnek. 3900 évvel ezelőtt kezdődött a kálváriám, viking voltam, mint azt a vonásaim is tükrözik, magas, északi ember. Hogy kerültem mégis Egyiptomba? Akkoriban, még az egyiptomiak is félték a viking szót,barbároknak gondoltak minket, fenevadaknak. Ráadásul minden férfi bukása egy nő megjelenésével kezdődik. A kikötőben épp csak megláttam, a szemeit, gyönyörű kék szemei voltak, akár a tengeré amelyen én hajóztam. Gondoltam, hogy elrabolom magamnak, feleségnek, ezzel az ötlettel semmi gond nem lett volna, ha épp nem az lett volna a céljuk, hogy engem rabolnak el. Mondanom sem kell, hogy aki a farka után megy, az hamar csapdába esik.
Először piramis építésbe fogtak be, de hiába vertek agyon sem akartam semmit sem hurcibálni, a társaimat is megvertem, hát még a hajcsárt. Pár hét múlva egy koszos cellában találtam magam, rengeteg undorító vizsgálaton estem át. Vért is vettek tőlem, de legalább itt rendesen ettem,
valamiért jól akartak tartani. Bántam is én, legalább nem éhhalál lesz a végzetem, maximum méreg, mert nagyon jegyzeteltek azokon a kis kő lapjaikon... Még szerencse, hogy mostanra sokkal halkabb íróeszközöket találtak fel. Ha meghallom, hogy valaki vés, annak annyi.
Nem tudom,hogy mennyi ideig voltam bezárva, ahogy azt sem, hogy hová,
csak azt tudtam ,hogy valahol a föld alatt vagyok a sivatagban. A sebeimet is ellátták, szerencsére semelyik sem fertőződött el, kitanultam a nyelvüket is,
így rövidesen az ő nyelvükön küldtem el őket sokkal hidegebb éghajlatra,mint amin éltek.
Az átváltoztatásomra egy kőlapra bilincseltek, és szíjaztak. Végig kellett néznem, ahogy a vérem átszivárog egy kőedénybe, s azt is, ahogyan Akasha figyeli a szenvedésemet. Egyre nehezebben lélegeztem, már a fejemet sem tudtam mozgatni, és a külvilágból is alig érzékeltem valamit, amikor furcsa ízt éreztem az ajkaim között. Nyöszörögtem, hogy nem! Nem akarok semmit sem inni, pedig baromira ki vagyok száradva, inkább csak öljetek meg! Hagyjatok végre békén, hadd haljak meg békében! Olyan sötét minden, nem maradhatna minden így?! A hűs folyadék elkenődött rajtam, végül szétfeszítették a számat is, az orromat is befogták, erővel tuszkolták le a torkomon a vért.
Fuldokoltam a fémes íztől, de igazából azt sem tudtam ,hogy mit iszom, viszont éreztem, hogy egyre jobban érzem magam, haldokoltam, mégis másképp, lefogtak, forgott körülöttem a világ, minden másképp festett, sokkal élesebben kezdtem látni, és baromi éhes voltam, mire mindennek vége lett. Bár kótyagosnak látszottam, az első közelembe eső pap vérét ontottam, egyáltalán nem volt szép látvány, marcangoltam, téptem, fröcsögött minden szét, az arany stukkók mind tele lettek vérrel. Az első pap után a második következett, ötöt elfogyasztottam, mire megálltam a vérfürdő közepén pedig ott álltam a magam pompájában, haragosan és dühösen. Senki sem mert a közelembe jönni, rájöttem ,hogy hatalmam van, és félnek tőlem, mert sokkal erősebb is lettem. Ekkor Akasha jelent meg, és parancsolt megálljt a tombolásomnak. Hangtalanul szólt hozzám, éreztem a hatalmát, a hangjának a súlyát, fejet hajtottam előtte, és letérdeltem, úgy ahogy voltam, meztelenül, véresen, mocskosan. A társaim, meghaltak mind, ők másképp kapták meg a királynő vérét, én szájon át, gondolom ez volt a leghatásosabb módszer, vagy bánom is én. Attól kezdve hűen szolgáltam népünk irányítóját, kísértem útjain, vagy végeztem küldetéseket érte. Még akkor is ha a képességeimmel nem igazán tudtam bánni. Fizikailag néhány társamra is rávertem, pedig közel egy idősek voltunk mind.
A sötét évszázadok alatt voltam kalóz, voltam nemes ember, voltam szerelmes és most itt vagyok, Eric Northman álnéven, minthogy őrizzek magamból némi hazait is. Csak így simán az északi ember.  
A hozzászólást Avicus összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2017-11-27, 21:42-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lestat de Lioncourt


Lestat de Lioncourt


Hozzászólások száma :
140
Age :
259

Avicus Empty
TémanyitásTárgy: Re: Avicus   Avicus Empty2017-11-27, 21:01


Elfogadva!

Kedves Avicus!

Nem mondom, igen találó és szép pb-t sikerült magadnak találnod, ha már északi ember vagy. Ráadásul a neved is beszélő név, de azt hiszem erre szokták mondani hogy nomen est omen.

Bár mi még nem igazán ismerjük egymást, már láttalak talán amikor Akasha meghalt, és Mekare lett az új királynő, a Megszentelt Mag hordozója.

Mindenesetre, nem vagy éppen egyszerű eset, és jóval öregebb vagy mint Marius, de ez még nem jelenti azt hogy kivételesebb is. Bár ki tudja, mint említettem nem sokat tudunk rólad. Majd remélem kiderül a játéktéren, mert mi itt kíváncsi népek vagyunk, és jómagam aztán meg a legkíváncsibb. De hisz ismersz, minden rólam szólt, nem olyan régen amikor nyilvánossá tettem mindent, és rockzenészként iszonyú felhajtást csináltam. Talán gyűlöltél te is, amiért elharsogtam mindent, amit nem kellett volna, de végül is... nem lett rossz vége.

A történet rész is ignyes, érződik belőle az a sötét indulat, az a tehetetlenség, amit éreztél, amikor nem akartál vámpír lenni. Tudod, van bennünk valami közös. Nekem sem volt választásom. Én sem dönthettem hogy akarok-e ez lenni. Magnus tette meg helyettem, az a sunyi alkimista aki maga is lopta a halhatatlanságot.

Remélem a mostani időnkre már kissé lehiggadtabb vérivó vagy, és nem kezelsz mindent a kezdeti hévvel. Ebben a rohanó világban csak mi vagyunk állandóak. Minden változik, mi is, de mi nem múlunk el.

Érezd jól magad itt, régi barátod Marius is biztosan fog neked örülni, és biztos vagyok benne hogy játékostársra is lelsz majd.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Avicus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakteralkotás :: Elkészült karakterek :: Vámpírok-